Nowy Trener?
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Nie zgodzę się że to nie miałoby sensu, albo z tym że im dłużej czekamy to maleją szansę Sarriego. Facet ma kontrakt i to nie jest tak, że wystarczy jedno spotkanie by rozwiązać umowę. Jeszcze dochodzi negocjowanie odszkodowania dla Chelsea. Tutaj też uważam że nawet w przypadku gdyby Sarri był naszym numer jeden to jesteśmy zobligowani do próby zbicia kwoty a nie płacenie na zawołanie Chelsea 5mln.Adrian27th pisze:Ale naprawdę jakie słabe to by było, po takim oczekiwaniu trafić Sarriego.
Po cholerę by tyle czekali?
To nie ma za nic sensu.
Sytuacja jest dziwna, liczę na Pepa.
- mleko
- Juventino
Byłem sceptyczny, ale również tak uważam. To brzmi bardziej(moje prywatne odczucia) jak pożegnanie i wypomnienie: "Hej, zobacz co mówiłeś kiedyś.". Za tydzień o tej porze będzie wszystko wiadomo, ale jestem zdania, że naszym nowym trenerem będzie Pep.MRN pisze:Ciekawy post pumexa, dopiero zobaczyłem...też nie jestem specem od mediów ale po tym filmiku paradoksalnie jestem spokojniejszy niż kilka godzin wcześniej. To znaczy, uważam, że on nadchodzi.
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2019, 21:34 przez mleko, łącznie zmieniany 1 raz.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 39 razy
- Otrzymał podziękowanie: 44 razy
Z całym szacunkiem ale jakby Sarri miał być naszym planem nr1 to byśmy wpłacili te śmieszne 5 mln i już mieli spokój na głowie.19 pisze:Nie zgodzę się że to nie miałoby sensu, albo z tym że im dłużej czekamy to maleją szansę Sarriego. Facet ma kontrakt i to nie jest tak, że wystarczy jedno spotkanie by rozwiązać umowę. Jeszcze dochodzi negocjowanie odszkodowania dla Chelsea. Tutaj też uważam że nawet w przypadku gdyby Sarri był naszym numer jeden to jesteśmy zobligowani do próby zbicia kwoty a nie płacenie na zawołanie Chelsea 5mln.Adrian27th pisze:Ale naprawdę jakie słabe to by było, po takim oczekiwaniu trafić Sarriego.
To nie ma za nic sensu.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Już to, że Sarri mógłby być naszym numerem jeden jest tak irracjonalne, że hej. Mocno wątpliwe, by dla kogoś takiego był odwalony Max, który ewidentnie chciał zostać.
- 19
- Juventino
Mielibyśmy czas negocjować z Chelsea jeśli Sarri byłby zaklepany, więc spokojnie mogliby spróbować do połowy czerwca zbić kwotę, niby to 5mln ale jednak. Z drugiej strony jeśli Pep jest już naszym trenerem to na co czekamy? Tutaj możemy czekać a z Sarrim nie?Poprostu pisze:Z całym szacunkiem ale jakby Sarri miał być naszym planem nr1 to byśmy wpłacili te śmieszne 5 mln i już mieli spokój na głowie.19 pisze:Nie zgodzę się że to nie miałoby sensu, albo z tym że im dłużej czekamy to maleją szansę Sarriego. Facet ma kontrakt i to nie jest tak, że wystarczy jedno spotkanie by rozwiązać umowę. Jeszcze dochodzi negocjowanie odszkodowania dla Chelsea. Tutaj też uważam że nawet w przypadku gdyby Sarri był naszym numer jeden to jesteśmy zobligowani do próby zbicia kwoty a nie płacenie na zawołanie Chelsea 5mln.Adrian27th pisze:Ale naprawdę jakie słabe to by było, po takim oczekiwaniu trafić Sarriego.
To nie ma za nic sensu.
- Vincitore
- Juventino
Momblano teraz w Topcalcio
- Wywiad z Guardiolą był kręcony na potrzeby serialu w Amazonie/Netflixie
- Wymowny jest fragment, który City wykorzystało na 30 sekundową zajawkę w której mówi, że to najlepsze miejsce do trenowania, tak jakby na potrzeby tych plotek o odejściu
- Materiał powstał 19 maja, a on sam po 19 maja dostał pozytywne informacje w kontekście przejścia Pepa
- Jutro ma dojść do spotkania z Ramadanim w Monte Carlo. W poniedziałek Sarri może zostać trenerem Juventusu.
Inny autoryzowany guru, wypowiadający się jednak od święta napisał, że dostał informację ze źródła, które potwierdziło mu Ronaldo, że Sarri na 200%.
