Nowy Trener?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2019, 15:17

Przecież to już jest ewidentne przeciąganie liny i próba zrzucenia odpowiedzialności za rozstanie na klub. To ten etap, który przerabialiśmy już z Allegrim. Padły wówczas niemal identyczne słowa: "mam ważny kontrakt, zostaję, no chyba że klub zdecyduje inaczej".

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2019, 15:19

Problem w tym, że City zapewne chce by Pep zostal :-)

Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2019, 15:23

Mieszkam w Manchesterze I żaden z lokalnych kibiców nie wspominał o odejsciu Pepa. Jeśli rzeczywiście coś jest na rzeczy to mieszkańcy Manchesteru nie mają o tym zielonego pojęcia.

binio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2019, 15:46

notquitemytempo pisze:Simone Gambino (Goal Italia)

Guardiola: Nie myślę o roku przerwy, to tylko plotki. Mam dwa lata kontraktu, jeżeli nie zostanę odesłany/ wyrzucony, zostanę.

Odnośnie tego roku przerwy to pewnie odpowiedź na dzisiejsze doniesienia jakiegoś angielskiego dziennika, że owszem, mógłby odejść, ale nie do Juve, a po to, żeby zrobić sobie rok przerwy od trenerki.
to z jakiejś konferencji w Manchesterze czy jak ?

Obrazek
mleko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2019, 15:47

binio pisze:
notquitemytempo pisze:Simone Gambino (Goal Italia)

Guardiola: Nie myślę o roku przerwy, to tylko plotki. Mam dwa lata kontraktu, jeżeli nie zostanę odesłany/ wyrzucony, zostanę.

Odnośnie tego roku przerwy to pewnie odpowiedź na dzisiejsze doniesienia jakiegoś angielskiego dziennika, że owszem, mógłby odejść, ale nie do Juve, a po to, żeby zrobić sobie rok przerwy od trenerki.
to z jakiejś konferencji w Manchesterze czy jak ?
Nie, to z tego turnieju golfowego w Barcelonie, który trwa 12-14.06. Bierze w nim udział wielu znanych sportowców/piłkarzy.

notquitemytempo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2019, 15:53

Tak dokładnie to bodajże mikrofon Mundo Deportivo złapał. Zgadza się, został zapytany na tym turnieju golfowym.

Przemo90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2019, 16:08

Wydaje mi się ze klub wodzi za nos nawet tych super guru z VS i w piątek ogłoszony zostanie Pochetino.
Obstawiałem od początku Sarriego ale ta cała szopka raczej na niego nie wskazuje - nie wierze, ze Conte został odpuszczony a brany pod uwagę Sarri (to nie w stylu Andrei Agnielego).
Chyba jednak Pepunio vel Pepuś jak go nasz sympatyczny kolega MRN nazywa to taki wymysł chłopaków VS - kontakty były ale chłopcy nie dostali info zwrotnego ze Pep nie chce do nas iść. Czekamy do piątku.

Obrazek

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2019, 16:19

A tu szok i Klopp.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Fed2012

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2019, 16:22

Allegri też wielokrotnie mówił w ubiegłych latach, że jeśli klub go nie zwolni to zostanie. Nie ma tematu Guardioli w Juve, im szybciej to zaakceptujecie, tym łatwiej będzie Wam się przyzwyczaić do Sarriego ;) Negocjacje z Chelsea się wydłużają bo to ruscy, oni ściemniają na potęgę i generalnie ciężko z uwagi na ich nieszczerość się dogadać. Rok temu Conte też odchodził bardzo długo i sam nie wiedział czy odchodzi czy zostaje.

Poulinho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2019, 16:29

Dosyć sprawnie Guardiola przeszedł z zostaję na następny sezon do zostaję na następny sezon...chyba, że mnie zwolnią.

Nie wiem czy Guardiola przejdzie, ale szopka która jest wokół nowego trenera to raczej nie sytuacja wskazująca na Sarriego. Gdyby to miał być Sarii to podejrzewam wręcz, że tak jak w przypadku Allegriego, zarząd chciałby szybko zerwać plaster, tak by jak najmniej kibiców to bolało.

wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2019, 17:09

Mijają 26 dni i jakieś 4 godziny od momentu ogłoszenia rozstania z Allegrim. Masakra.

kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2019, 17:28

wagner pisze:Mijają 26 dni i jakieś 4 godziny od momentu ogłoszenia rozstania z Allegrim. Masakra.
Real zdążył w tym czasie przeprowadzić 2 głośnie transfery...
ja wiem, że dopiero zaczynają się wakacje na wszystko jest czas, ale wkurza mnie, że zarząd ma wielkie tajemnice przed kibicami.

Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2019, 17:29

prezes3c pisze:

Odpowiedź Juve? :D Berna już czeka w deszczu ;)
To zdjęcie wybrali kibice w ankiecie na facebooku.

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2019, 18:24

"And then Cristiano Ronaldo arrived, [Maurizio] Sarri is going to Juventus, [Carlo] Ancelotti will be at Napoli: Serie A will be exciting.
Lukaku w wywiadzie dla Sportmedia przed transferem do Interu.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2019, 18:36

Adrian27th pisze:
"And then Cristiano Ronaldo arrived, [Maurizio] Sarri is going to Juventus, [Carlo] Ancelotti will be at Napoli: Serie A will be exciting.
Lukaku w wywiadzie dla Sportmedia przed transferem do Interu.
Raczej opiera się na takich samych źródłach co my.

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
Zablokowany