Szpakowski wraca już dzisiaj
- Eisley
 - Juventino

A ja nie jestem zbyt zadowolony..., do człowieka nic nie mam, ale wolałbym żeby już nie komentował - dzięki niemu prawie każdy mecz staje się nudniejszy niż jest w rzeczywistości... i w swoich wypowiedziach bardziej koncentruje się na tym co się działo kiedyś (w piłce czy nawet rodzinach piłkarzy) niż na meczu. Ale to moje zdanie... i jakoś przecierpię dzisiejszy wieczór 

- DeeJay
 - Juventino

No i wszystko poszło ładnie. Komentarz Szpaka był bardzo dobry, trzeba przyznać, że brakowało tego głosu. Potrafi wywołać wielkie emocje a w dodatku trafił mu się bardzo dobry mecz, w którym miał duże pole do popisu. 
"Nie płacz chłopcze, chciałoby się powiedzieć. Być może za kilka lat w twoich oczach będą łzy, ale łzy szczęscia..."

"Nie płacz chłopcze, chciałoby się powiedzieć. Być może za kilka lat w twoich oczach będą łzy, ale łzy szczęscia..."
- Slim
 - Juventino

To mnie po prostu rozwalilo na atomy... ten koment byl pieky... wspanialy... ej podziwiam Szpakowskiego... peiknie to powiedzial i ja wierze w to co on powiedzial...DJ Juventinho pisze:"Nie płacz chłopcze, chciałoby się powiedzieć. Być może za kilka lat w twoich oczach będą łzy, ale łzy szczęscia..."
To odnosi sie do kazdego z nas... KIEDYS NA NASZYCH TWARZACH ZNAJDA SIE LZY SZCZESCIA BO JUVE PODNIESIE PUCHAR!! BO DEL PIERO GO WZNIESIE JAKO IL KAPITANO!
- KwiAtek
 - Juventino

Poszlo mu naprawde swietnie po tak dlugiej przerwie 
  Panu Dariuszowi nie przydarzyla sie dzisiejszego wieczoru zadna wpadka, co bardzo mnie cieszy 

Brakuje wsrod polskich komentatorow kogos na tyle podgrzewajacego atmosfere meczow co Szpaq (chociaz Borek sie stara
 ), poki co NIE MA lepszego od niego. Respect.

Brakuje wsrod polskich komentatorow kogos na tyle podgrzewajacego atmosfere meczow co Szpaq (chociaz Borek sie stara
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
						- juvetar
 - Juventino

O ile przez godzinę szło mu jako tako (odpowiedni klimat), to po strzeleniu gola na 2:2 - tragedia!
Tak gdzieś koło 65. minuty rozpoczął swoją słynną analizę meczu i całej LM. Już nawet nie obchodziło go, co dzieje się na boisku. Doznał chyba jakiegoś objawienia i zaczął roztaczać prorocze wizje na tematy ogólnopiłkarskie.
Tak, to był Szpaku jak za starych lat... Monotonny, nużący, zachwycający się byle czym.
Finał LM? NIE dla Szpakowskiego!

Tak gdzieś koło 65. minuty rozpoczął swoją słynną analizę meczu i całej LM. Już nawet nie obchodziło go, co dzieje się na boisku. Doznał chyba jakiegoś objawienia i zaczął roztaczać prorocze wizje na tematy ogólnopiłkarskie.
Tak, to był Szpaku jak za starych lat... Monotonny, nużący, zachwycający się byle czym.
-= UNIA Tarnów żużlowym DMP 2004 i DMP 2005 !!!! =-
(Już coraz mniej, ale ciągle...) Ciężki jest los kibica Interu Mediolan => |LICZNIK|
						(Już coraz mniej, ale ciągle...) Ciężki jest los kibica Interu Mediolan => |LICZNIK|
- ahojekk
 - Juventino

- Podziekował: 6 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 6 razy

juvetar pisze:
No właśnie tego w nim nie lubie , nagle ma jakies zacimienie i zaczyna swoje filozofie :roll: dla mnie mecze które on komentuje są nudniejsze niz normalnie ........ oby nie było go w finale
Szpaka nie lubie Borka tez bo myli piłkarzy i nie umie powiedziec poprawnie nazwiska niektórych piłkarzy .......
KIEDY POJAWI SIĘ DOBRY KOMENTATOR
Dawniej Virus[Mauro].
						- Dragon
 - Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Miałem o tym samym wspomniećPhilby pisze:To mnie po prostu rozwalilo na atomy... ten koment byl pieky... wspanialy... ej podziwiam Szpakowskiego... peiknie to powiedzial i ja wierze w to co on powiedzial...DJ Juventinho pisze:"Nie płacz chłopcze, chciałoby się powiedzieć. Być może za kilka lat w twoich oczach będą łzy, ale łzy szczęscia..."
Tekst sprawił ,że przez plecy przeszły mi ciarki, to było piękne
Moim zdaniem Szpakowski powrócił w wielkim stylu. To naprawdę znakomity komentator. A ta atmosfera....ahh
Zupełnie się nie zgadzam, że jakoby jego analizowanie meczu jak i LM jest bezsensowne. Przynajmniej niektórzy kibice mogą się dowiedzieć czegoś nowego. Pozatym lepiej, żeby mówił wlaśnie o takich rzeczach niż jak panowie Basałaj czy Jasina w takiej sytuacji kompletnie milkli...

