Nowy Trener?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
19

Juventino
Juventino
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2019, 22:11

binio pisze:
19 pisze:My nie gramy za tydzień meczu, możemy jeszcze poczekać. Jeśli Juventus będzie musiał zapłacić te 5mln to pewnie by to zrobił ale skoro ma czas to zawsze warto ponegocjować.
Wierzysz w to, że Juve zwalnia trenera w maju i liczy drobne aby zatrudnić podobnego trenera? Mało logiki w tym. Moim zdaniem Agnelli miał już ustalone kto będzie trenerem po zwolnieniu Maxa. Po prostu takich spraw nie załatwia się inaczej.

Jak che się zmienić pracodawcę to ma się nagraną nową pracę, jak chce się zastąpić pracownika to nowy już czeka w kolejce. Może to Sarri czeka, może nie, ale przychylam się do stwierdzenia kilku osób z tego wątku, że trener już jest.
Jeśli był bunt drużyny i Nedveda to Agnelli mógł podjąć decyzję o zwolnieniu Maxa bez planu na przyszłość.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2019, 22:19

Agresti potwierdza jutrzejsze spotkanie między stronami. Przy okazji wyjaśniło się, że Ramadani to pośrednik między Chelsea a Juventusem.

Ktoś w komentarzach zapytał Agrestiego o Pepa - ten odpowiada, że nie komentuje doniesień innych i każdy sobie rzepkę skrobie.

EDIT: To ciągle o niczym nie świadczy, Sarriego musimy mieć dogadanego, to normalna procedura. Przypominam wypowiedź Marco Giampaolo sprzed kilku lat:

“In the past I had actually agreed terms with Juventus. The night before it was all sorted, then the morning after someone changed their mind.

Chociaż żeby nie było tak kolorowo, to wychodzę z VS, bo tam straszna depresja (głównie przez to, że guru optujący za Pepem póki co nic nie piszą) i nie chcę żeby mi się udzieliła.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 184 razy

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2019, 22:34

Ale to normalne: euforia, depresja, euforia, depresja i tak każdego dnia. Sarri nie jest powodem do depresji ale ja uważam że nie on będzie trenerem.

Obrazek
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2019, 22:46

Ja trochę tego Sarriego odbiorę jako kop w jaja ze strony zarządu.

Facet na nas pluł, a My go czerwonym dywanem. Bez względu na wyniki, nigdy go nie polubię.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2019, 22:51

Adrian27th pisze:Ja trochę tego Sarriego odbiorę jako kop w jaja ze strony zarządu.

Facet na nas pluł, a My go czerwonym dywanem. Bez względu na wyniki, nigdy go nie polubię.
To samo było z Allegrim. Pluł żółcią o bramkę Muntariego i przepychał się z Agnellim o liczbę mistrzostw Juventusu.

Agresti chętnie odpowiada dzisiaj na pytania czytelników i o Sarrim napisał, że pisze co wie, jeżeli się pomyli to nie będzie to pierwszy i ostatni raz, ale zrobi co w jego mocy by się kolejny raz nie poślizgnąć.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2019, 22:54

To owszem ale dla mnie większym kopem będzie sprowadzenie Benatii bo jeszcze okaże się, że Paratici wyspecjalizuje się w ściąganiu szrotu. Najpierw ściągnął ( być może on ) Bonucciego, który się obraził i odszedł a teraz Banatię planują ściągnąć. Z Sarrim to samo, faken w nasza stronę a później Panie Maurycy, zapraszamy do Juve, mamy tu świetna kuchnię. Nie ogarniam tego ale w depresję nie wpadam bo to jeszcze nie koniec. Jutro znowu będzie euforia a w niedzielę obudzimy się z depresją (ja jej nie mam) bo będą gimbusy siały ferment.

