Koszulka 2020/2021 nowy
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
W sklepie adidasa już można zamawiać nowe koszulki.
https://www.adidas.pl/juventus-20-21-ho ... k4-wMW1plg
https://www.adidas.pl/juventus-20-21-ho ... k4-wMW1plg
- tyrlas
- Juventino
- Osgiliath
- Juventino
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
z czarnymi nigdy nasz pasiak nie wygląda lepiej
ogólnie takie sobie te "malowane" pasy ale mimo to przeskok z pół na pół dość spory

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Super koszulki, już dawno żadne mi się tak nie podobały. W końcu jakiś Designer się za nie zabrał, a nie zdzierane z jakiejś "Pogoni Szczecin lata 98/99" <żart> 

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Osgiliath
- Juventino
No jeśli mogę mieć jedną uwagę do domówki (prócz faktu, że z czarnymi batkami byłoby o niebo lepiej), to czepiłbym się, że nasze logo i logo adidasa jest kompletnie niewidoczne w przeciwieństwie do loga sponsora... well, priorytety.
- Osgiliath
- Juventino
W zasadzie wyjazdowa potwierdzona.
https://www.juvefc.com/juventus-2020-21 ... it-leaked/
Imo również na plus po domówce (acz gdyby w domówce bardziej uwydatnili herb).
https://www.juvefc.com/juventus-2020-21 ... it-leaked/
Imo również na plus po domówce (acz gdyby w domówce bardziej uwydatnili herb).
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
z daleka wygląda może i fajnie ale ten kołnierzyk to porażka
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Michael900
- Juventino
Wyjazdówki granatowe bardzo fajne. Kupię sobie i będę zakładał na codzeń, np. do pracy
Choćby dlatego, że jednak mimo wszystko nie chcę epatować napisem JUVENTUS.
I to nie jest przypadek, że taką podjąłem decyzję
Juventus od dawna zarządza "doświadczeniem konsumenta" w sposób w pełni świadomy. Marketing Juve jest zarządzany przez bardzo dobrych speców od PR z naciskiem na budowanie marki nie tylko sportowej, ale także odzieżowej. Dokładnych danych nie mam, ale zaryzykuję stwierdzenie, że Juve to jest jedna z większych firm/marek odzieżowych przynajmniej w swoim segmencie. Koszulka za 500 zł? No jednak nieźle na tym zarabiają.

I to nie jest przypadek, że taką podjąłem decyzję

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Można wiedzieć gdzie pracujesz, że będzie Ci wolno i wygodnie chodzić w takim ubiorze?Michael900 pisze: ↑08 sierpnia 2020, 14:34 Wyjazdówki granatowe bardzo fajne. Kupię sobie i będę zakładał na codzeń, np. do pracy![]()

Ja byłem sceptyczny co do nowych koszulek ale wczorajszy mecz (nie patrząc na wynik) pokazał, że prezentują się fenomenalnie. Gdyby jeszcze można było kupić jedną z napisem "grazie" to byłoby super. Treningowa też spoko, biorę obie

- Michael900
- Juventino
Nie wiem jakie Ty masz doświadczenia, ale ja już w wielu miejscach pracowałem i praktykowałem od czasów studiów i zawsze miałem swobodę ubioru. Tzn. gdzieniegdzie faktycznie lepiej nie przychodzić w krótkich spodenkach i sandałach, ale poza tym pełen luz. Już w czarno-białych paskach przychodziłem spokojnie do pracy, ale tu chodzi mi o to, że ja po prostu nie chcę tak chodzić na codzeń. Jednak wolę trochę bardziej stylowo i casuslowo, a nie na sportowo. Nie oszykujmy się - chodzenie na co dzień w mniej lub bardziej kolorowej pstrokatej meczowej koszulce z dwudziestoma logami (tarcza za Puchar Włoch, tarcza za Mistrzostwo Włoch, logo Serie A, logo Adidasa, sponsora, jakieś napisy w stylu "kosmic dry ekstra super wool" itd.. Na co dzień taki "strój" to moim zdaniem trochę sebiksowanie.Vanquish pisze: ↑08 sierpnia 2020, 15:30Można wiedzieć gdzie pracujesz, że będzie Ci wolno i wygodnie chodzić w takim ubiorze?Michael900 pisze: ↑08 sierpnia 2020, 14:34 Wyjazdówki granatowe bardzo fajne. Kupię sobie i będę zakładał na codzeń, np. do pracy![]()
![]()
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki