Nowy Trener?
- kamil-8853
- Juventino
MRN pisze:A podaj sposób na podstawie których wyliczłeś procenty
Gdzie stwierdził, że idzie do Juve? Wiesz że Milan i Roma nie mają trenera?
Moje procenty wynikają z tego że :
1. 97% Wszyscy (poza kilkoma userami z VS i Momblano) informują o naszym porozumieniu z Sarrim - TV i gazety praktycznie w całej Europie
2. 2% Poche - Informował kilka tygodni temu że rozważa odejście po tym sezonie, później pojawiło się dementi, następnie temat klauzuli odejścia, koniec końców dostanie kasę na transfery i zostanie w Londynie
3. 0,8 Wszyscy inni łączeni z nami trenerzy (Inzaghi, Klop itp itd zostają u siebie)
4. 0,2 Pep - NIKT poza kilkoma userami z VS i Momblano nie daje nam najmniejszych szans na pozyskanie Pepa. Sam Hiszpan przed końcem rozgrywek informował że zostaje w Manchesterze.
Na moje wszystko zbiera się w całość - wyczekujemy na komunikat od Chelsea i spisujemy Sarriego. Najwidoczniej jest on wyżej oceniany przez nasz zarząd a niżeli Maxiu ....
- mateo369
- Juventino
spokobinio pisze:szanuj pracę innych, zbanuj się sam.

Mi nie chodzi o sprawdzanie obliczeń procentowych. Mówię tylko o tym o czym jest tu wspominane od dawna. Ktoś się myli i ktoś zrobi z siebie błazna (nie mówię broń boże o chłopakach z naszego forum, którzy tłumaczą i wrzucają info). Wszystkie poważne media we Włoszech mówią o Sarrim, chłopaki z VS mówią o Pepie i są przy tym bezczelnie pewni. Jeśli więc to będzie Sarri to jaki sens bedzie miało w przyszłości przytaczanie informacji z VS? No chyba że w ramach głupiej ciekawostki. Ciągle podkreślam JEŚLI, żeby koledze bino żyłka nie pękła, polecam wpierw kurs czytania ze zrozumieniem.jackop pisze:Pytam z czystej ciekawości, jaką metodą chcesz to sprawdzić?
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Vincitore
- Juventino
Fajny ten wywiad. Najpierw Sarri mówi, że zwycięstwo za wszelką cenę jest czymś co go przeraża i nie bawi się w ten sposób (deptając jednocześnie credo naszego klubu, choć pewnie nieświadomie). Dalej czytamy, że bratanek pokazuje mu fanpejdże o nim, bo on sam nie porusza się zbyt sprawnie w cyfrowym świecie i nie ma nawet whatsappa. Agnelli ostatnio czasami nie mówił czegoś o ciągłym postępie w dziedzinie sztucznej inteligencji, którą chcemy wdrażać? Brzmi jak wymarzony kandydat dla naszego prezydenta. I oczywiście nie chodzi mi o to, że Sarri nie potrafi dodać zdjęciaPoprostu pisze:Sarri: Won't win at all costs
na instagram.
- deszczowy
- Juventino
Trener jest od trenowania, nie od robienia sobie fejmu na Instusiu. Mam w pompie czy umie obsłużyć Łacapa, czy nie – ma wziąć towarzystwo za mordy.Vincitore pisze:Fajny ten wywiad. Najpierw Sarri mówi, że zwycięstwo za wszelką cenę jest czymś co go przeraża i nie bawi się w ten sposób (deptając jednocześnie credo naszego klubu, choć pewnie nieświadomie). Dalej czytamy, że bratanek pokazuje mu fanpejdże o nim, bo on sam nie porusza się zbyt sprawnie w cyfrowym świecie i nie ma nawet whatsappa. Agnelli ostatnio czasami nie mówił czegoś o ciągłym postępie w dziedzinie sztucznej inteligencji, którą chcemy wdrażać? Brzmi jak wymarzony kandydat dla naszego prezydenta. I oczywiście nie chodzi mi o to, że Sarri nie potrafi dodać zdjęciaPoprostu pisze:Sarri: Won't win at all costs
na instagram.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Jak chcesz trenera co łapie za mordy to możemy Janusza Wojcika.
To nie średniowiecze.
To nie średniowiecze.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Vincitore
- Juventino
Przestańmy udawać, że Juventus jako firma jest sfokusowany (sorry za ten maronizm) tylko na wynikach sportowych. Oprócz tego ma się wypowiadać na poziomie, wyglądać i potrafić komunikować się z mediami w umiejętny sposób, mieścić się w ramach nowoczesności. Nie chodzi mi o to, że nie posiada mediów społecznościowych, ale wypowiedź jest lekko niefortunna w kontekście ewentualnego objęcia klubu, który chce być modernistyczny. Na to wszystko patrzą sponsorzy, ma to przełożenie zatem na cyferki.deszczowy pisze:Trener jest od trenowania, nie od robienia sobie fejmu na Instusiu. Mam w pompie czy umie obsłużyć Łacapa, czy nie – ma wziąć towarzystwo za mordy.Vincitore pisze:Fajny ten wywiad. Najpierw Sarri mówi, że zwycięstwo za wszelką cenę jest czymś co go przeraża i nie bawi się w ten sposób (deptając jednocześnie credo naszego klubu, choć pewnie nieświadomie). Dalej czytamy, że bratanek pokazuje mu fanpejdże o nim, bo on sam nie porusza się zbyt sprawnie w cyfrowym świecie i nie ma nawet whatsappa. Agnelli ostatnio czasami nie mówił czegoś o ciągłym postępie w dziedzinie sztucznej inteligencji, którą chcemy wdrażać? Brzmi jak wymarzony kandydat dla naszego prezydenta. I oczywiście nie chodzi mi o to, że Sarri nie potrafi dodać zdjęciaPoprostu pisze:Sarri: Won't win at all costs
na instagram.
A mi chodziło w sumie tylko o to by rzucić światło na potencjalny wybór zarządu, a nie wysnuwać jakieś wnioski.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Gdybym miał taką możliwość to może bym to zrobił. Nie mam na celu uszczęśliwić kogoś tylko podzielić się informacjami jakie być może kogoś interesują a tak się składa, że VS póki co jest najciekawszym źródłem informacji. Nie chcesz, nie czytaj albo może wrzucisz sam inne, ciekawsze informacje. To nie jest moje forum więc na kliknięciach nie zarabiam. W tym temacie się zaangażowałem ale żałuję właśnie przez takich jak Ty. Ktokolwiek nie zostanie trenerem to tego typu działalność sobie daruję na przyszłość , informacje zachowam dla siebie a Ty wierz w co chcesz.mateo369 pisze:Nie wiem na jakiej podstawie kolega wyliczył te procenty ale jeśli się sprawdzą, to za kolejne wrzucanie newsów w oparciu o VS powinien być wieczny ban. No ale ciągle podkreślam JEŚLI.