Obrazek
Astarot

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2019, 23:17

MRN pisze:To owszem ale dla mnie większym kopem będzie sprowadzenie Benatii bo jeszcze okaże się, że Paratici wyspecjalizuje się w ściąganiu szrotu. Najpierw ściągnął ( być może on ) Bonucciego, który się obraził i odszedł a teraz Banatię planują ściągnąć. Z Sarrim to samo, faken w nasza stronę a później Panie Maurycy, zapraszamy do Juve, mamy tu świetna kuchnię. Nie ogarniam tego ale w depresję nie wpadam bo to jeszcze nie koniec. Jutro znowu będzie euforia a w niedzielę obudzimy się z depresją (ja jej nie mam) bo będą gimbusy siały ferment.
Benatia szrotem???? ..... ok
Gość ma 32 lata i faktycznie powinniśmy celować w młodszych ale raz że będzie kosztował grosze a byłby 2 po Kielonie naszym najlepszym obrońcą.... mam nadzieję że to takie niesfortunne zestawienie.

Możecie pisać o piłkarzach pokroju Benatii czy treneracg jak Sarri że poziomem czy profilem nie przystają do obecnego Juve ale na litość... nie nazywajcie ich szrotem

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2019, 23:23

Szkoda będzie, jak to wszystko okaże się plotą, bo chyba każdy dał się choć trochę ponieść mocarstwowej wizji Agnelliego. Tzn nie, żeby w przypadku przyjścia Sarriego AA nie miał takich planów ( bo chyba każdy wie, że takie ma w głowie), jednak Sarri to nie ten kaliber na wielu płaszczyznach, i chyba te mocarstwowej plany jednak zostaną rozłożone na dłuższy okres. Pozostaje czekać.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2019, 23:24

Chodziło mi o to, że sam odszedł i opuścił klub dla jakiegoś tam nawet nie wiem czego. Teraz Maxa nie ma to zapragnął powrócić ? Mam nadzieje, że do tego nie dojdzie. druga sprawa - jeżeli rzeczywiście będzie Sarri naszym trenerem, ok ale mam nadzieje, że Cancelo za tę sumę nie odejdzie bo od nas za byle kogo wołają gruby hajs, młody Cancelo za 50 mln ? City trzeba doić.

Obrazek
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 19 razy

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2019, 23:32

Vincitore pisze:
Adrian27th pisze:Ja trochę tego Sarriego odbiorę jako kop w jaja ze strony zarządu.

To samo było z Allegrim. Pluł żółcią o bramkę Muntariego i przepychał się z Agnellim o liczbę mistrzostw Juventusu.
Tylko że tak chłodno patrząc to Max jednak powód z tą bramką Muntara miał a Sarri niby jaki ?

Poza tym Maks poleciał nie za wyniki tylko przede wszystkim za konflikty, a Sarri pod tym względem wcale lepszy nie jest. Z Neapolu odchodził skonfliktowany z De Laurentisem w Chelsea praktycznie od początku były doniesienia o jakiś zgrzytach, sytuacja z Kepą, Giroud też się średnio o nim wypowiadał. Kompletnie tam nie było widać żadnej chemii na linii Sarri - drużyna.
O ile u Maxa wyszło to w 5 sezonie, możliwe, że niektórzy gracze jak Dybala przyłożyli do tego rękę to Sarri swoje ekipy prowadził zdecydowanie krócej.
Nam potrzeba autorytetu na ławce by taki Dybala nie walił fochów jak go trener zdejmie w 70 min przy niekorzystnym wyniku, Sarri dla mnie takim nie jest. Mi się ta kandydatura zupełnie nie podoba.

Tony Montana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2019, 23:34

Astarot pisze:
MRN pisze:To owszem ale dla mnie większym kopem będzie sprowadzenie Benatii bo jeszcze okaże się, że Paratici wyspecjalizuje się w ściąganiu szrotu. Najpierw ściągnął ( być może on ) Bonucciego, który się obraził i odszedł a teraz Banatię planują ściągnąć. Z Sarrim to samo, faken w nasza stronę a później Panie Maurycy, zapraszamy do Juve, mamy tu świetna kuchnię. Nie ogarniam tego ale w depresję nie wpadam bo to jeszcze nie koniec. Jutro znowu będzie euforia a w niedzielę obudzimy się z depresją (ja jej nie mam) bo będą gimbusy siały ferment.
Benatia szrotem???? ..... ok
Gość ma 32 lata i faktycznie powinniśmy celować w młodszych ale raz że będzie kosztował grosze a byłby 2 po Kielonie naszym najlepszym obrońcą.... mam nadzieję że to takie niesfortunne zestawienie.