- Wywiad z Guardiolą był kręcony na potrzeby serialu w Amazonie/Netflixie
- Wymowny jest fragment, który City wykorzystało na 30 sekundową zajawkę w której mówi, że to najlepsze miejsce do trenowania, tak jakby na potrzeby tych plotek o odejściu
- Materiał powstał 19 maja, a on sam po 19 maja dostał pozytywne informacje w kontekście przejścia Pepa
- Jutro ma dojść do spotkania z Ramadanim w Monte Carlo. W poniedziałek Sarri może zostać trenerem Juventusu.
Inny autoryzowany guru, wypowiadający się jednak od święta napisał, że dostał informację ze źródła, które potwierdziło mu Ronaldo, że Sarri na 200%.
- Poprostu
- Juventino
19 pisze:Mielibyśmy czas negocjować z Chelsea jeśli Sarri byłby zaklepany, więc spokojnie mogliby spróbować do połowy czerwca zbić kwotę, niby to 5mln ale jednak. Z drugiej strony jeśli Pep jest już naszym trenerem to na co czekamy? Tutaj możemy czekać a z Sarrim nie?Poprostu pisze:Z całym szacunkiem ale jakby Sarri miał być naszym planem nr1 to byśmy wpłacili te śmieszne 5 mln i już mieli spokój na głowie.19 pisze:
Nie zgodzę się że to nie miałoby sensu, albo z tym że im dłużej czekamy to maleją szansę Sarriego. Facet ma kontrakt i to nie jest tak, że wystarczy jedno spotkanie by rozwiązać umowę. Jeszcze dochodzi negocjowanie odszkodowania dla Chelsea. Tutaj też uważam że nawet w przypadku gdyby Sarri był naszym numer jeden to jesteśmy zobligowani do próby zbicia kwoty a nie płacenie na zawołanie Chelsea 5mln.
Pep będzie zarabiał okołu 20-25 mln na rok, żeby nas to nie zabiło finansowo to na pewno nasi coś kombinują. Takie jest moje zdanie. Agnelli negocjuje SMS'a na Malcie podczas spotkania prezesów klubów, Fabs dzisiaj załatwiał dzieciaków ( Sensi i Zaniolo) czyli wychodzi na to, że trenera już mamy a na co czekamy to nie wiem.
@Vini
Czemu wszyscy piszą o Ramadanim skoro on nie jest agentem Sarriego?
- 19
- Juventino
Ja cały czas wierzę w Pepa, ale ten argument że jakby miał to być Sarri to już by był do mnie nie trafia.Poprostu pisze:19 pisze:Mielibyśmy czas negocjować z Chelsea jeśli Sarri byłby zaklepany, więc spokojnie mogliby spróbować do połowy czerwca zbić kwotę, niby to 5mln ale jednak. Z drugiej strony jeśli Pep jest już naszym trenerem to na co czekamy? Tutaj możemy czekać a z Sarrim nie?Poprostu pisze:
Z całym szacunkiem ale jakby Sarri miał być naszym planem nr1 to byśmy wpłacili te śmieszne 5 mln i już mieli spokój na głowie.
Pep będzie zarabiał okołu 20-25 mln na rok, żeby nas to nie zabiło finansowo to na pewno nasi coś kombinują. Takie jest moje zdanie. Agnelli negocjuje SMS'a na Malcie podczas spotkania prezesów klubów, Fabs dzisiaj załatwiał dzieciaków ( Sensi i Zaniolo) czyli wychodzi na to, że trenera już mamy a na co czekamy to nie wiem.
- binio
- Juventino
Nie wiem czy Pep będzie trenerem, ale pisanie o wahaniu się co do wpłaty 5mln za Sarriego jest delikatnie mówiąc mało logiczne. Zarobki Pepa pewnie byłyby wyższe od zarobków Sarriego z 3 razy więc kwota odstępnego jest raczej żarcikiem. Gdyby Sarri miał klauzulę to wpłacamy 5mln i jest nasz, ale czy on ma klauzulę? Może Chelsea nie chce go puścić. Czy Sarri chce do nas? Nigdy nic takiego nie widziałem, to samo zresztą dotyczy Pepa, zdaje się, że nie mówił tego nigdy.
Mimo różnych doniesień trzymam się wizji Juve Agnelliego a ona mówi mi, że co rok dajemy krok do przodu. Sarri nie jest krokiem do przodu, bardziej pasuje mi do stabilizacji, o ile możemy tak to nazwać.
Guardiola to krok naprzód. Konferencja Juve na temat rozstania z Maxem była wymowna, Agnelli mówił, że kosztowało go to wiele, że żegna przyjaciela itp.
Jak to wszystko połączymy to zatrudnienie Sarriego byłoby policzkiem w stronę Maxa. Czy Agnelli postąpiłby tak z Maxem, skoro mówił o ich wzajemnych relacjch tak wyniośle? Wątpię. Moim zdaniem będzie ktoś inny niż Sarri, kto nie mam pojęcia, ale Sarri mi nie pasuje do obecnego Juve, dodam, że osobiście uważam go za ok opcję ale bez gwarancji sukcesów w Europie i rozwoju takich zawodników jak Kean.
