Informacje o Ultras naszych i nie naszych !!!
- Marian.
- Juventino

Za każdym razem jak jestem na meczu staram się śpiewać gdy coś zaintonują. Nie ja jestem od tego, żeby mobilizować do dopingu tylko gniazdowi. A to, że robią to słabo to fakt znany nie od dziś.gregor_g4 pisze:Na stadionie poza ultrasami tez sa inne trybuny, nie widze problemu by one pociagnely doping, a jak Wam ta sytuacja tak bardzo przeskadza to kto Wam broni pojechac na mecz i samemu zmobilizowac stadion do spiewania?
Co do opraw też się nie zgodzisz, czy chociaż tutaj przyznasz rację?

- gregor_g4
- Juventino

- Dragon
- Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Wczorajsza kompromitacja z oprawą to podobno wina... Viking Tyle ile rozumiem, specjalnie w ramach protestu przeszkodzili w zrobieniu oprawy 
Może ktoś przetłumaczyć jak umie i ma czas.
Lazio

Może ktoś przetłumaczyć jak umie i ma czas.
Lazio

- Cabrini_idol
- Juventino

Nasi trochę sfrustrowani. No ale coś w tym jest.

- Mati1990
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Jak pewnie wielu z was oglądających spotkania serie a zauważyło powrót na stadiony tamburynów i megafonów. Można to było usłyszeć np ostatnio na spotkaniu Milanu z Udinese. Nasi byli obecni na wyjeździe z megafonem ( Genoa i Sassuolo).
Nurtuje mnie tylko jedna rzecz, bo na domowych spotkaniach nie słychać u nas bębnów ani megafonów. Czy to wina regulaminu na naszym obiekcie? Czy po prostu słabo zorganizowanej pracy ultras?
Z takimi megafonami i bębnami na naszym stadionie fajne efekty by to dało, no ale cóż...
Swoją drogą, ciekawe kiedy wróci jakaś oprawa. Bo w tym aspekcie nasi są daleko w tyle choćby za chińczykami z mediolanu. Z dopingiem też różnie bywa, szczególnie od kiedy vikingowie mają protesty ( chyba to jedyna grupa ultras juve we włoszech budząca respekt(?) )
Nurtuje mnie tylko jedna rzecz, bo na domowych spotkaniach nie słychać u nas bębnów ani megafonów. Czy to wina regulaminu na naszym obiekcie? Czy po prostu słabo zorganizowanej pracy ultras?
Z takimi megafonami i bębnami na naszym stadionie fajne efekty by to dało, no ale cóż...
Swoją drogą, ciekawe kiedy wróci jakaś oprawa. Bo w tym aspekcie nasi są daleko w tyle choćby za chińczykami z mediolanu. Z dopingiem też różnie bywa, szczególnie od kiedy vikingowie mają protesty ( chyba to jedyna grupa ultras juve we włoszech budząca respekt(?) )
- juvemaroko
- Juventino

Wczoraj wielki swieto pilki noznej w Casablance podczas finalu Afrykanskiej Lidze Mistrzow wygranych przez gospodarze Wydad 1-0 przeciwko Egipckiego Al Ahly.
Takiego dopingu dodaje skrzydel
Zenskiej kibice mistrza Afryki.
:hellyes:
Takiego dopingu dodaje skrzydel
Zenskiej kibice mistrza Afryki.
:hellyes:
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 82 razy
Protest kibiców na zbyt wygórowane ceny biletów na mecz Roma - Juventus. Tak przynajmniej powiedzieli komentatorzy Eleven.Il_Bianconero pisze:Dlaczego dziś flagi są do góry 'nogami' ?
Ktoś potrafi przetłumaczyć czego dotyczył transparent mniej więcej około 20 minuty?
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- deszczowy
- Juventino

- ipswich
- Juventino

- Podziekował: 12 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
takie info tylko widzialem:deszczowy pisze:Panowie, czytaliście? Ktoś coś?
http://weszlo.com/2019/07/15/telewizja- ... o-rakiete/
https://app.football-italia.net/?referr ... lia-140792

- Jerryf
- Juventino

Ktoś może wie coś więcej, jaki jest obecny etap sporu Curvy i zarządu?
Ultrasi mają jeszcze jakieś konkretne żądania oprócz obniżenia cen biletów i zapewne usunięcia stewartów z przejść?
Wiem, że pewnie chcieli by powrotu do zarządzania dystrybucją biletów na trybunie, ale raczej to se ne vrati.
Smutno trochę tak oglądać mecze z atmosferą jak na sparingu czy na The Emirates.
Ultrasi mają jeszcze jakieś konkretne żądania oprócz obniżenia cen biletów i zapewne usunięcia stewartów z przejść?
Wiem, że pewnie chcieli by powrotu do zarządzania dystrybucją biletów na trybunie, ale raczej to se ne vrati.
Smutno trochę tak oglądać mecze z atmosferą jak na sparingu czy na The Emirates.