Możecie pisać o piłkarzach pokroju Benatii czy treneracg jak Sarri że poziomem czy profilem nie przystają do obecnego Juve ale na litość... nie nazywajcie ich szrotem
Samo to w jakim stylu od nas odszedł powinno mu przymknąć drzwi do ewentualnego powrotu - gdyby był z nami kiedy połamał się Kielon, to spokojnie byliśmy w stanie przejść Ajax.

Nasza obrona była w tamtym dwumeczu beznadziejna, te 3 stracone bramki to był najniższy wymiar kary bo mogło wpaść tego więcej i jeszcze ten niemogący się zdecydować co robić na boisku Rugani :facepalm:

Mehdi zamiast przesiedzieć już spokojnie na dupie te pół roku skoro zaczął tutaj sezon to uciekł jak szczur + jeszcze trzeba go było puścić za grosze (tutaj wiadomo wiek, ale jednak bardziej "dżentelmeńskość" Juventusu i "z niewolnika nie ma pracownika").

nanana

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2019, 23:46

Jak Benatia odszedł? Długo godził się na rolę rezerwowego, która mu nie odpowiadała, w końcu nie wytrzymał... jak dla mnie normalne... Jego wina, że Chiellini doznał kontuzji i nie mieliśmy kim grać? Benatii wina, że top obrońców, Cancelo, dostał chwilowego wylewu i Ajax strzelił bramkę w pierwszym meczu>? Jego wina, że Rugani gra ogony, jak sam Benatia grał, i nie podołał w ważnym meczu przez brak ogrania? Bardziej idiotycznych powodów niechęci do Benatii jeszcze nie widziałem :uklon:

Tony Montana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2019, 23:59

Wiedział przed sezonem na co się pisze - przyszedł Bonucci i było wiadomo, że będzie ostra rywalizacja o 1 skład. To, że Bonuc też nic wielkiego nie grał to już inna sprawa, jak dla mnie był wręcz słaby (biorąc pod uwagę teoretyczny potencjał).

Skoro nie odpowiadała mu rola rezerwowego to mógł się zdecydować przed sezonem, a nie w jego połowie robić nam zamieszanie na tyłach - pisałem, że jeszcze pożałujemy puszczenia go lekką ręką w trakcie sezonu i można powiedzieć, iż tak się stało.

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2019, 00:28

Najwidoczniej Benatii zabrakło cynizmu. Mógł przecież liczyć, że ktoś z dwójki Kielon/Bonuc wreszcie się połamie. Mógł nawet któregoś porządnie skopać na treningu... Pewniejsze to, niż wiara w system rotacji naszego byłego trenera. :whistle: :facepalm:

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2019, 01:36

Vincitore pisze:
pumex pisze:
Vincitore pisze:- Jutro ma dojść do spotkania z Ramadanim w Monte Carlo. W poniedziałek Sarri może zostać trenerem Juventusu.
Tp również wrzut od Momblano, czy od kogo?
Również Momblano, kolejny raz on kropka w kropkę, litera w literę podaje to, co dzieje się na VS. Trochę się już zaplątał.
I ja razem z nim. Chyba straciłem rachubę, bo wygląda na to, że Momblano podaje, jakoby jednocześnie przyszedł i Guardiola i Sarri. Dwóch trenerów na jednym stołku jeszcze nie widziałem, ciekawe.

Swojej wiary w Guardiolę nigdy przesadnie nie opierałem na Momblano, bo z tego co się pisze i mówi, on po prostu zbiera do kupy informacje z VS, plus ma wśród ichnich userów kilku ziomków, także co najwyżej jest źródłem wtórnym. Dlatego też nadal bardziej stawiałbym na Pepa, nie na Maurizio.

Obrazek
Zablokowany