Tak, tylko od dawna też kibicuje Juventusu przyzwyczaili się do mydlenia Im oczu w wywiadach. Co było na okładkach włoskich gazet kilka dni temu ? To, że Sarri poinformował, że nigdy nie widział tak dobrze pracującego zespołu. Gdzie więc ta drużyna była wczoraj ?Paya pisze:7. Aaaa, i nie rozumiem zdziwienia że za Pjanica wszedł Bentancur - od.dawna mowa o tym, że Sarri widzi w nim zastępstwo dla Pjanica i imo to będzie stała zmiana w tym sezonie. Razem wiele nie pograją.
Po części się zgadzam, ale ta frustracja jest jak najbardziej zrozumiała. Wspomniałem o tym wyżej. Przez cały tydzień gadanie o pozytywnie nastawionym zespole czy wrażeniach Sarriego a już po pierwszych 15 minutach i amatorskich błędach (Szczęsny, De Ligt) odechciewało się człowiekowi oglądać. Czy serio uważasz, że powinniśmy się cieszyć z wymęczonego zwycięstwa z Parmą, dramatu z Napoli (przypominam - prowadziliśmy 3:0 na własnym stadionie) i remisu z zespołem, który na własnym stadionie nie wygrał meczu od Stycznia ?Sila Spokoju pisze:Płaczecie jak małe dzieci. To dopiero początek sezonu.
City przegrało, Atletico również. Na początku sezonu dupy dał Real. Dała też Barcelona. Zespoły zagrały słabo, trudno. A u Nas każde wymęczone zwycięstwo czy stratę punktów próbuje się usprawiedliwiać. A bo to nieodpowiednie miejsce, złe warunki pogodowe, przerwa reprezentacyjna. Boże co jeszcze ? Ah tak ! Najlepszym argumentem jest "zmotywowany przeciwnik"
Ludzie, to nie jest C-Klasa. Trener i piłkarze nie dostają darmowego browarka za rozegranie meczu. To profesjonalna piłka. Na najwyższym poziomie. Dlatego My, kibice, oczekujemy czegoś więcej niż truchtania przez 90 minut. A skoro zarząd stwierdził, że więcej transferów Nam nie trzeba (szczególnie patrzę na formację pomocy) to teraz niech zespół to udowodni, włącznie z trenerem, który w wywiadach otwarcie mówi, że zachwyca się Khedirą.
Serio, nie chcę tego pisać, ale żeby się nie okazało, że lepiej będzie tylko pod kątem stylu a łatwe punkty w trakcie sezonu będą uciekać.Sila Spokoju pisze:Gorzej niż z Allegrim na pewno nie będzie.