Mercato (LATO 2019) DYSKUSJA
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ligt pamiętam mówił, że będzie się kierował zdaniem Raioli, a ten ma dobry kontakt z nami, bo mu dobrze smarujemy. Były pewnie okazje do rozmów z uwagi na Keana.
- mns
- Juventino
myślę że dodatkową kwestia jest to, że barca liczy na powrót brazola a do tego potrzebny jest budżet i nadal nie wiadomo co z Grizmanem na Holendra ich już po prostu nie stać w tym okienku
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2019, 11:31 przez mns, łącznie zmieniany 1 raz.
- playmaker
- Juventino
Brak słów, nawet z Google nie umiesz korzystać i jeszcze chcesz dogryzać. Nie dziwię się, że poziom forum jest żenujący skoro taki gość jak ty ma tutaj ponad 3k postów...Adrian27th pisze:Polecam użyć Google.playmaker pisze:Panowie, kurs 1/1 to inaczej 2.0.Adrian27th pisze: 1/1 to nic. Po prostu nic nie wypłaca za ten transfer.
1/1 to decimal
Ile wyszło kolego?
2/1 to 2 zł.
Dla tych którzy nie ogarniają kursów to po prostu wynik dzielenia.
Jak mamy kurs 8/5 to jest to 1,6.l itp.
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Skoro Raiola jest agentem De Ligta, to dzień po oficjalnym ogłoszeniu transferu trzeba się będzie już rozglądać za następcąmrozzi pisze:Ligt pamiętam mówił, że będzie się kierował zdaniem Raioli, a ten ma dobry kontakt z nami, bo mu dobrze smarujemy. Były pewnie okazje do rozmów z uwagi na Keana.

- PlanetJuve
- Juventino
Zamiast się przegadywać kto co podał to powinniście się cieszyć, że na ten moment jesteśmy 68,5 mln na plusie a mamy już Ramseya i prawdopodobnie Rabiota. Jak przyjdzie De Ligt to klękajcie narody. Wytransferować zawodników którzy są zbedni dla Sarriego i 100 mln + czeka na wydanie. Cancelo out De Ligt in i dalej Paratici niech miesza. A co do wiarygodności to Agresti i długo, długo nikt.
Mandzukic, Khedira, Cuadrado to nazwiska przewijające się najczęściej do rychłego odejścia.
Icardi jest zbędny, dajta spokój.
Mandzukic, Khedira, Cuadrado to nazwiska przewijające się najczęściej do rychłego odejścia.
Icardi jest zbędny, dajta spokój.
- pan Zambrotta
- Juventino
ja <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> xD "nic nie wypłacą za ten transfer". Pamiętam jak mnie pouczałes, że masz "kolesia wysoko postawionego w bukmacherce" XDDDDAdrian27th pisze:Polecam użyć Google.playmaker pisze:Panowie, kurs 1/1 to inaczej 2.0.Adrian27th pisze: 1/1 to nic. Po prostu nic nie wypłaca za ten transfer.
1/1 to decimal
Ile wyszło kolego?
2/1 to 2 zł.
Dla tych którzy nie ogarniają kursów to po prostu wynik dzielenia.
Jak mamy kurs 8/5 to jest to 1,6.l itp.
wpisz sobie spryciarzu tutaj 1/1 https://www.pinnacle.com/pl/betting-res ... calculator
I przejrzyj jakąkolwiek strone wyjaśniającą kursy brytyjskie https://spryciarz.com/poradnik-typera/r ... erskich,60
W skrócie: 1/1 oznacza że za postawionego dolara (przykładowo) ZYSK wynosi 1 dolar. Czyli wygrałeś 2 dolary łącznie z tym co wniosłeś.
De Ligt to kozak. Czapką nakrył CR7 w wielu pojedynkach w LM. Bardzo chciałbym go widzieć u nas, pytanie tylko po co Romero...
- Ehem
- Juventino
De Ligt, SMS lub ten z Lyonu. Icardi i ktoś na prawa obronę. Do tego jeszcze Rabiot za darmo i mamy piękny skład.
Sprzedać Cuadrado, Cancelo za dobre pieniądze, Khedire, Mandzu.
Dybale zostawić na jeszcze jeden sezon. Nie ogarnie się to out.
Sprzedać Cuadrado, Cancelo za dobre pieniądze, Khedire, Mandzu.
Dybale zostawić na jeszcze jeden sezon. Nie ogarnie się to out.
- Shadow Marshall
- Juventino
Nie jestem na bieżąco, ale czy ktoś może powiedzieć (jeśli było podane) lub czy gdzieś jakieś wieści się pojawiały z kim Sarri miał porozmawiać przed urlopami? Bo mówił, że musi pogadać z 2-3 zawodnikami i zastanawiam się o kogo chodzi.
