Mercato (LATO 2019) DYSKUSJA
- juvemaroko
- Juventino
Chyba poluja na Oblaka ktore jest swietnym bramkarzem.D-Rose pisze:PSG oferuje De Ligtowi 340.000 funtów tygodniowki.Przeciez to sie w pale nie miesci.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Antek Grycman."I don't know if I'll remain in Spain. Maybe in two weeks we'll know something. I just want to play football and have fun."
Nasza nowa 10.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Wojtek
- Juventino
"Have fun" słowo klucz. Gramy zbyt defensywie żeby dobrze się bawił :-)Adrian27th pisze:Antek Grycman."I don't know if I'll remain in Spain. Maybe in two weeks we'll know something. I just want to play football and have fun."
Nasza nowa 10.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
W sumie jakby doszło do bezgotówkowej wymiany Dybala-Griezmann, to bym raczej nie płakał mimo tego, że Francuz jest dwa lata starszy od Paulo.Adrian27th pisze:Antek Grycman."I don't know if I'll remain in Spain. Maybe in two weeks we'll know something. I just want to play football and have fun."
Nasza nowa 10.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
W sumie jakby doszło do bezgotówkowej wymiany Dybala-Griezmann, to bym raczej nie płakał mimo tego, że Francuz jest dwa lata starszy od Paulo.Adrian27th pisze:Antek Grycman."I don't know if I'll remain in Spain. Maybe in two weeks we'll know something. I just want to play football and have fun."
Nasza nowa 10.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Osgiliath
- Juventino
Gdyby Cancelo miał formę z pierwszej części sezonu, to bym rozpaczał. z drugiej? Hmm, być może faktycznie potrzebujemy kogoś o większych inklinacjach defensywnych, nie mniej pewnikiem by to nadrobił. Całościowo uważam to za błąd, tym bardziej po jednym sezonie, no chyba, że chcemy nim dofinansować inny transfer, nie mniej ruszanie boków obrony, kiedy wreszcie to jakoś wyglądało to imo błąd.mrozzi pisze:- Na VS coraz więcej informacji, że Cancelo nas opuści.
- Zdaniem Sky Ndombele o krok od Tottenhamu.
Cudowne doniesienia.
Niestety, ale ściąganie Pogby za podobny, lub większy hajs, z większą pensją, z niewiadomą formą a odpuszczenie Ndombele, to drugi błąd, bo choć pewniej zapłacilibyśmy podobnie, to byłby bardziej przyszłościowy.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Gdyby w Juve nadal byli Marotta i Allegri to spodziewałbym się w jego miejsce Darmiana :-) Żebym nie wykrakał: https://devilpage.pl/index/news/komenta ... ezentantem Włoch zainteresowania jest Valencia oraz dwa kluby z ligi włoskiej.[/quote]Fabio nie rób nam tego 

Ostatnio zmieniony 12 czerwca 2019, 22:53 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Ja za Cancelo nie zamierzam płakać bo nie ma za czym. Ndombele będzie szkoda ale jeżeli miałby przyjść SMS to tez płakał nie będę. Nie wiem co zarząd kombinuje bo ściąganie młodzików, którzy nigdy nie mieli u nas racji bytu mnie nie jara.

- Osgiliath
- Juventino
Dalej:
Traore do nas za 12 mln + 3 mln bonusów. Na wypożyczenie do Sass, pewno w celu doklepania Demirala.
Wygląda, że mamy dwóch młodych wilków na SO (bo jeszcze prawie klepnięty Romero), nie mniej bez topa i bez Manolasa - niedobrze.
Traore do nas za 12 mln + 3 mln bonusów. Na wypożyczenie do Sass, pewno w celu doklepania Demirala.
Wygląda, że mamy dwóch młodych wilków na SO (bo jeszcze prawie klepnięty Romero), nie mniej bez topa i bez Manolasa - niedobrze.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Właśnie przeczytałem, że Lichtsteiner od 30 czerwca jest wolny - będzie hit?MRN pisze:Nie wiem co zarząd kombinuje bo ściąganie młodzików, którzy nigdy nie mieli u nas racji bytu mnie nie jara.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!