Nowi prezesi Warszawskich klubów

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2004, 18:22

Prezesm Legii został Piotr Zago, ma 36 lat i pracował w bankowości, brał udział przy tworzeniu Lukas BAnku i Eurobanku,a nowym rzecznikiem prasowym jest były Legionista Jacek Bednarz.
Nowym wiceprezesm Poloni został Grzegorz Kita który wcześniej pracował w Legii, w POlonii będzie odpowiadał za Marketing i zarządzanie operacyjne.

Jestem kibicem Legii i mam nadzieję że teraz nowy prezes Legii kupi nowych piłkarzy do nas, ja bym chciał Jelenia, Madeja i jakiegoś utalentowanego stopoera

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 04 maja 2004, 18:38

Psssssssst Legia .... :D konflikt Poznań vs Legia :twisted: hehe

ale cieszcie się Legioniści puchar polski i tak przyjedzie do Poznania :D :wink:

Ale Legia chyba ostatnio często zmienia tych prezesów .... ale życzę mu powodzenia :) bo chce więcej dobrych polskich drużyn oprócz Wisły Kraków no i .... Lecha :D

Dawniej Virus[Mauro].
Dziadek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2004, 18:42

JA niestety nie jestem kibicem Legii ale chętnie bym sie dowiedział czemu nastąpiły zmiany w zarządzie. Co do wszystkich piłkarzy to nie byłbym taki pewien że kupią ich wszystkich. Co do utalentoanego stopera to polecam mojego kumpla z klasy. Jest szybki, gra w kadże Kuj-Pom. i w przyszłości napewno będzie grał w rep. Polski.

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2004, 19:28

Dziadek pisze:JA niestety nie jestem kibicem Legii ale chętnie bym sie dowiedział czemu nastąpiły zmiany w zarządzie. Co do wszystkich piłkarzy to nie byłbym taki pewien że kupią ich wszystkich. Co do utalentoanego stopera to polecam mojego kumpla z klasy. Jest szybki, gra w kadże Kuj-Pom. i w przyszłości napewno będzie grał w rep. Polski.
W Legii nastąpiły zmiany bo nowym właścicielem Zielonych jest koncern ITI i międzyinnymi dlateog odszedł Engel chcą zmienić zarząd i chcą zinwestować Legię duże pieniądze.
A pozatym słowo "kadże" pisze się kadrze bo kadra

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Tojfel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2004, 19:58

A ja tam jestem sceptyczny co do Kity :roll:
Zobaczymy czy coś zrobi i trzeba dać mu czas na działanie.
Lepiej być rozważnym niż robić sobie nadzieje.
Niech się facet wykazuje i udowodni, że słusznie bierze pieniadze za swoje działanie.

A swoją droga to dziwne że Zieloni rezygnują z Kity któy załatwil dla nich wszystkie kontrakty reklamowe.
Jesli zrobi tak dla KSP to ja nie mam nic przeciw :D :-D :) :lol: :P

Czarne serce mam i czarną w żyłach krew...
Obrazek
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2004, 20:26

ADAMJUVENTUSPL pisze:A pozatym słowo "kadże" pisze się kadrze bo kadra
Hehehe.... nie obraz sie stary, ale ty powinnienes byc ostatnia osoba na forum, ktora zwraca innym uwage na ortografie... 8)

bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2004, 20:52

O tej kicie to pierwszy raz słysze ale wydaje mi sie ze głupi to on NIE jest. A Jacek Bednarz to bardzo dobry były piłkarz mający dobry kontakt z kibicami i dobrze wykształcony o czym świadczy jego ksywka- 'mecenas'.

ODPOWIEDZ