Transferowy cel Realu: Przystojny, zgrabny i modny
- matej
- Juventino

no i o Raulu jeszcze zapomniałeśA w Realu to tylko sie wydaje kupe szmalu na gwiazdy! juz oszlifowane brylanty. No moze za wyjatkiem pozycji bramkarza i dziurawej obrony : )
a teraz do tematu cieszyłbym się gdyby Totti odszedł z Romy bo Romy nie lubie ale nie za Morientesa :!: :!: to by było dla Juve jeszcze gorsze
P.S. Ja też nie rozumiem jak można kibicować 2 klubom które się nienawidzą

- juvepiotr18(stare)
- Juventino

Mogliby do tego wszystkiego dopisac Glupi jak koels skonczyl 5 klas skzoly to naprawde musi byc prze koles i w dodatku napisal ksiazke zarty tottiego i cale wlochy sie z tego smieja i mysli ze jak napisal ksiazke to jest fajny dla mnie totti to jest nikt moze nawet grac w 4 lidze greckiej czy jakiejs tam nienawidze go poprotu i tyle
- RuTeK
- Juventino

Zgadzam sie z kolega w 100% Co to za roznic a czy kibicujesz 1 czy 2 !! Ja np. KIbicuje JUventusowi i zarazem Arsenalowi!!! I co jestem przez to gorszy!!! Bo raczej nie a nawet lepszy!!!BiancoNerri_ pisze:A co nie moge kibicować 2 zespołom?!! :evil: Moge sie założyć że jestem większym fanem Juve od ciebie.A za takie obrazy powinieneś dostać ostrzeżenie, nie umiesz uszanować że ktoś kibicuje także innej drużynie. :twisted:Pemek pisze: Nie wiem jak ty mozesz zyc na tym swieice :!: :!: :!: Kibicujesz Romie i Juventusovi (jesli wogole jemu kibicujesz) to jest czyste szalenstwo i swiadczy to o twojej wielkiej glupocie :!: :!: :!:
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- El_chico_a_Coruna
- Juventino

Totti na srednie wyksztalcenie, a po tym co napisales to mi sie wydaje, ze ty skonczyles 5 klas... Albo i mniej... Interpunkcja pozdrawiajuvepiotr18 pisze:Mogliby do tego wszystkiego dopisac Glupi jak koels skonczyl 5 klas skzoly to naprawde musi byc prze koles i w dodatku napisal ksiazke zarty tottiego i cale wlochy sie z tego smieja i mysli ze jak napisal ksiazke to jest fajny dla mnie totti to jest nikt moze nawet grac w 4 lidze greckiej czy jakiejs tam nienawidze go poprotu i tyle
- Dionizos
- Juventino

Zalosne to to jest, jak najbardziej, ale chcialem zauwazyc, ze futbol to przedewszystkim pieniadze... Perez nie jest pierwszy i nie ostatni.bociu pisze:NO i od razu widac ze Perezowi zalezy tylko na pieniądzach. I co on wogole robi z futbolu. Żałosne...
- juvepiotr18(stare)
- Juventino

Ty koles z la coruny nie poczuaj mnie jak mam pisac bo to moja sprawa jak pisze wiec odwal sie a co do tottiego to i tak jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nieuk i tyle
Pozdro Dla kibiców Lecha Areczki I Reszcie Zgód
Hej Hej Cracovia!!!!
Czy Ciemno Czy Jasno wisla BOi sie Isc przez miasto BO miasto jest nasze I Niemoze Byc Inaczej-CRACOVIA KRAKÓW
nie chcemy aby tu ktokolwiek obrażał jakigos piłkarza. Nie wazne, czy gra w Juve, czy gdzie indziej.
Ostrzeżenie za obraze
kouba
Pozdro Dla kibiców Lecha Areczki I Reszcie Zgód
Hej Hej Cracovia!!!!
Czy Ciemno Czy Jasno wisla BOi sie Isc przez miasto BO miasto jest nasze I Niemoze Byc Inaczej-CRACOVIA KRAKÓW
nie chcemy aby tu ktokolwiek obrażał jakigos piłkarza. Nie wazne, czy gra w Juve, czy gdzie indziej.
Ostrzeżenie za obraze
kouba
- azzurra
- Qualità Juventina

