Maurizio Sarri
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Ogólnie to wydaje się jakby dziennikarze próbowali go trochę zdenerwować ale Sarri daje radę.
E: ciągle pytania o Napoli
E: Sarri został poproszony przez klub, żeby porozmawiał z kilkoma zawodnikami przed ich wyjazdem na wakacje.
E: ciągle pytania o Napoli

E: Sarri został poproszony przez klub, żeby porozmawiał z kilkoma zawodnikami przed ich wyjazdem na wakacje.
Ostatnio zmieniony 20 czerwca 2019, 11:39 przez Poprostu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Viking
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Na pytanie o ubiór w trakcie meczu jakby się trochę zmieszał. Mówił, że nie rozmawiał z zarządem o tym. Wydaje mi się jednak, że Sarri będzię sterował nami w garniturze. Choć osobiście dla mnie ubiór to kwestia drugorzędna dopóki będzie wygrywał.
Całkiem spoko się wypowiada.
PS. Patryk Jaki wśród dziennikarzy ?

Całkiem spoko się wypowiada.
PS. Patryk Jaki wśród dziennikarzy ?

- Gandalf8
- Juventino
Ubrali go w ten garniak, że wygląda jak stróż w Boże Ciało... W sumie to dobrze, bo dziś jest Boże Ciało :-)
Z tego, co rozumiem po włosku to ciekawe rzeczy mówi
Z tego, co rozumiem po włosku to ciekawe rzeczy mówi

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Poprostu
- Juventino
Paratici
Wybraliśmy Sarriego bo uważamy go za najlepszego trenera w tym momencie dla Juve.
E2: Sarri w pewnym sensie potwierdził spotkanie w jego domu z cała naszą trójką.
E3: Zawodnicy których mogę najbardziej zmienić to ci grający w ataku
Skład będziemy budować od tych najbardziej technicznych i uzdolnionych zawodników. No w KOŃCU.
E4: Po pytaniu o Igłe można się domyślić, że nie będzie o u nas grał.
Wybraliśmy Sarriego bo uważamy go za najlepszego trenera w tym momencie dla Juve.
E2: Sarri w pewnym sensie potwierdził spotkanie w jego domu z cała naszą trójką.
E3: Zawodnicy których mogę najbardziej zmienić to ci grający w ataku

Ostatnio zmieniony 20 czerwca 2019, 11:47 przez Poprostu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Profesor
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Możesz powiedzieć co dokładnie powiedział o Higuain-ie? Zrozumiałem tylko że musi poznać zawodników poza Higuainem bo go już zna.Poprostu pisze:Paratici
E3: Zawodnicy których mogę najbardziej zmienić to ci grający w atakuSkład będziemy budować od tych najbardziej technicznych i uzdolnionych zawodników. No w KOŃCU.
E:Na następne pytanie o Higuaina odpowiedział że jeszcze z nim nie rozmawiał. Higuain nie poradził sobie za dobrze po odejściu od Juventusu ale to nadal świetny zawodnik i może grać na wysokim poziomie przez parę lat. Wcześniej też że może grać bardzo dobrze w każdym klubie.
Ostatnio zmieniony 20 czerwca 2019, 12:00 przez Profesor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Poprostu
- Juventino
Może tylko ja tak to odebrałem. Ogólnie na początku nie bardzo chciał opowiadać na to pytanie i nic konkretnego o nim nie powiedział jeśli chodzi o boisko za to przerzucił sie na CR, Dybale i Coste.Profesor pisze:
Możesz powiedzieć co dokładnie powiedział o Higuain-ie? Zrozumiałem tylko że musi poznać zawodników poza Higuainem bo go już zna.
E: Wydaje mi się czy wszyscy dziennikarze są w gajerach?
E2: Ciągle go męczą o faka i gadanie na Juve w Neapolu.
E3: Berna jest graczem którego bardzo lubie i ma charakterystykę która mi się podoba.

E4: Chciałbym aby Pjanic miał 150 kontaktów z piłką na mecz. Musimy nauczyć graczy aby go dobrze wykorzystywali.
E5: Pytanie o Pogbe do Fabsa. Kochamy go ale to gracz United.

O Rabiota stara się parę klubów. Jesteśmy w wyścigu nie tylko o niego.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Konferencji nie oglądałem, może jp przetłumaczy nam całość, bo jestem ciekaw co tam nagadał Maurycy
W skrócie na ten moment zlepiając fakty z komentarzy użytkowników, którzy oglądali to wygląda na to, że:
- Douglas Costa, Dybala i Bernardeschi poniekąd zostali potwierdzeni na następny sezon
- Gra też ma opierać się o Pjanicu
- ponoć powiedział, że chce 2/3 topów doi składu(?)
Czyli wnioskować można, że zapowiedział też ofensywną grę

W skrócie na ten moment zlepiając fakty z komentarzy użytkowników, którzy oglądali to wygląda na to, że:
- Douglas Costa, Dybala i Bernardeschi poniekąd zostali potwierdzeni na następny sezon
- Gra też ma opierać się o Pjanicu
- ponoć powiedział, że chce 2/3 topów doi składu(?)
Czyli wnioskować można, że zapowiedział też ofensywną grę

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
My sobie możemy gdybać ale pytanie dziennikarzy o tego faka człowieka, który już jest naszym trenerem to głupota. Spędził w Neapolu 3 lata, potraktowali go chamsko zwalniając przy pomocy smsa, po co go męczą ?
Bardziej z niego toskańczyk jak człowiek z Neapolu.
Bardziej z niego toskańczyk jak człowiek z Neapolu.

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Costa,Dybala,Berna,CR7,Kean,Pjanic - Tych niby potwierdził także mi więcej do szczęścia nie potrzeba.
Podejrzana wypowiedź o Pogbie.
Nic tylko trzymać kciuki za Maurycego.
Podejrzana wypowiedź o Pogbie.
Nic tylko trzymać kciuki za Maurycego.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.