Transferowy cel Realu: Przystojny, zgrabny i modny

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Stilo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2004, 10:14

a morientesa niech zostawią i przede wszystkim niech ZBUDUJĄ NOWĄ OBRONE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

Bakuś

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2004, 10:26

ja tez kiedys miałem poza juve 10 innych klubów ale jak sie juz przywązesz to juve to juz zaden inny klub nieistnieje najwyraźniej nie jestes tk przywiązany do juve jak większość tutaj

matej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2004, 12:13

A w Realu to tylko sie wydaje kupe szmalu na gwiazdy! juz oszlifowane brylanty. No moze za wyjatkiem pozycji bramkarza i dziurawej obrony : )

no i o Raulu jeszcze zapomniałeś
a teraz do tematu cieszyłbym się gdyby Totti odszedł z Romy bo Romy nie lubie ale nie za Morientesa :!: :!: to by było dla Juve jeszcze gorsze
P.S. Ja też nie rozumiem jak można kibicować 2 klubom które się nienawidzą

Obrazek
juvepiotr18(stare)

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2004, 12:13

Mogliby do tego wszystkiego dopisac Glupi jak koels skonczyl 5 klas skzoly to naprawde musi byc prze koles i w dodatku napisal ksiazke zarty tottiego i cale wlochy sie z tego smieja i mysli ze jak napisal ksiazke to jest fajny dla mnie totti to jest nikt moze nawet grac w 4 lidze greckiej czy jakiejs tam nienawidze go poprotu i tyle

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2004, 12:20

BiancoNerri_ pisze:
Pemek pisze: Nie wiem jak ty mozesz zyc na tym swieice :!: :!: :!: Kibicujesz Romie i Juventusovi (jesli wogole jemu kibicujesz) to jest czyste szalenstwo i swiadczy to o twojej wielkiej glupocie :!: :!: :!:
A co nie moge kibicować 2 zespołom?!! :evil: Moge sie założyć że jestem większym fanem Juve od ciebie.A za takie obrazy powinieneś dostać ostrzeżenie, nie umiesz uszanować że ktoś kibicuje także innej drużynie. :twisted:
Zgadzam sie z kolega w 100% Co to za roznic a czy kibicujesz 1 czy 2 !! Ja np. KIbicuje JUventusowi i zarazem Arsenalowi!!! I co jestem przez to gorszy!!! Bo raczej nie a nawet lepszy!!!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2004, 12:43

juvepiotr18 pisze:Mogliby do tego wszystkiego dopisac Glupi jak koels skonczyl 5 klas skzoly to naprawde musi byc prze koles i w dodatku napisal ksiazke zarty tottiego i cale wlochy sie z tego smieja i mysli ze jak napisal ksiazke to jest fajny dla mnie totti to jest nikt moze nawet grac w 4 lidze greckiej czy jakiejs tam nienawidze go poprotu i tyle
Totti na srednie wyksztalcenie, a po tym co napisales to mi sie wydaje, ze ty skonczyles 5 klas... Albo i mniej... Interpunkcja pozdrawia

bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2004, 12:49

NO i od razu widac ze Perezowi zalezy tylko na pieniądzach. I co on wogole robi z futbolu. Żałosne...

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2004, 13:04

bociu pisze:NO i od razu widac ze Perezowi zalezy tylko na pieniądzach. I co on wogole robi z futbolu. Żałosne...
Zalosne to to jest, jak najbardziej, ale chcialem zauwazyc, ze futbol to przedewszystkim pieniadze... Perez nie jest pierwszy i nie ostatni.

juvepiotr18(stare)

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2004, 13:51

Ty koles z la coruny nie poczuaj mnie jak mam pisac bo to moja sprawa jak pisze wiec odwal sie a co do tottiego to i tak jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nieuk i tyle

Pozdro Dla kibiców Lecha Areczki I Reszcie Zgód

Hej Hej Cracovia!!!!
Czy Ciemno Czy Jasno wisla BOi sie Isc przez miasto BO miasto jest nasze I Niemoze Byc Inaczej-CRACOVIA KRAKÓW

nie chcemy aby tu ktokolwiek obrażał jakigos piłkarza. Nie wazne, czy gra w Juve, czy gdzie indziej.
Ostrzeżenie za obraze
kouba

azzurra

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2004, 17:27

Ciekawe są kryteria wyboru piłkarzy w Realu... jakby to miało znaczenie, jak Totti wygląda. A tak swoją droga, jako dziewczyna mogę się wypowiedzieć, że wcale nie jest przystojny!!! A każdy by się modnie ubierał, jakby zarabiał 11 mln euro...

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2004, 19:07

Ja nie wiedziałam że Morientes jest tylko wyporzyczony do Monako :cry:
Boże uchowaj przed jego przejściem do AsssssRomy :cry: :evil:
Totti do tej całej chołoty pasuje. Leci na kase jak większość w Re(ł)alu i niech se tam idzie i tak nie długo umrą za długi nie ma co biadolić :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ALE PUBLICZNE OSTRZEŻENIE ŁAPY PRECZ OD MORIENTESA zawsze go lubiłam i nie moggłam tego publicznie okazywać ze wzglądu na klub w jakim grał a teraz wreszcie jak pokazuje klase grając w Monaco chcą go przenieść :cry: :cry: :cry: i to jeszcze gdzie no nieeeeeeeeeeeee nie ma co nie daj się :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Suchy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2004, 19:27

A niech idzie do Realu :!: Tylko nie za Morinetesa :!: :?
A ja tam Tottiego cenie bo jest dobry (drugi po Del Piero :D ) ale tylko jako pilkarza. :)
A pozatym to nie wiem do czego sie czepiacie z tym kibicowaniem 2-um druzyna. To chyba nie jest jakies dziwne ze kazdy ma jakies "kilka' druzyn ktorym kibicuje. Sam kibicuje JUVE i Barcelonie. :D

If man is five, then the devil is six; and if the devil is six, then God is seven...
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2004, 20:10

Pemek pisze:
BiancoNerri_ pisze:
ADAMJUVENTUSPL pisze: &#8221;Marca&#8221; twierdzi, że Real jest gotowy zapłacić Romie 25 milionów euro. W grę może wchodzić także transakcja wiązana, w ramach której do włoskiego klubu mogliby przejść Flavio Conceicao i Fernando Morientes.
Szkoda tylko że oferują oni Morientesa, bo lubię tego zawodnika, a Romy nie.
A ja lubie Rome i nie jestem zadowolony że Totti może odejśc.Te 25 mln. to żałosna suma, ale jeśli dodatkowo daliby Conceicao i Morientesa to spox.Ale i tak Totti nie może odejść.Roma to drugi klub, któremu kibicuje!!
Nie wiem jak ty mozesz zyc na tym swieice :!: :!: :!: Kibicujesz Romie i Juventusovi (jesli wogole jemu kibicujesz) to jest czyste szalenstwo i swiadczy to o twojej wielkiej glupocie :!: :!: :!:
Spoko gosciu wyluzuj.Przeciez ma prawo lubic dwa kluby choc dziwne ze dwa wrogie sobie kluby.Ja np. lubie Barce.Najwazniejsze jest Juve ktore kocham potem Legia i Barca.Co do Realu to dobrze ze kupuja Tottiego ich obrona jest tragiczna i jezeli nic nie poprawia w tej formacji a beda kupowac kolejnych ''Galaretos''to nie wroze dobrze tej druzynie.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
ODPOWIEDZ