Nowi prezesi Warszawskich klubów
- ADAMJUVENTUSPL
 - Juventino

Prezesm Legii został Piotr Zago, ma 36 lat i pracował w bankowości, brał udział przy tworzeniu Lukas BAnku i Eurobanku,a nowym rzecznikiem prasowym jest były Legionista Jacek Bednarz.
Nowym wiceprezesm Poloni został Grzegorz Kita który wcześniej pracował w Legii, w POlonii będzie odpowiadał za Marketing i zarządzanie operacyjne.
Jestem kibicem Legii i mam nadzieję że teraz nowy prezes Legii kupi nowych piłkarzy do nas, ja bym chciał Jelenia, Madeja i jakiegoś utalentowanego stopoera

Nowym wiceprezesm Poloni został Grzegorz Kita który wcześniej pracował w Legii, w POlonii będzie odpowiadał za Marketing i zarządzanie operacyjne.
Jestem kibicem Legii i mam nadzieję że teraz nowy prezes Legii kupi nowych piłkarzy do nas, ja bym chciał Jelenia, Madeja i jakiegoś utalentowanego stopoera
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
						"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- ahojekk
 - Juventino

- Podziekował: 6 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Psssssssst Legia .... 
 konflikt Poznań vs Legia  :twisted:   hehe
ale cieszcie się Legioniści puchar polski i tak przyjedzie do Poznania

Ale Legia chyba ostatnio często zmienia tych prezesów .... ale życzę mu powodzenia
 bo chce więcej dobrych polskich drużyn oprócz Wisły Kraków no i .... Lecha 

ale cieszcie się Legioniści puchar polski i tak przyjedzie do Poznania
Ale Legia chyba ostatnio często zmienia tych prezesów .... ale życzę mu powodzenia
Dawniej Virus[Mauro].
						- Dziadek
 - Juventino

JA niestety nie jestem kibicem Legii ale chętnie bym sie dowiedział czemu nastąpiły zmiany w zarządzie. Co do wszystkich piłkarzy to nie byłbym taki pewien że kupią ich wszystkich. Co do utalentoanego stopera to polecam mojego kumpla z klasy. Jest szybki, gra w kadże Kuj-Pom. i w przyszłości napewno będzie grał w rep. Polski.

- ADAMJUVENTUSPL
 - Juventino

W Legii nastąpiły zmiany bo nowym właścicielem Zielonych jest koncern ITI i międzyinnymi dlateog odszedł Engel chcą zmienić zarząd i chcą zinwestować Legię duże pieniądze.Dziadek pisze:JA niestety nie jestem kibicem Legii ale chętnie bym sie dowiedział czemu nastąpiły zmiany w zarządzie. Co do wszystkich piłkarzy to nie byłbym taki pewien że kupią ich wszystkich. Co do utalentoanego stopera to polecam mojego kumpla z klasy. Jest szybki, gra w kadże Kuj-Pom. i w przyszłości napewno będzie grał w rep. Polski.
A pozatym słowo "kadże" pisze się kadrze bo kadra
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- Tojfel
 - Juventino

A ja tam jestem sceptyczny co do Kity  :roll: 
Zobaczymy czy coś zrobi i trzeba dać mu czas na działanie.
Lepiej być rozważnym niż robić sobie nadzieje.
Niech się facet wykazuje i udowodni, że słusznie bierze pieniadze za swoje działanie.
A swoją droga to dziwne że Zieloni rezygnują z Kity któy załatwil dla nich wszystkie kontrakty reklamowe.
Jesli zrobi tak dla KSP to ja nie mam nic przeciw
  :-D  
  :lol:  

Zobaczymy czy coś zrobi i trzeba dać mu czas na działanie.
Lepiej być rozważnym niż robić sobie nadzieje.
Niech się facet wykazuje i udowodni, że słusznie bierze pieniadze za swoje działanie.
A swoją droga to dziwne że Zieloni rezygnują z Kity któy załatwil dla nich wszystkie kontrakty reklamowe.
Jesli zrobi tak dla KSP to ja nie mam nic przeciw
Czarne serce mam i czarną w żyłach krew...

- bociu
 - Juventino

O tej kicie to pierwszy raz słysze ale wydaje mi sie ze głupi to on NIE jest. A Jacek Bednarz to bardzo dobry były piłkarz mający dobry kontakt z kibicami i dobrze wykształcony o czym świadczy jego ksywka- 'mecenas'.