Ciekawe są kryteria wyboru piłkarzy w Realu... jakby to miało znaczenie, jak Totti wygląda. A tak swoją droga, jako dziewczyna mogę się wypowiedzieć, że wcale nie jest przystojny!!! A każdy by się modnie ubierał, jakby zarabiał 11 mln euro...
"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina

Ja nie wiedziałam że Morientes jest tylko wyporzyczony do Monako
Boże uchowaj przed jego przejściem do AsssssRomy
:evil:
Totti do tej całej chołoty pasuje. Leci na kase jak większość w Re(ł)alu i niech se tam idzie i tak nie długo umrą za długi nie ma co biadolić :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ALE PUBLICZNE OSTRZEŻENIE ŁAPY PRECZ OD MORIENTESA zawsze go lubiłam i nie moggłam tego publicznie okazywać ze wzglądu na klub w jakim grał a teraz wreszcie jak pokazuje klase grając w Monaco chcą go przenieść
i to jeszcze gdzie no nieeeeeeeeeeeee nie ma co nie daj się 
Boże uchowaj przed jego przejściem do AsssssRomy
Totti do tej całej chołoty pasuje. Leci na kase jak większość w Re(ł)alu i niech se tam idzie i tak nie długo umrą za długi nie ma co biadolić :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ALE PUBLICZNE OSTRZEŻENIE ŁAPY PRECZ OD MORIENTESA zawsze go lubiłam i nie moggłam tego publicznie okazywać ze wzglądu na klub w jakim grał a teraz wreszcie jak pokazuje klase grając w Monaco chcą go przenieść
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Suchy
- Juventino

A niech idzie do Realu :!: Tylko nie za Morinetesa :!: :?
A ja tam Tottiego cenie bo jest dobry (drugi po Del Piero
) ale tylko jako pilkarza.
A pozatym to nie wiem do czego sie czepiacie z tym kibicowaniem 2-um druzyna. To chyba nie jest jakies dziwne ze kazdy ma jakies "kilka' druzyn ktorym kibicuje. Sam kibicuje JUVE i Barcelonie.
A ja tam Tottiego cenie bo jest dobry (drugi po Del Piero
A pozatym to nie wiem do czego sie czepiacie z tym kibicowaniem 2-um druzyna. To chyba nie jest jakies dziwne ze kazdy ma jakies "kilka' druzyn ktorym kibicuje. Sam kibicuje JUVE i Barcelonie.
If man is five, then the devil is six; and if the devil is six, then God is seven...
- Lypsky
- Juventino

Spoko gosciu wyluzuj.Przeciez ma prawo lubic dwa kluby choc dziwne ze dwa wrogie sobie kluby.Ja np. lubie Barce.Najwazniejsze jest Juve ktore kocham potem Legia i Barca.Co do Realu to dobrze ze kupuja Tottiego ich obrona jest tragiczna i jezeli nic nie poprawia w tej formacji a beda kupowac kolejnych ''Galaretos''to nie wroze dobrze tej druzynie.Pemek pisze:Nie wiem jak ty mozesz zyc na tym swieice :!: :!: :!: Kibicujesz Romie i Juventusovi (jesli wogole jemu kibicujesz) to jest czyste szalenstwo i swiadczy to o twojej wielkiej glupocie :!: :!: :!:BiancoNerri_ pisze:A ja lubie Rome i nie jestem zadowolony że Totti może odejśc.Te 25 mln. to żałosna suma, ale jeśli dodatkowo daliby Conceicao i Morientesa to spox.Ale i tak Totti nie może odejść.Roma to drugi klub, któremu kibicuje!!ADAMJUVENTUSPL pisze: ”Marca” twierdzi, że Real jest gotowy zapłacić Romie 25 milionów euro. W grę może wchodzić także transakcja wiązana, w ramach której do włoskiego klubu mogliby przejść Flavio Conceicao i Fernando Morientes.
Szkoda tylko że oferują oni Morientesa, bo lubię tego zawodnika, a Romy nie.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady