Nowy Trener?
- Sorek21
- Juventino
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
kdzr pisze:Niech to się już skończy. Nie wiem z kim na ławce, ale niech po prostu saga dobiegnie końca. Męczą te codzienne skrajne doniesienia.
MRN pisze:Ale to normalne: euforia, depresja, euforia, depresja i tak każdego dnia. Sarri nie jest powodem do depresji ale ja uważam że nie on będzie trenerem.

- mleko
- Juventino
Ja również obstaję przy tym, że trenerem nie będzie Sarri. Forum VS nie śledzę - info stamtąd mam od Was, ale śledzę kilka kont na TT(nie jestem w stanie ich zweryfikować - wiadomo) gdzie informacje pokrywają się z tymi podawanymi przez forumowych "guru". Nikt nie zawahał się nawet na chwilę po piątkowych doniesieniach - wszyscy twardo podają, że to nic nie zmienia i Guardiola coraz bliżej z każdym dniem.
- kdzr
- Juventino
Świetnie by było jeść sobie w tym tygodniu obiadek, albo popijać coś smacznego i zobaczyć oficjalkę z Pepem...o jejku, jaki to byłby sygnał do całego piłkarskiego świata, że wyciągamy trenera z kontraktem w jednej z najlepszych drużyn na świecie, grającej w (pewnie) najsilniejszej lidze na świecie, posiadając przy tym niemal nieograniczony budżet transferowy (w granicach ffp). Aj... 

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 77 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Nawet jeśli zamiast Pepa miałby nas objąć Pochettino to myślę, że schabowy smakowałby Ci niczym krewetkikdzr pisze:Świetnie by było jeść sobie w tym tygodniu obiadek, albo popijać coś smacznego i zobaczyć oficjalkę z Pepem...o jejku, jaki to byłby sygnał do całego piłkarskiego świata, że wyciągamy trenera z kontraktem w jednej z najlepszych drużyn na świecie, grającej w (pewnie) najsilniejszej lidze na świecie, posiadając przy tym niemal nieograniczony budżet transferowy (w granicach ffp). Aj...

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- MRN
- Juventino
Właśnie chodzi o to, że Pep pewnie cudu nie zrobi od razu ale wizerunkowo wystrzelimy. Pep to najbardziej medialny trener świata i tym sposobem będziemy mieli najbardziej medialnego piłkarza świata i najbardziej medialnego trenera świata, którzy spowodują przypływ do klubu wielkich pieniędzy. A teraz przypomnijcie sobie : Amauri/Grygera - Del Neri/Zaccheroni. Kto by wtedy pomyślał, że skopani, upokorzeni, z zapłakanymi twarzami doczekamy tych czasów. Oczywiście Pepa jeszcze nie ma, nie wiemy czy do nas trafi ale sam fakt łączenia Pepa z nami...
Jak już Vinci napisał - goleador bardzo ryzykuje, może stać się pośmiewiskiem więc musi być bardzo pewny siebie.
Agresti wrzucił nieprawdziwą informację, został zawieszony na VS, dlaczego to zrobił ? Instrukcje wyższe ?

Jak już Vinci napisał - goleador bardzo ryzykuje, może stać się pośmiewiskiem więc musi być bardzo pewny siebie.
Agresti wrzucił nieprawdziwą informację, został zawieszony na VS, dlaczego to zrobił ? Instrukcje wyższe ?
Zamiast Pochettino wolałbym Sarriego ale to kwestia gustudimebag11 pisze:Nawet jeśli zamiast Pepa miałby nas objąć Pochettino to myślę, że schabowy smakowałby Ci niczym krewetki

Ostatnio zmieniony 10 czerwca 2019, 22:37 przez MRN, łącznie zmieniany 1 raz.

