Którego z byłych zawodników Juve wam brakuje????

Dyskutuj o legendarnych piłkarzach Juventusu, wielkich wydarzeniach z przeszłości i historycznych meczach.
ODPOWIEDZ
fighter_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2004, 21:14

Wszystkich mi brak, wszyscy byli najlepsi, to byla superdruzyna!!!!!szkoda ze BAggio juz nie ma on najlepszy na swiecie.

JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
Bakuś

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 maja 2004, 21:19

brakowało mi zizu ale nedved go pieknie zastąpił i jestem szczęsliwy mam nadzieje ze marecsa zastąpi jescze lepiej nedveda :D

MediapuntA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2004, 21:47

Najbardziej brakuje mi ZIDANA :( Wyobraźcie sobie duet NEDVED - ZIDANE i ofensywny pomocnik DEL PIERO.Ale byłby duet nie do zatrzymania !!!!

Dziadek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2004, 15:28

Siewier pisze:A ja sie wyroznie i powiem tak:R.Baggio ale tylko dla tego ze nie mozna bylo zaglosowac na Vieri'ego :D
Ja tez głosowałem na R. Baggio ale nie dla tego ze nie mozna było głosować na Vieriego.

Batigol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2004, 15:40

Zawodnika, ktorego najbardziej brakuje, nie ma wsrod wymienionych. Chodzi mi oczywiscie o Davidsa czyli Pitbula :!: To wlasnie po Jego odejsciu Juve zaczelo grac jak druzyna z srodkowej czesci tabeli Serie A :!: :?

Bartas_01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2004, 16:05

zdecydowanie davidsa!!!!!!!!!!!!!!!!!

matej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2004, 17:34

Zidane i Davids :( wiem że niby Davids jest jeszcze graczem Juve i jest tylko na wypożyczeniu ale to jest prawie pewne że odejdzie :(

Obrazek
tawiarz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 09:07

Dla mnie Baggio na zawsze zostanie najlepszym piłkarzem w historii. Wychowałem sie na jego bramkach w Juve i to dzięki niemu jstem z Juventusem już 14 lat. Wtedy byłem dzieciakiem, ale nigdy nie zapomnę MŚ `90, pucharu UEFA `93, MŚ `94 (niezapomniane chwile przez cały turniej, a ten nietrafiony karny długo śnił mi się po nocach) Z tego co piszecie wnioskuje, że większość z was nie pamięta Baggia z tamtych lat, a przecież to dzięki niemu Juve w latach 90 odzyskał dawną markę. Zidan był dobry, może nawet bardzo dobry, ale częst odnosiłem wrażenie, że w grę dla Juve nie wkładał serca, a Baggio, gdziekolwiek nie zagrał grał całym serduchem. Dlatego co do Lippiego mam mieszane uczucia, bo z jednej strony wylansował Del Piera, kopię Beggia, ale z drugiej strony to on w pewien sposób zmarnował karierę Baggia. A tak wogóle to przypomnijcie sobie występy baggia w Interze przeciwko M.U, nawiasem mówiąc z Interu Baggia wygryzł też Lippi.

ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 09:47

Zidane , Davids i .. Van der Sar choc Buffon lepszy ale .. brakuje mi go bardzo lubiłem tego zawodnika .... i ma do dzis rekord w LM minut bez straconej barmki co wczoraj przypomniał Szpak

Dawniej Virus[Mauro].
bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 09:58

Bez watpienia Zinedine Zidane bo to przeciez jeden z najlepszych pilkarzy swiata. On był i jest wspaniały. Miło sie patrzy na jego gre.

Suchy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 10:03

Oczywiscie DAVIDS :!: Po jego odejsciu wszystko sie sypie .... :cry: :(

If man is five, then the devil is six; and if the devil is six, then God is seven...
Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 10:24

Suchy pisze:Oczywiscie DAVIDS :!: Po jego odejsciu wszystko sie sypie .... :cry: :(
Dokładnie. Odkąd odszedł, Juve przegrywa niemiłosiernie. Nie wiem czy to rzeczywiście jego "wina", ale coś w tym musi być :? Co do ankiety to wybrałem zdecydowanie R.Baggio... Zidana mi wcale nie szkoda... Gdyby Baggio mógł być troszkę młodszy... Ahhhh...

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 14:34

bociu pisze:Bez watpienia Zinedine Zidane bo to przeciez jeden z najlepszych pilkarzy swiata. On był i jest wspaniały. Miło sie patrzy na jego gre.
Bez watpienia, to Ty nie widziales jak on gral w Juve...

fighter_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 15:52

chyczes pisze:Dla mnie Baggio na zawsze zostanie najlepszym piłkarzem w historii. Wychowałem sie na jego bramkach w Juve i to dzięki niemu jstem z Juventusem już 14 lat. Wtedy byłem dzieciakiem, ale nigdy nie zapomnę MŚ `90, pucharu UEFA `93, MŚ `94 (niezapomniane chwile przez cały turniej, a ten nietrafiony karny długo śnił mi się po nocach) Z tego co piszecie wnioskuje, że większość z was nie pamięta Baggia z tamtych lat, a przecież to dzięki niemu Juve w latach 90 odzyskał dawną markę. Zidan był dobry, może nawet bardzo dobry, ale częst odnosiłem wrażenie, że w grę dla Juve nie wkładał serca, a Baggio, gdziekolwiek nie zagrał grał całym serduchem. Dlatego co do Lippiego mam mieszane uczucia, bo z jednej strony wylansował Del Piera, kopię Beggia, ale z drugiej strony to on w pewien sposób zmarnował karierę Baggia. A tak wogóle to przypomnijcie sobie występy baggia w Interze przeciwko M.U, nawiasem mówiąc z Interu Baggia wygryzł też Lippi.
nie prawda bo ja tez lubie Baggio, zawsze go lubialem. i tez w moim poscie tak napisalem. a co do Baggio w Juve to masz troche racji, ale Lippi nie mial innej mozliwosci. Baggio byl ciezko kontuzjowany w tym czasie i musial jakiegos nastepce znalesc i dopiero jak Del Piero zaczynal strzelac bramki, to wtedy dopiero Baggio sie wykurowal, ale juz bylo za pozno. tez widze ze nikt jego nie przypomina, wiesz dlaczego, bo wszyscy na tym forum polubieli Juve dopiero po wygranej CL w 1996 roku. a Baggio juz wtedy nie gral w Juve. i nikt jego przez to tak nie szanuje.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2004, 15:55 przez fighter_juve, łącznie zmieniany 1 raz.

JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
ALLAH

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 15:54

A gdzie jest Davids?Nikomu go niebrakuje?Dziwię się wam!

A jako że go niem to niezagłosoałem :D

ODPOWIEDZ