Serie A - Sezon 2019/20
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Jak sytuacja się pogorszy, to w najczarniejszym scenariuszu zawieszą rozgrywki i będzie sezon bez przyznania Mistrzostwa. Nie widzę możliwości, by przy tak napiętym terminarzu wcisnąć gdzieś potencjalnie odwołane następne 3-4 kolejki.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Genoa miała swoje sytuacje w pierwszej połowie i gdyby tylko dopisało trochę szczęścia to Lazio remisowałoby to spotkanie.
No nic, zostaje II połowa. Musimy wierzyć, że Genoa da radę wyciągnąć chociaż remis, bo wcale nie grają najgorzej.

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
DS Genoi apeluje do lega o zawieszenie całej ligi na czas trawania epidemi koronawirusa.
We Włoszech jest już 123osoby zarażone, 2 zgony i 27 osób w stanie krytycznym.
We Włoszech jest już 123osoby zarażone, 2 zgony i 27 osób w stanie krytycznym.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Może uznają, że pierwsza część sezonu będzie jego ostatecznym wynikiem?

A tak zupełnie poważnie to ten pomysł wcale nie jest taki głupi, bo bez kibiców na stadionie, będzie to wszystko wyglądało co najmniej dziwnie. Z drugiej strony, co z europejskimi rozgrywkami?
- miczbi
- Juventino
Ależ końcówka w Genoi, mało brakowało a Lazio zgubiło by punkty. Cataldi świetni wykonał rzut wolny na 3 /1 może jak by Shone trafił z podobnej pozycji w pierwszej połowie wynik był by inny.
Ja z kolei życzę scudetto Juventusowi , ale jak to woli .
Tak się zastanawiam czy przypadkiem nie zechcą odwołać naszego meczu z Lyonem przez koronawirus, albo nie wpuścić naszych kibiców na stadion
Niby w Piemoncie potwierdzono kilka przypadków zarażenia może zechcą chuchać na zimne ?
Ja z kolei życzę scudetto Juventusowi , ale jak to woli .
Tak się zastanawiam czy przypadkiem nie zechcą odwołać naszego meczu z Lyonem przez koronawirus, albo nie wpuścić naszych kibiców na stadion

- miczbi
- Juventino
Możesz mieć rację ja czytałem w Piemoncie , Emilii Romani i Lacjum potwierdzono kilka przypadków nie było napisane dokładnej liczby gdzie ile .
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
@19, mnie scudetto już nie rajcuje, naprawdę. Scudetto mnie cieszyło do pewnego momentu, tetaz z taką kadrą i nakładach na klub powinno być obowiązkiem. Ja od Juve, jako kibic z 35 letnim stażem oczekuję czego innego.