- albertcamus
- Juventino
Od wczoraj mam wtykę w Chelsea, jak się czegoś dowiem dam znać.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
To jest zastanawiające, że do tej pory tak pewny Agresti zaczął strzelać ślepakami. Przypominam, że był niejako przekonany o tym, że Max zostaje i to na chwilę przed tym, jak został posłany won. Wydaje się, że pogrywa tak jak sobie tego klub życzy. W końcu ten gość jest bardzo blisko środowiska i może jest to kwestia ustaleń.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 77 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Pamiętam, że wolisz Sarriego niż Pochettino, ale moim zdaniem teraz jest właściwy czas na objęcie Juve przez zagranicznego trenera, bo mam dość tej włoskiej mentalności i cwaniactwa i obawiam się, że mimo tego, iż ekipy prowadzone przez Sarriego prezentują dość ofensywny futbol, to jednak nie uda się wyplenić tego genu rodem z Italii. Jeśli nie przyjdzie do nas Guardiola, to powinniśmy spróbować ściągnąć obecnego szkoleniowca Totków, bo niby jest Argentyńczykiem ale ma włoskie korzenie, więc to byłby doskonały etap przejściowy w dziedzinie trenerów Juve, gdzie w ostatnich 50 latach tylko trzech nie było rodowitymi Włochami.MRN pisze: Zamiast Pochettino wolałbym Sarriego ale to kwestia gustu
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Vincitore
- Juventino
To zastanawia mnie najbardziej. Nie było go na forum kilka lat, nagle wszedł i zgasił nadzieje jak peta. Może faktycznie ktoś z klubu się wystraszył, że zbyt dużo tam wypływa i mu to zlecił, bo przecież to capo di tutti capi wśród guru. Zniknięcie bez śladu versilii mającego ponoć potężne źródło też zastanawia.mrozzi pisze:To jest zastanawiające, że do tej pory tak pewny Agresti zaczął strzelać ślepakami. Przypominam, że był niejako przekonany o tym, że Max zostaje i to na chwilę przed tym, jak został posłany won. Wydaje się, że pogrywa tak jak sobie tego klub życzy. W końcu ten gość jest bardzo blisko środowiska i może jest to kwestia ustaleń.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jeden gość zapytał goleadora jak oceniłby wiarygodność swojego źródła. Ten odparł, że zdaje sobie doskonale sprawę z faktu, że jeśli by nie przyszedł Pep, straciłby sporą część, jeśli nie całą renomę i wiarygodność na forum. Jak podkreślił nie podoba mu się gra na dwa fronty.
A przypomnijmy, że gość nie jest pierwszym lepszym pokemonem, który chce zabłysnąć, ale faktycznie nastukał tam już punktów i cieszy się opinią guru. Robienie z siebie pajaca nie byłoby mu do niczego potrzebne.
O Versilii nie wspomnę, bo ten gość jest tam niczym bożyszcze. I to nie od wczoraj. Wieloma doniesieniami sobie na ten status zapracował.
EDIT:
Zniknięcie Marocchiego nie jest zaskakujące, bo to zapowiadał. Wielu gnojków zaczeło się czepiać, bo przecież ich zdaniem Sarri już pewniak. Powtarzał jak mantrę swoją wersję, ale ile się można użerać.
A przypomnijmy, że gość nie jest pierwszym lepszym pokemonem, który chce zabłysnąć, ale faktycznie nastukał tam już punktów i cieszy się opinią guru. Robienie z siebie pajaca nie byłoby mu do niczego potrzebne.
O Versilii nie wspomnę, bo ten gość jest tam niczym bożyszcze. I to nie od wczoraj. Wieloma doniesieniami sobie na ten status zapracował.
EDIT:
Zniknięcie Marocchiego nie jest zaskakujące, bo to zapowiadał. Wielu gnojków zaczeło się czepiać, bo przecież ich zdaniem Sarri już pewniak. Powtarzał jak mantrę swoją wersję, ale ile się można użerać.
Ostatnio zmieniony 10 czerwca 2019, 23:14 przez mrozzi, łącznie zmieniany 2 razy.
- MRN
- Juventino
Versilii niekoniecznie bo zapowiedział, że nie będzie tam wchodził, potwierdził wszystko i zniknął, nie zamierzał użerać się z trollami. Zniknięcie Marocchiego już jest zastanawiające ale to poseł Versilii więc akurat jego zniknięcie razi bardziej.Vincitore pisze:Zniknięcie bez śladu versilii mającego ponoć potężne źródło też zastanawia.
Edit : Kaedes, który ostatnio zaczął być pewny Sarriego nie jest już taki pewny i nie trzyma się swojej wersji. Stara się robić dobrą minę do złej gry i szybko się irytuje z powodu pytań innych użytkowników. Jego dzisiejsze posty, maja inne brzmienie niż ostatnio.
Ja jeszcze raz potwierdzam opinię trzech userów z którymi koresponduję - goleador, Versilia, SetRollins zdecydowanie ponad Kaedesem.