- PlanetJuve
- Juventino
Po to samo co Mandragora, Caldara, Orsolini i wielu, wielu innych, żeby w przyszłości zarobić.pan Zambrotta pisze: pytanie tylko po co Romero...
Miał to omówić z Paraticim po konferencji ale nie zostały podane nazwiska.Shadow Marshall pisze:Nie jestem na bieżąco, ale czy ktoś może powiedzieć (jeśli było podane) lub czy gdzieś jakieś wieści się pojawiały z kim Sarri miał porozmawiać przed urlopami? Bo mówił, że musi pogadać z 2-3 zawodnikami i zastanawiam się o kogo chodzi.
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2019, 11:50 przez PlanetJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
3 lata i koniec wakacjiVanquish pisze:Skoro Raiola jest agentem De Ligta, to dzień po oficjalnym ogłoszeniu transferu trzeba się będzie już rozglądać za następcą

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- fala33
- Juventino
Jak przyjdzie de Ligt, to fajnie, ale niewiele to zmieni, jeśli nie wzmocnimy środka pola jakimś topem, a najlepiej dwoma. Co z tego, że w obronie będzie biegał Holender, a w ataku Ronaldo, skoro w pomocy będą hasać Matuidi i jemu podobni. Ramsey i Rabiot to są półśrodki - jeden non stop kontuzje, drugi tak naprawdę duża niewiadoma. Pogba, SMS, Ndombele i gracze podobnej klasy - tu trzeba musowo uderzyć, jeśli to konieczne, nawet kosztem Dybali. Inaczej w Europie niczego nie zdziałamy.
- miczbi
- Juventino
Dla mnie kwota 70 mln za Holendra nie wydaje się wygórowana. Mimo wieku ma już spore doświadczenie ,świetny sezon za sobą .
I tak jak ktoś wyżej wspomniał, duża a szansa że za kilka lat sprzedamy go ze sporym zyskiem . Natomiast pensja mnie już przeraża , jak dla mnie nie możemy tworzyć tak dużego komina płacowego . O ile pensja Ronaldo dla wiekszosci zawodników jest zrozumiała ,tak każdy top jaki będzie chciał do nas przyjść będzie ostro negocjował swoją pensje patrząc na zarobki Holendra.
Ps Nie traktujcie kursów u buka jako wyznacznik, a raczej jako zabawę.
I tak jak ktoś wyżej wspomniał, duża a szansa że za kilka lat sprzedamy go ze sporym zyskiem . Natomiast pensja mnie już przeraża , jak dla mnie nie możemy tworzyć tak dużego komina płacowego . O ile pensja Ronaldo dla wiekszosci zawodników jest zrozumiała ,tak każdy top jaki będzie chciał do nas przyjść będzie ostro negocjował swoją pensje patrząc na zarobki Holendra.
Ps Nie traktujcie kursów u buka jako wyznacznik, a raczej jako zabawę.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Ale Ciebie trzeba pouczać, bo jesteś nieudacznikiem życiowym.pan Zambrotta pisze:ja <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> xD "nic nie wypłacą za ten transfer". Pamiętam jak mnie pouczałes, że masz "kolesia wysoko postawionego w bukmacherce" XDDDD
Mało tego, miałem rację bo tydzień przed kurs spadał na Sarriego i Sarri u nas wylądował, wiec po raz kolejny nawet dobrej analogii nie potrafisz zastosować. Znowu 3 Tatry wleciały po robocie i się odpaliłeś na forum.
@Playmaker - Fakt mój błąd. Przyjąłem klasyczną zamianę. Najniższy zatem ma WH na poziomie 1,30-1,40
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Romero z tego co czytałem ma iść jako część zapłaty za jednego z zawodników. Zdaje się właśnie do Sassuolo. Chiellini, Ligt, Bonucci oraz Demiral i wygląda to potencjalnie cudownie. Ten Demiral fakt mało znany, ale ostatnio nagrywał czapą Zapatę czy kadrę Francji, a nie jest to takie łatwe.
- PlanetJuve
- Juventino
Nie zapominajmy o Ruganim który podpisuje nowy kontrakt i to dzięki Sarriemu trafił do Juve.mrozzi pisze:Romero z tego co czytałem ma iść jako część zapłaty za jednego z zawodników. Zdaje się właśnie do Sassuolo. Chiellini, Ligt, Bonucci oraz Demiral i wygląda to potencjalnie cudownie. Ten Demiral fakt mało znany, ale ostatnio nagrywał czapą Zapatę czy kadrę Francji, a nie jest to takie łatwe.