Nowy Trener?
- pumex
- Juventino
Co Ty tam, kurde balans, pierniczysz. Tłukę Ci do głowy codziennie rano, że będzie Guardiola, a Ty mi tu z jakimś kielonem i ramadanem wyjeżdżasz. W ramadan się nie pije. Ponoć.mnowo pisze:Ten sam Chiellini był obecny na jednym z ostatnich (lub ostatnim, nie pamiętam) spotkaniu klubu z Allegrim, więc jest zaangażowany nie tylko w kwestie dotyczące U23. Jesli sie nie myle, reprezentuje tez FIFA.

- Vincitore
- Juventino
Odrzucali już grubsze oferty od neutralnych klubów. Nas nienawidzą, więc pewnie za 200 by go nie oddali.mleko pisze:Mi się obiło o uszy, że to spotkanie w sprawie Koulibalyego - Napoli chce za niego 80mln ale rozważy Ruganiego.
Potwierdzam też, co pisze Vincitore - Paratici podobno nie zajmuje się trenerem.
Frapuje mnie jedna kwestia - dlaczego Ramadani nie siedzi teraz w Londynie by negocjować uwolnienie Sarriego tylko siedzi z Paraticim, przecież podobno wszystko jest dograne?
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Nie panikuj :-) Pep będzie następnym trenerem, spokojnieAdrian27th pisze:Najgorsze będzie dla mnie, że załatwianie takiego Czereśniaka jak Sarri zajmuje naszym tyle czasu, proszenia, rozmów.

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Na JS finały. Live.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Adrian27th
- Juventino
Cicho, cicho. Już miałem pisać o tym że w agendzie jest na 22:00 wystąpienie prezydenta i ważny komunikat, ale nie chce streama zepsuć naporem Polskich oglądaczy.MRN pisze:Widzę że dużo optymistów się pojawiło...pumex ? Wszystko w porządku kolego ?
A Ty Adrian uspokój się bo siejesz ferment jak babus :-)
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ja myślę, że oni mają wystarczająco mocne serwery przetrzymać bandę prawie omdlałych od słońca oszołomów.Adrian27th pisze:Cicho, cicho. Już miałem pisać o tym że w agendzie jest na 22:00 wystąpienie prezydenta i ważny komunikat, ale nie chce streama zepsuć naporem Polskich oglądaczy.MRN pisze:Widzę że dużo optymistów się pojawiło...pumex ? Wszystko w porządku kolego ?
A Ty Adrian uspokój się bo siejesz ferment jak babus :-)
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Vincitore
- Juventino
https://www.google.ie/amp/s/www.foxspor ... -pavlovic/
O tego mi chodziło, jego agentem faktycznie jest Ramadani. News jest stary jak coś.
O tego mi chodziło, jego agentem faktycznie jest Ramadani. News jest stary jak coś.
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2019, 20:14 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.
- mleko
- Juventino
Dodatkowo Ramadani nie jest agentem Sarriego, jest nim Pellegrini. Ramadani jest pośrednikiem.Vincitore pisze:https://www.google.ie/amp/s/www.foxspor ... -pavlovic/
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Nie wiedziałem, że nasze dzieciaki są w tym finale. 
E: No i wygraliśmy, brawo.

E: No i wygraliśmy, brawo.
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2019, 20:28 przez Poprostu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adrian27th
- Juventino
I wygrały 4:0Poprostu pisze:Nie wiedziałem, że nasze dzieciaki są w tym finale.
Juventus Toruń mistrzem:D
Sarri podobno na trybunach.
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2019, 20:32 przez Adrian27th, łącznie zmieniany 1 raz.
- Peter
- Juventino
A biały dym kiedy w końcu?
Kiedy znowu zobaczę zwycięstwo Juve w LM?
"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori
"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori