Wszystko o Interze
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
właśnie Gasp odleciał - wszędzie się tak gwiżdże bo wszędzie są takie same zasady, FIGC nie jest jakąś autonomną organizacją jeśli chodzi o przepisy czy ich interpretacje, gwizdane są ręce nieprzylegające do ciała lub będące bardzo blisko ciału
fajnie jakby komuś ze znajomością włoskiego chciało się dodać napisy do filmów Marelliego żeby każdy mógł mniej więcej zrozumieć o co chodzi bo praktycznie co ręka to dyskusja na kilka dni a często nie ma ona w ogóle podstaw, FIGC pewnie uznał, że 3-5 razy w tym sezonie, że VAR się pomylił a gadanie jest co kolejkę bo gdzieś coś... tzn bardzo optymistycznie założyłem, że ktokolwiek by te instrukcje obejrzał i chciał zrozumieć
fajnie jakby komuś ze znajomością włoskiego chciało się dodać napisy do filmów Marelliego żeby każdy mógł mniej więcej zrozumieć o co chodzi bo praktycznie co ręka to dyskusja na kilka dni a często nie ma ona w ogóle podstaw, FIGC pewnie uznał, że 3-5 razy w tym sezonie, że VAR się pomylił a gadanie jest co kolejkę bo gdzieś coś... tzn bardzo optymistycznie założyłem, że ktokolwiek by te instrukcje obejrzał i chciał zrozumieć
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- Kamciu
- Interista
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wybacz, ale chyba nikt o zdrowych zmyslach nie uwierzy w te bzdury. Myslisz, ze Inter sprzeda Eriksena, a w zamian przedluzy kontrakt Valero? Okey, Conte jest dziwakiem, ale Marotta, a przede wszystkim Zhang na to nie pozwoli, niema szans. O ile jeszcze danie 1 roku Hiszpanowi jest nazwe to "mozliwe", w co i tak nie wierze, to z cala pewnoscia nie odpala Eriksena. Dynczyk po pierwsze jest potrzebny, po drugie tez nie jest tak, ze gra totalna kupe. Wporzadku, poki co zagral 2,5 dobrego spotkania, a reszte slabo, ale widac u niego jakosc, ktora predzej, czy pozniej pokaze na dluzszym dystansie meczowym. Troche cierpliwosci. De Ligt poczatek w Juve mial rowniez lekko mowiac "slaby", dopiero z czasem wchodzil na odpowiednie obroty i w sumie nadal oswaja sie z liga, gdzie zapewne pokaze jeszcze wiecej jakosci. Jesli Inter w te mercato pozbedzie sie Christiana to oficjalnie uznam zarzad jak i trenera za niespelna rozumow. Jesli mamy sie wzmacniac, a jestem pewny, ze taki cel obral zarzad to nie sprzedamy nie tylko Eriksena, ale tez Skriniara, czy Brozovicia tylko Valero, Gagliardiniego i innych ananasow. Tylko taka droga mozemy cos osiagnac. Poza tym, te doniesienia nie przedstawil nikt konkretny wiec wiadomo...Crunny pisze: ↑15 lipca 2020, 18:03 Eriksen na sprzedaż za 60 mln: https://intermediolan.com/news/29992/sk ... owa-valero![]()

Pazza Inter
- Kamciu
- Interista
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Tylko matematycznie. Wygrana ze SPAL nie moze przyslonic slabej formy Interu po wznowieniu rozgrywek. Jak znam realia Serie A oraz logicznie wyciagam wnioski przy okazji obserwujac takie ekipy jak Juve, Lazio, Atalanta stawiam, ze jeszcze tylko przetasuje sie miejsce dwoch klubow z Lombardii (odwrotnie niz jest aktualnie). Predzej uwierze w sprzedaz Eriksena niz w to, ze Inter przegoni Stara Dame, serio. Tak apropo Dunczyka dzis juz calkiem wporzadku sie prezentowal. Mam jednak nadzieje, ze od poczatku nowego sezonu bedzie gral pierwsze skrzypce. Warto podkreslic swietna forme Alexisa. Gosc potrafi zrobic roznice - musimy zrobic wszystko by go wykupic (jednak jego pensja gra tu niestety kluczowa role).
