Mercato (LATO 2019) DYSKUSJA
- Piotr Juvefan
- Juventino
Może ten Hysaj ma być tylko za De Sciglio. Oby

- albertcamus
- Juventino
Principino pisze: Info z VS.

a propos prawych obrońców, widzieliście ten post MDSa? :-)
Hysaj to taki nieco lepszy De Sciglio. Nie garbi się, ale twarz ma niewyjściową.
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2019, 23:23 przez albertcamus, łącznie zmieniany 2 razy.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Kim oni Joao zastąpią ? Jakimś Tripperem ? Oby Ronaldo miał coś do powiedzenia.Adrian27th pisze:Goal.com - Cancelo jedna nogą w City. Wczoraj przełomowe rozmowy.
Otóż ToPoprostu pisze:Dunio333 pisze:Co się do cholery Sarriemu nie podoba w Cancelo. Przecież on pod wodzą Pepa będzie miażdżył tam. Czemu Sarri nie chce spróbować.
Plotki pojawiły się dużo przed Sarrim więc raczej nie ma on nic do gadania.
Ja prdl Hysaj

- albertcamus
- Juventino
Walker 52 mecze - 2 gole, 1 asystajackop pisze:Tripper to taki nieco gorszy Walker.albertcamus pisze:Hysaj to taki nieco lepszy De Sciglio.
Trippier 38 meczów - 1 gol, 5 asyst

- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Myślę, że to dobra cena wyjściowa do negocjacji. Pół sezonu na poziomie, 1 gol + 8 asyst, rok temu daliśmy 40M. Niech dorzucą jakieś drobne i będzie ok.Adrian27th pisze:Tylko czy 50 to dobry hajs?
W końcu chcemy Pepa co nie

Brzmi optymalnie. Wydaje mi się, że z odejściem Maxa, pozycja Dybali ulega poprawie. On też nie chce do Interu (strzelam, że do United też nie) a 100 baniek za niego na dziś to mrzonka. Słaby grunt pod duży biznes. Ja bym zostawił. Trochę dziadków też trzeba sprzedać, bo pomału tworzy się w Juve dom starości. Same plusy.Baczu pisze:dajemy ostatnią szanse Dybali, przeganiamy Mandzukicia i Higuaina
Widziałem jakieś informacje, gdzie twierdził zupełnie inaczej. https://www.90min.com/posts/6372275-mas ... entus-exitdaroo89 pisze:Allegri zapowiedział, że robi sobie rok przerwy od trenerki. http://www.juvepoland.com/news.php?id=38393
Może nie dzwonią z Barcy więc Max kontrolnie puścił info, że jednak rok przerwy

Bardzo atrakcyjne wyliczenia, ale pewnie będzie tak:unbelievable87 pisze:Out: Khedira (10mln), Mandzukic (15-20mln), Higuain (30mln), Cancelo (50mln) + Perin (15-20mln) + gracze z wypożyczeń, Total ~140-160mln.
Khedira darmo, Mandzukic 10, Higuain 25, Cancelo 50, Perin 10. Może jeszcze Matuidi, niedrogo. No tak szczerze te nazwiska (poza Cancelo) nie mają za dużo do zaoferowania na poziomie LM. Takie tam na uzupełnienie składu.
Sam bym tego nie wymyślił ale faktycznie zalatuje powrotem do Milanu. Niech idzie, wzięli w końcu normalnego trenera. Pytanie gdzie tu korzyść dla Juve, bo Hysaj to podobna półka nijakości, obym się mylił.albertcamus pisze:
- Osgiliath
- Juventino
Sekunda... to my bierzemy Hysaja i Trippiera razem, czy tylko jednego z nich?
Tbh, czy faktycznie aż tak powinniśmy żałować sprzedaży Cancelo? Bo od tego trzeba by było zacząć. Imo niekoniecznie. Facet miał dobre pół sezonu, a potem się pogubił. Istotnie, nigdy geniuszem defensywy nie był, co z resztą skutkowało dawaniem szans MDS. Przesunięcie go do przodu imo też nie ma sensu, bo wygląda na to, że zostanie i Dybala i Berna a jeszcze mocno targetujemy Chiesę, więc pozostaje nam go tylko spieniężyć, a tu mam nadzieję, że nie będziemy ofc mili i jednak trochę kasy od city wysępimy.
Nie mniej jeśli mielibyśmy pozbywać się i MDS to para Trippier - Hysaj jest imo na plus.
Poza tym, jeśli mamy się pozbyć Samiego, Mandzu, czy Matuidiego, albo i Perina to to jest miód na me serce. Niech tylko nie zapomną o kwadracie, który stanie się totalnie zbędnym graczem.
Wczoraj czytałem, że Fabs szykuje ofertę 100 mln za Pogbę
Niech on się koncentruje na Ndombele, bo mam obawy, aby Pogba się ogarnął nawet pod okiem Sarriego, choć z drugiej strony za Ndombele pewnie nie dalibyśmy wiele mniej, jak i za SMS przy tym gamoniu Lotito.
Tbh, czy faktycznie aż tak powinniśmy żałować sprzedaży Cancelo? Bo od tego trzeba by było zacząć. Imo niekoniecznie. Facet miał dobre pół sezonu, a potem się pogubił. Istotnie, nigdy geniuszem defensywy nie był, co z resztą skutkowało dawaniem szans MDS. Przesunięcie go do przodu imo też nie ma sensu, bo wygląda na to, że zostanie i Dybala i Berna a jeszcze mocno targetujemy Chiesę, więc pozostaje nam go tylko spieniężyć, a tu mam nadzieję, że nie będziemy ofc mili i jednak trochę kasy od city wysępimy.
Nie mniej jeśli mielibyśmy pozbywać się i MDS to para Trippier - Hysaj jest imo na plus.
Poza tym, jeśli mamy się pozbyć Samiego, Mandzu, czy Matuidiego, albo i Perina to to jest miód na me serce. Niech tylko nie zapomną o kwadracie, który stanie się totalnie zbędnym graczem.
Wczoraj czytałem, że Fabs szykuje ofertę 100 mln za Pogbę

