Nowy Trener?
- Gandalf8
- Juventino
Tylko teraz pytanie: kiedy był przeprowadzony ten wywiad? Dziś czy miesiąc temu?
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Andryk
- Juventino
miałem podobne przemyślenia co Ty, ale ku jasności wywiad jest dłuższypumex pisze:Ludzie złoci, to tylko nic nieznaczący wywiad. W dodatku opublikowany w momencie, gdy plotki o Pepie zaczęły przybierać na sile, a akcje Juve znowu strzeliły o kilka procent. Kolejny raz podobne zbiegi okoliczności? Nie sądzę.
Tym bardziej, że z tego co wiemy, Guardioli nie ma obecnie w Manchesterze, więc prawdopodobnie, że przegrzebali swoje archiwum w poszukiwaniu nagranych wcześniej, do tej pory nie opublikowanych materiałów, i teraz nimi uspokajają sytuację.
Uwierzcie mi, gdyby chcieli zrobić porządne dementi, to na pewno nie poprzez półminutowy fragment wywiadu na twitterze. Bądźmy poważni i nie dajmy się zwariować. Cierpliwości, bo wyraźnie niektórzy mają z tym spory problem.

- kdzr
- Juventino
No i? Klub się ośmieszy wśród kibiców wrzucając coś takiego w przypadku odejścia Pepa. Chyba, że faktycznie będą chcieli udawać jakie to nie było zaskoczenie i jak to Pep źle się nie zachował. Nie wierzę w to jednak. Dla mnie to jest jasny sygnał, Guardiola do nas nie dołączy. Szkoda mi straszliwie, łudziłem się jak dzieciak.
Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- Andryk
- Juventino
a może to podziękowaniekdzr pisze:No i? Klub się ośmieszy wśród kibiców wrzucając coś takiego w przypadku odejścia Pepa. Chyba, że faktycznie będą chcieli udawać jakie to nie było zaskoczenie i jak to Pep źle się nie zachował. Nie wierzę w to jednak. Dla mnie to jest jasny sygnał, Guardiola do nas nie dołączy. Szkoda mi straszliwie, łudziłem się jak dzieciak.

- Gandalf8
- Juventino
To akurat wszystko zmienia a właściwie w tym świetle to ten wywiad... niczego nie zmienia i dalej nic nie wiemy.mleko pisze:Wywiad jest podobno z lutego. Takie info lata,powtarzane,na TT.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
- mleko
- Juventino
Też tak myślę. Dodatkowo w tym wywiadzie pojawia się ponoć(nie oglądałem całego więc nie wiem czy to prawda):Gandalf8 pisze:To akurat wszystko zmienia a właściwie w tym świetle to ten wywiad... niczego nie zmienia i dalej nic nie wiemy.mleko pisze:Wywiad jest podobno z lutego. Takie info lata,powtarzane,na TT.
"If I were to go to Italy, it would be very similar to Spain".
Równie dobrze to może być wstęp do pożegnania.
- Andryk
- Juventino
tylko, że Pep w trakcie rozmowy mówi tam o odejściu Kompany'ego z City, o ile dobrze pamiętam to po mistrzostwie poszło info, że odchodzi. Jeśli się myle to proszę mnie wyprowadzić z błędumleko pisze:Wywiad jest podobno z lutego. Takie info lata,powtarzane,na TT.
- Fed2012
- Juventino
Nie wiem ile jeszcze sygnałów musicie otrzymać aby uświadomić sobie fakt, że Guardiola zostaje w City :-) A wywiad jest nakręcony po sezonie, wystarczy go odsłuchać w pełnej wersji. Wykurzyć w trybie nagłym może go tylko dyskwalifikacja.
- Vincitore
- Juventino
Nie panikujmy tylko zastanówmy się co ten film może oznaczać jeżeli Pep faktycznie jest nasz. Zrzucenie odpowiedzialności za odejście na jego barki?
Sorry ale poważny klub wystawia oficjalne oświadczenie z pieczęcią prezydenta, ucinając plotki, a nie najpierw wystawia słupa od jachtów by wygadał się przed Sky, a teraz puszcza wywiad, który ma minimum 20 dni, bo Guardiola już od dawna jest na wakacjach.
Dla mnie nic się nie zmienia.
Sorry ale poważny klub wystawia oficjalne oświadczenie z pieczęcią prezydenta, ucinając plotki, a nie najpierw wystawia słupa od jachtów by wygadał się przed Sky, a teraz puszcza wywiad, który ma minimum 20 dni, bo Guardiola już od dawna jest na wakacjach.
Dla mnie nic się nie zmienia.