Pazza Inter
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Conte jak zwykle wczoraj sobie musiał ponarzekać. Tym razem zostało się zarządowi, że nie wspiera go i piłkarzy a dzisiaj gazety zapowiadają jego odejście z Interu.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Inter robi wszystko, aby odebrać nam Scudetto, a my robimy bardzo niewiele, aby je obronić.
Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
La republika
Conte wypytuje pracowników Juve o pozycje Sarriego bo chce do Juve.
Po ataku Conte na klub coraz śmielej się pisze, że boski Antonio i jego ego poleca na bruk. Chińczycy nie pozwolą sobie na taką samowolkę.
Conte wypytuje pracowników Juve o pozycje Sarriego bo chce do Juve.
Po ataku Conte na klub coraz śmielej się pisze, że boski Antonio i jego ego poleca na bruk. Chińczycy nie pozwolą sobie na taką samowolkę.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
mogę powtórzyć to co pisałem miesiąc temu
Allegri nie ugra z nimi 80 punktów więc jak mieliby nam z takim wynikiem odebrać mistrza? Ogólnie nie wierzę, że zwolnią Conte, ten gość to najlepsze co im się trafiło od 2010 roku i nic lepszego im się jeszcze długo nie trafiMaly pisze: ↑11 lipca 2020, 00:05jeśli go zwolnią to super bo nikogo lepszego nie znajdą a mają skład do 352 więc poza trenerem będą potrzebować jeszcze przebudować pół drużyny (no chyba, że zatrudnią Inzaghiego), jeśli zatrudnią Maksia to podwójne super bo wtedy o mistrzu mogą zapomnieć na kolejne lata a jak do tego wezmą Mandzukicia i będzie grał zamiast Lukaku to będę się chyba śmiał aż mi brzuch pęknie![]()
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Osgiliath
- Juventino
Maly pisze: ↑03 sierpnia 2020, 14:37 mogę powtórzyć to co pisałem miesiąc temuAllegri nie ugra z nimi 80 punktów więc jak mieliby nam z takim wynikiem odebrać mistrza? Ogólnie nie wierzę, że zwolnią Conte, ten gość to najlepsze co im się trafiło od 2010 roku i nic lepszego im się jeszcze długo nie trafiMaly pisze: ↑11 lipca 2020, 00:05jeśli go zwolnią to super bo nikogo lepszego nie znajdą a mają skład do 352 więc poza trenerem będą potrzebować jeszcze przebudować pół drużyny (no chyba, że zatrudnią Inzaghiego), jeśli zatrudnią Maksia to podwójne super bo wtedy o mistrzu mogą zapomnieć na kolejne lata a jak do tego wezmą Mandzukicia i będzie grał zamiast Lukaku to będę się chyba śmiał aż mi brzuch pęknie![]()
Bzdury. Skoro już raz Max potrafił przejąć Antkowe 3-5-2 z Juve to czemu nie mógłby tego zrobić z interem? Nie mówiąc o tym, że tam ma skład lepszy niż przy tym jak Conte odpalił Juve, bo mu zabrano zabawki. Do tego za kiepa Juve jest w degrengoladzie i tu można zadać sobie pytanie, czy my sami osiągniemy w kolejnym sezonie 80 pkt, bo jak to tak ma wyglądać, jak w obecnym to już można dać spokój.
Niestety, z naszego punktu widzenia, Chińczyk to nie Moratti, i spokojnie ogarnia burdel jaki tam był a przy tym nie ma oporów w rzucaniu hajsu na choćby Lukaku, więc jak jeszcze ogarną trenera, który coś sobą przy okazji reprezentuje to spokojnie będą nas czelendżować za rok, choć nie chciałbym aby tak było.