Nowy Trener?
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
mrozzi pisze:Serio wierzysz w to, że w Juventusie pracują głupcy, który pozbyli się Maxa nie mając nikogo na jego miejsce? Serio? Nie mając pewności, czy któryś z klubów go puści? Nasz prezes pokazał, że choć może sentymentów nie ma, to każdy krok planuje z dużym wyprzedzeniem. Agnelli siedzi po gwizdek w tych strukturach i wie dużo więcej od innych, a ja stawiam na karę dla City. A poważną zapowiada wiele źródeł, UEFA nie będzie nawet słuchać opinii innego organu, czyli jest ostro. Żaden Sarri. Sarri kompletnie wyklucza się z kierunkiem, jaki obrał Juventus, czyli z rozwojem.
W drugą stronę... myślisz że dla City nie byłaby to zbyt duża strata wizerunkowa?
Ja np. jako prezes wolałbym wypuścić wcześniej Pepa, tłumacząc zmianę filozofii, strategii, jak zwał tak zwał, niż czekać aż dostaniemy bana i oglądać jak wszyscy uciekają z tonącego statku.
Nie wydaję mi się również, by stery miał objąć Sarri, a dlaczego, to już wyjaśniłeś. Moim zdaniem giełda jest tutaj argumentem zarządu, co osobiście niesamowicie mnie irytuje, bo to jest czysta kpina z kibiców, co z resztą nie jednokrotnie miało miejsce. Regres po Cardiff i brak reakcji, ceny biletów za to dziadostwo, nie muszę chyba wymieniać dalej.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ale City może być naiwne i do końca grać stronę niewinną. Już ich odwołanie o tym świadczy. Jak się posypie jedno możemy mieć efekt domina i np. Pep mógłby sobie odejść przez wzgląd na jakiś zapis w umowie, który to gwarantuje. To, że z własnej woli Pepa nie oddadzą jest raczej oczywiste.
- mns
- Juventino
#pepteam ostro śmieszkuje z Sarriego... śmiałbym się ostro jakbyście wyrznęli o beton
prawda jest taka ze momblano razem z tymi śmiesznymi guru są warci agrestiego i innych pismaków. Każda ze stron już podpisała jakiegoś trenera jeden pospisywał 4.06, 14.06 a teraz podpisuje w poniedziałek.... drugi podpisze za dwie godziny... nikt nic nie wie...

prawda jest taka ze momblano razem z tymi śmiesznymi guru są warci agrestiego i innych pismaków. Każda ze stron już podpisała jakiegoś trenera jeden pospisywał 4.06, 14.06 a teraz podpisuje w poniedziałek.... drugi podpisze za dwie godziny... nikt nic nie wie...
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Odezwał się. Siedzi sobie cicho, żadnego wkładu w forum i śmiać sie będzie, jak nie pójdzie po myśli innych. Klasa mistrzowska. Takich to mi nie żal.
Jeśli Agnelli wie, że kara dla City jest nieunikniona, czy naprawdę sądzisz, że Pep chciałby spędzić rok bez LM? On już zarabia ogromne pieniądze.
Edit:
Nie, chodzi o mns.
Jeśli Agnelli wie, że kara dla City jest nieunikniona, czy naprawdę sądzisz, że Pep chciałby spędzić rok bez LM? On już zarabia ogromne pieniądze.
Edit:
Nie, chodzi o mns.
Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2019, 18:42 przez mrozzi, łącznie zmieniany 2 razy.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Ale Ty też zrozum, że ten wątek i saga z trenerem to pewien rodzaj zabawy ale i emocje, wyluzuj bo niektórzy tego nie potrafią. Nie zasiadaj od razu na elitarnej loży szyderców tak jak co niektórzy.mns pisze:jak się poczułeś urażony to bardzo dobrze![]()
btw, wkład w forum? wyrażam swoją opinie to jest mój wkład... a to że ci ona nie pasuje to już twój problem

- mns
- Juventino
można być urażonym czymś lub przez kogoś a nie kimś...
ale żeby nie bylo offtopa
scenariusz1 podpisze pep, agresti i reszta napiszą ze w ostatniej chwili stworzyła się okazja
scenariusz2 podpisze sarri, mombalno i "guru" napiszą ze w ostatniej chwili coś się wysypało pep dostał podwyżkę, białego konia lub coś innego
scenariusz3 będzie niespodzianka dla wszystkich
e; mrn mam do was szacunek za wrzucane info, również chciałbym dla klubu jak najlepiej ale osobiście uważam ze obie strony nazwijmy to "sporu" błądzą... każdy podał termin który nie został zrealizowany przez co stracił wiarygodność...
ale żeby nie bylo offtopa
scenariusz1 podpisze pep, agresti i reszta napiszą ze w ostatniej chwili stworzyła się okazja
scenariusz2 podpisze sarri, mombalno i "guru" napiszą ze w ostatniej chwili coś się wysypało pep dostał podwyżkę, białego konia lub coś innego
scenariusz3 będzie niespodzianka dla wszystkich

e; mrn mam do was szacunek za wrzucane info, również chciałbym dla klubu jak najlepiej ale osobiście uważam ze obie strony nazwijmy to "sporu" błądzą... każdy podał termin który nie został zrealizowany przez co stracił wiarygodność...
- mateo369
- Juventino
To nie złośliwość, po prostu dziwi mnie ta Wasza pewność (a Wasze śmieszkowanie to właśnie złośliwość), którą opieracie tylko praktycznie na informacji dwóch gości z VS. Jeśli się to nie sprawdzi to co? Wtedy taki Sarri byłby wręcz zbawieniem, stąd mój wpis. Chciałbym ją (pewność) podzielać ale jest mi ciężko gdy wszystkie media sugerują co innego. Mnie też ucieszy jeśli to nie będzie Sarri ale pod warunkiem, że to będzie ktoś lepszy.MRN pisze:mateo, skąd w Tobie tyle złośliwości ? Była mowa, niech każdy wierzy w to co chce ale Ty przeszedłeś samego siebie - aby nie okazało się że Chelsea nie puści Sarriego...nas to cieszy, naprawdę bo mamy ciekawszą opcję.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- pepiczek
- Juventino
MRN pisze:Ale Ty też zrozum, że ten wątek i saga z trenerem to pewien rodzaj zabawy ale i emocje, wyluzuj bo niektórzy tego nie potrafią.

Mówi to stary chłop, który zapisuje sobie nicki ludzi, aby później móc ich wyśmiać
Gdyby Pep miał odejść z City dawno by to zrobił, nie czekałby na ewentualne wykluczenie z LM. Skoro szanse na to są duże, Pep nie ryzykowałby zwłaszcza, jeśli jest podobno dogadany z Juve. Jak to będzie wyglądało ze strony City? Ogłoszenie wykluczenia z LM, na drugi dzień Pep odchodzi? PRowa katastrofa. Lepiej było już dawno zwołać konferencję, na której Pep mówi o szukaniu nowych wyzwań, City za jakiś czas ogłasza nowego trenera i dopiero później ewentualne wykluczenie.MRN pisze:WhySoSerious podobnie jak fazzi, PlanetJuve, realbs oraz Siła Spokoju zdążył ze mnie zadrwić...ale z podziękowaniami dla nich poczekam do szczęśliwego finału ! Oby nastąpił...