- Slim
 - Juventino

Ja tez sie nie zgadzam! Madrze gada i wspaniale komentuje mecz... Inni to albo 10 razy powtarzaja kto ma pilke albo zachwycaja sie przyjeciem pilki przez Figo... Szpakowski powrocil w wielkim stylu! Zawsze go lubilem i uwazam ze jest jednym z niewielu wspanialych komentatorow w Polsce!Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Zupełnie się nie zgadzam, że jakoby jego analizowanie meczu jak i LM jest bezsensowne. Przynajmniej niektórzy kibice mogą się dowiedzieć czegoś nowego. Pozatym lepiej, żeby mówił wlaśnie o takich rzeczach niż jak panowie Basałaj czy Jasina w takiej sytuacji kompletnie milkli...
- x_men_1988
 - Juventino

Szpakowski znakomicie oddaje emocje , dzięki niemu człowiek ma jakieś emocje gdy któraś drużyna strzeli gola , nawet jesli żadnej z nich sie nie kibicuje . 
O co wam chodzi z tym gadaniem , Szpakowski jak każdy komentator musi coś także powiediec o danym klubie , o jakims piłkarzu , coś wyjaśnić , zna się na piłce bardzo dobrze , wiec wykorzystuje to i opdoiada niektóre ciekawostki . Komentator nie jest tlko od wymieniania naziwsk zaodników i krzyczenia "GOL" , on ma nas czymś ciągle zajmować , nma tak komentować żęby nie chciało sie odejść od telewizora .
Smieszą mnie wasze opinie żę Szpakowski zanudza , może popełnmia głupie błędy , ale tylko przez to że wszystko robi szybko , a nie tak jak Basałaj pomysli pół godziny i dopiero powie . Mam do którzy tak mowili : Co wy robicie gdy oglądacie mecz który komentuje Basałaj lub ten Jasina czy jak mu tam ?

O co wam chodzi z tym gadaniem , Szpakowski jak każdy komentator musi coś także powiediec o danym klubie , o jakims piłkarzu , coś wyjaśnić , zna się na piłce bardzo dobrze , wiec wykorzystuje to i opdoiada niektóre ciekawostki . Komentator nie jest tlko od wymieniania naziwsk zaodników i krzyczenia "GOL" , on ma nas czymś ciągle zajmować , nma tak komentować żęby nie chciało sie odejść od telewizora .
Smieszą mnie wasze opinie żę Szpakowski zanudza , może popełnmia głupie błędy , ale tylko przez to że wszystko robi szybko , a nie tak jak Basałaj pomysli pół godziny i dopiero powie . Mam do którzy tak mowili : Co wy robicie gdy oglądacie mecz który komentuje Basałaj lub ten Jasina czy jak mu tam ?
- Shadow_Alex
 - Juventino

Nic dodac, nic ujac... SZPAKU rzadzi........

- Chris
 - Juventino

Jak to nie popełnieł żadnej wpadki??KwiAtek pisze:Poszlo mu naprawde swietnie po tak dlugiej przerwiePanu Dariuszowi nie przydarzyla sie dzisiejszego wieczoru zadna wpadka, co bardzo mnie cieszy
![]()
Brakuje wsrod polskich komentatorow kogos na tyle podgrzewajacego atmosfere meczow co Szpaq (chociaz Borek sie stara), poki co NIE MA lepszego od niego. Respect.
Ciągle zdarzały mu się błędy językowe, a rozbroił mnie tekstem:
"Jeśli Real jest galaktyczny, Arsenal stratosferyczny, to Monaco jest nieziemskie,...bo.......jest magiczne!!! Zreszta jakieś 20 minut później w jedbnym ze swoich zawiłych wywodów stwierdził że "zespół Monaco jest ziemski".
Albo coś takiego "Monaco gra bardzo ładnie, strzela mnóstwo goli, Real też gra ofensywnie, ale jego piłkarze nie potrafili strzelać goli przy pełnych trybunach.
Nie wiem gdzie tu sens i ład.
Jego komentarz podobał mi się bo można było się nieźle pośmiać.
Juve per sempre!!!
						- Shadow_Alex
 - Juventino

Ale wy sie czepiacie tych wpadek....... Nudne to sie zaczyna robic.
Jak komus nie pasuje Szpakowski, to pstryka na Polsata Sporta i ma Borka, wielkiego fana realu i Raula... i sprawa zalatwiona :!:

Jak komus nie pasuje Szpakowski, to pstryka na Polsata Sporta i ma Borka, wielkiego fana realu i Raula... i sprawa zalatwiona :!:
- KwiAtek
 - Juventino

Dokladnie, zmieniasz kanal i po sprawie. Jakiego kto lubi komentatora to tylko i wylacznie kwestia gustu, a o gustach sie nie rozmawia. No dobra, Szpaq moze nie jest idealny (zreszta kto jest), ale z wszystkich komentatorow najbardziej lubie sluchac wlasnie jego relacji. Dla mnie EOT.Shadow_Alex pisze:Ale wy sie czepiacie tych wpadek....... Nudne to sie zaczyna robic.
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
						- MAGIK- DEL PIERO
 - Juventino

spoko koles ja tam do niego nic niemam mam nadzieje ze monaco bedzie w finale  

No i miałeś rację, Monaco jest w finale
 A swoją drogą przeciwko Szpakowi nic szczególnego nie mam, największą sympatią darzę właśne go i Borka

No i miałeś rację, Monaco jest w finale
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
						GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!