- pitrek
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
#muremzaMRN i resztą która poświęca swój prywatny czas na informowanie nas na bieżąco
naprawdę nie wiem Panowie po co ten hejt i jakieś docinki, chłopaki robią <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> robote i chwała im za to a co będzie to będzie.
Oczywiście oby Pep

Oczywiście oby Pep

" Vincere non è importante è l'unica cosa che conta " 

- Vincitore
- Juventino
Prywatny kierowca współpracujący z Juventusem odebrał właśnie z lotniska Agnelliego, który wrócił z Pisy, będąc wcześniej na Ibizie. Oczywiście Andrea odrzutowcem lata częściej niż większość z nas chodzi za potrzebą do toalety, ale podpis nad filmem "oto oni" u naszych włoskich kolegów wywołał falę domysłów, podobnie jak w komentarzach.
- Coldsoul
- Juventino
Dokładnie, mamy tu info i od guru VS i medialne. Każdy może sam wymyślić w co wierzy i dlaczego. Więcej luzu.pitrek pisze:#muremzaMRN i resztą która poświęca swój prywatny czas na informowanie nas na bieżąconaprawdę nie wiem Panowie po co ten hejt i jakieś docinki, chłopaki robią <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> robote i chwała im za to a co będzie to będzie.
Oczywiście oby Pep
Liczę na Guardiolę.
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
tak, akurat ktoś by nagrywał wideo w taki sposób, że kończy się ono w momencie kiedy pierwsza osoba daje krok poza samolot a włosi to łykająVincitore pisze:Prywatny kierowca współpracujący z Juventusem odebrał właśnie z lotniska Agnelliego, który wrócił z Pisy, będąc wcześniej na Ibizie. Oczywiście Andrea odrzutowcem lata częściej niż większość z nas chodzi za potrzebą do toalety, ale podpis nad filmem "oto oni" u naszych włoskich kolegów wywołał falę domysłów, podobnie jak w komentarzach.

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Sarri miał pewnie ubaw. Pierwszy raz w takim luksusie.Vincitore pisze:Prywatny kierowca współpracujący z Juventusem odebrał właśnie z lotniska Agnelliego, który wrócił z Pisy, będąc wcześniej na Ibizie. Oczywiście Andrea odrzutowcem lata częściej niż większość z nas chodzi za potrzebą do toalety, ale podpis nad filmem "oto oni" u naszych włoskich kolegów wywołał falę domysłów, podobnie jak w komentarzach.

- gregor_g4
- Juventino
Niektórzy piszący w tym temacie, myślą chyba że poważne źródła (w ich mniemaniu oczywiście) nigdy żadnej wtopy nie zaliczyły...
Będzie Pep to będzie, nie będzie - trudno, pomyłka i żyjemy dalej.
Będzie Pep to będzie, nie będzie - trudno, pomyłka i żyjemy dalej.