Mimo różnych doniesień trzymam się wizji Juve Agnelliego a ona mówi mi, że co rok dajemy krok do przodu. Sarri nie jest krokiem do przodu, bardziej pasuje mi do stabilizacji, o ile możemy tak to nazwać.
Guardiola to krok naprzód. Konferencja Juve na temat rozstania z Maxem była wymowna, Agnelli mówił, że kosztowało go to wiele, że żegna przyjaciela itp.
Jak to wszystko połączymy to zatrudnienie Sarriego byłoby policzkiem w stronę Maxa. Czy Agnelli postąpiłby tak z Maxem, skoro mówił o ich wzajemnych relacjch tak wyniośle? Wątpię. Moim zdaniem będzie ktoś inny niż Sarri, kto nie mam pojęcia, ale Sarri mi nie pasuje do obecnego Juve, dodam, że osobiście uważam go za ok opcję ale bez gwarancji sukcesów w Europie i rozwoju takich zawodników jak Kean.
- Vincitore
- Juventino
Również Momblano, kolejny raz on kropka w kropkę, litera w literę podaje to, co dzieje się na VS. Trochę się już zaplątał.pumex pisze:Tp również wrzut od Momblano, czy od kogo?Vincitore pisze:- Jutro ma dojść do spotkania z Ramadanim w Monte Carlo. W poniedziałek Sarri może zostać trenerem Juventusu.
@Poprostu - sprawdziłem i we wszystkich newsach jest przedstawiany jako agent, a na transfermarkt ma wpisanego innego. Być może jeden jest krajowy, a drugi internacjonalny. W każdym razie Ramadani ma powiązania z Sarrim i świetnie zna się z Pedullą.
- Poprostu
- Juventino
A Agresti wrzucił, żę dzisiaj FAbs miał spotanie z Ramadanim i agentem Sarriego.pumex pisze:Tp również wrzut od Momblano, czy od kogo?Vincitore pisze:- Jutro ma dojść do spotkania z Ramadanim w Monte Carlo. W poniedziałek Sarri może zostać trenerem Juventusu.
Mogli by jedną wersje ustalić.

- 19
- Juventino
My nie gramy za tydzień meczu, możemy jeszcze poczekać. Jeśli Juventus będzie musiał zapłacić te 5mln to pewnie by to zrobił ale skoro ma czas to zawsze warto ponegocjować.binio pisze:Nie wiem czy Pep będzie trenerem, ale pisanie o wahaniu się co do wpłaty 5mln za Sarriego jest delikatnie mówiąc mało logiczne. Zarobki Pepa pewnie byłyby wyższe od zarobków Sarriego z 3 razy więc kwota odstępnego jest raczej żarcikiem. Gdyby Sarri miał klauzulę to wpłacamy 5mln i jest nasz, ale czy on ma klauzulę? Może Chelsea nie chce go puścić. Czy Sarri chce do nas?
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Przecież to bez sensu. Rozstajemy się nagle z Allegrim aby rzucić się na Sarriego po jednym sezonie w Chelsea nie wiedząc czy Chelsea w ogóle go puści ? To absurd. A jakby Chelsea nie puściło Sarriego ?
Nie, nie wierzę w ten scenariusz. On nie będzie trenerem, prędzej uwierzę w Mourinho niż w Sarriego o którym klepią od miesiąca a Fabs powiedział, że pracują po cichu. To wszystko nie trzyma się kupy. I trafne spostrzeżenie, Momblano wszystko to co na VS.
Nie, nie wierzę w ten scenariusz. On nie będzie trenerem, prędzej uwierzę w Mourinho niż w Sarriego o którym klepią od miesiąca a Fabs powiedział, że pracują po cichu. To wszystko nie trzyma się kupy. I trafne spostrzeżenie, Momblano wszystko to co na VS.

- binio
- Juventino
Wierzysz w to, że Juve zwalnia trenera w maju i liczy drobne aby zatrudnić podobnego trenera? Mało logiki w tym. Moim zdaniem Agnelli miał już ustalone kto będzie trenerem po zwolnieniu Maxa. Po prostu takich spraw nie załatwia się inaczej.19 pisze:My nie gramy za tydzień meczu, możemy jeszcze poczekać. Jeśli Juventus będzie musiał zapłacić te 5mln to pewnie by to zrobił ale skoro ma czas to zawsze warto ponegocjować.
Jak che się zmienić pracodawcę to ma się nagraną nową pracę, jak chce się zastąpić pracownika to nowy już czeka w kolejce. Może to Sarri czeka, może nie, ale przychylam się do stwierdzenia kilku osób z tego wątku, że trener już jest.