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Też chciałbym Ndombele ale o niego będą się licytować a wiadomo, że nie wchodzimy w takie transakcje. Pogba może być łatwiejszy ze względu na niego samego jak i Raiole. Musimy zaufać zarządowi tak jak w kwestii Sarriego o którym zapomniałem gdzie był i o jego gestach. To w tej chwili się nie liczy.

- binio
- Juventino
Co do naszej pomocy to zastanawiam się, czy ktoś jeszcze przyjdzie, bo powoli robi się ciasno.
Są:
Can, Panic, Matuidi, Bentancur i Khedira
Przychodzą:
Rabiot (prawdopodobnie), Ramsey
Odejdzie zapewne Khedira więc zostajemy 6 zawodnikami. Rabiot to trochę taki Pogba, umie podać, odebrać, kiwnąć więc z zatrudnieniem Pogby bym polemizował, tym bardziej, że to ogromna kasa.
Są:
Can, Panic, Matuidi, Bentancur i Khedira
Przychodzą:
Rabiot (prawdopodobnie), Ramsey
Odejdzie zapewne Khedira więc zostajemy 6 zawodnikami. Rabiot to trochę taki Pogba, umie podać, odebrać, kiwnąć więc z zatrudnieniem Pogby bym polemizował, tym bardziej, że to ogromna kasa.

- Osgiliath
- Juventino
No jeśli pozyskalibyśmy Rabiota, który wg newsów jest praktycznie nasz, a do tego Pogbę i wcześniej za free Ramseya, to już by to jakoś wyglądało.
Rabiot, Pogba, Pjanic
Can, Benta, Ramsey.
Byłoby to najbliżej MVP od dawna. No i już wiadomo, że SMS by odpadał.
Ciekawe, czy faktycznie podbierzemy interowcom Icara. Na 9 ideał.
Rabiot, Pogba, Pjanic
Can, Benta, Ramsey.
Byłoby to najbliżej MVP od dawna. No i już wiadomo, że SMS by odpadał.
Ciekawe, czy faktycznie podbierzemy interowcom Icara. Na 9 ideał.
- jarmel
- Redaktor
Jakoś mnie ten Rabiot nigdy nie przekonywał, zawsze najgłośniej o nim jest tylko podczas okienek transferowych.
W tych wszystkich doniesieniach najbardziej podoba mi się, że ucichło o odejściu Costy (no i to że Mandzukic na wylocie)
Jeśli po tych partaczach Allegriego będziemy mieli w miarę normalny sztab to brazylijczyk będzie znowu wymiatał.
W tych wszystkich doniesieniach najbardziej podoba mi się, że ucichło o odejściu Costy (no i to że Mandzukic na wylocie)

#AllegriOut
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Paratici od dwóch lat chce Icara, teraz ma go podanego na srebrnej tacy ale trzeba ich wyczekać bo mają z nim problem. Dodatkowo sam Icar gra im na nosie i nie wykluczone, że oddadzą go za grosze. A pomyśleć, że dokładnie rok temu kibice interu modlili się aby nikt nie wpłacił za niego klauzuli 110 mln :-)