Nowy Trener?
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Chryste. Przypomnę wypowiedź Marcelo, który na początku tego roku tłumaczył się z tego, że kilka tygodni przed transferem Ronaldo do Juve zapewniał media, że Portugalczyk zostanie w Realu:realbs pisze:Przecież On tutaj praktycznie przyznał, że zostaje w City. Może kogoś zaskoczę, ale kiedy rozpoczyna się nowy sezon, to każda drużyna zaczyna z zerowym dorobkiem punktowym. To nie tak, że Pep się będzie ścigał z Kloppem między ligami.MRN pisze:
Między innymi, to co ważniejsze : Klopp? Mamy piękną rywalizację, ale nie tylko z nimi, jest pięć bardzo silnych drużyn i dlatego Premier League jest tak trudną konkurencją. W następnym sezonie zaczniemy od zera i zobaczymy, co się stanie.
Przygotowywaliśmy się do finału, a on nagle powiedział mi, że odchodzi. Zdaję sobie sprawę, że kłamałem, ale musiałem. Nic nie poradzę.
Jak ktokolwiek dzisiaj może jeszcze brać na poważnie randomowe wypowiedzi ludzi ze świata piłki? Piłkarze, trenerzy, działacze - wszyscy mówią to, co muszą mówić w danym momencie. I nie, nie twierdzę, że jest to jakiś dowód na to, że Guardiola nie zostanie w City. Ale na pewno nie jest to też żadne "praktycznie przyznanie się" do tego, że będzie trenował angoli w przyszłym roku.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Zbierając daty, które się przewijały w newsach wrzuconych na to forum oraz daty, które widziałem na Tuzie, mamy kilka możliwych dat na #PepDay.
1) Od początku parę źródeł utrzymywało, że 4. czerwca dojdzie do gołoszenia, 14. do prezentacji.
2) Pod koniec zeszłego tygodnia pojawiały się głosy, że informacja może zostać ogłoszona już dzisiaj.
Z tego co pamiętam, ze strony źródeł 'biznesowych' nie było żadnej daty.
1) Od początku parę źródeł utrzymywało, że 4. czerwca dojdzie do gołoszenia, 14. do prezentacji.
2) Pod koniec zeszłego tygodnia pojawiały się głosy, że informacja może zostać ogłoszona już dzisiaj.
- wojczech7
- Juventino
Mnie to bardziej zastanawia, na co my czekamy z ogłoszeniem Sarriego, jeśli to on ma być naszym nowym trenerem?Mehehehe pisze:Zbierając daty, które się przewijały w newsach wrzuconych na to forum oraz daty, które widziałem na Tuzie, mamy kilka możliwych dat na #PepDay.
Ktoś ma jakieś pomysły?

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- binio
- Juventino
To on już odszedł z Chelsea? Jest w restauracji w Turynie i czeka na naszego bossa? Coś mnie ominęło?wojczech7 pisze:Mnie to bardziej zastanawia, na co my czekamy z ogłoszeniem Sarriego, jeśli to on ma być naszym nowym trenerem?Mehehehe pisze:Zbierając daty, które się przewijały w newsach wrzuconych na to forum oraz daty, które widziałem na Tuzie, mamy kilka możliwych dat na #PepDay.
Ktoś ma jakieś pomysły?
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
wojczech7 pisze: Mnie to bardziej zastanawia, na co my czekamy z ogłoszeniem Sarriego, jeśli to on ma być naszym nowym trenerem?
Ktoś ma jakieś pomysły?
CFC chce zatrudnić Pocchetino i musieli zaczekać na finał LM

- wojczech7
- Juventino
No podobno Agnelli odebrał go na lotnisku i pojechali razem do hotelu ustalić taktykę na wyjęcie Hysaja z Napoli.binio pisze:To on już odszedł z Chelsea? Jest w restauracji w Turynie i czeka na naszego bossa? Coś mnie ominęło?wojczech7 pisze:Mnie to bardziej zastanawia, na co my czekamy z ogłoszeniem Sarriego, jeśli to on ma być naszym nowym trenerem?Mehehehe pisze:Zbierając daty, które się przewijały w newsach wrzuconych na to forum oraz daty, które widziałem na Tuzie, mamy kilka możliwych dat na #PepDay.
Ktoś ma jakieś pomysły?
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- pepiczek
- Juventino
The Times: W ciągu kilku dni ma być ogłoszone odejście Sarriego z Chelsea i przeniesienie się do Juve
https://www.thetimes.co.uk/article/maur ... -xpnm9wgdr
- wojczech7
- Juventino
Kolejna rzecz, która mnie w tej historii zastanawia - w Chelsea naprawdę takie barany pracują, że chcą Sarriego puścić bez żadnego problemu? Mają trenera z ważnym kontraktem, który wygrał im LE. Gość do nich przychodzi i mówi - "Nie podoba mi się tu, chcę wracać do Włoch". A oni: "Spoko, masz nasze błogosławieństwo"?pepiczek pisze:The Times: W ciągu kilku dni ma być ogłoszone odejście Sarriego z Chelsea i przeniesienie się do Juve
--
Przy okazji - wybacz wcześniejsze niesłuszne oskarżenia o brak źródeł, pepiczku

- fivapoPL
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
I mam nadzieję że po tym znikniesz z tego forum frustraciepepiczek pisze:The Times: W ciągu kilku dni ma być ogłoszone odejście Sarriego z Chelsea i przeniesienie się do Juve
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
15.06 czy 15h?:)mrozzi pisze:Do 15. też możemy wedle wczorajszych doniesień czekać, w związku z komunikatem Uefa.
Im dłużej to trwa tym większa szansa że przyjdzie Sarriusz Pompejusz.
Ad Chelsea. Już Widzę jak Poch z Totków ucieka do Chelsea.
By go na taczkach wywieźli.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- kawek
- Juventino
Ale trzeba mu przyznac ze ma chlopak upor i jest wytrwaly, gdyby w $ity czy innym klubie mialo dojsc do zmiany trenera nawet takiego ktorego osobiscie z jakichs wzgledow lubie a wyniki klubu mniej lub wiecej sledze to moze poza jednym kliknieiciem w artykul np na sport.pl zkonczylbym swoja dalsza edukacje na ten temat a tu kolega od dwoch tygoni chyba przesypia cale dnie w ławce szkolnej siedzac z telefonem w kontakcie zeby podczas przebudzenia szukac nowych insiderskich newsow potwierdzajacych jego tezefivapoPL pisze:I mam nadzieję że po tym znikniesz z tego forum frustraciepepiczek pisze:The Times: W ciągu kilku dni ma być ogłoszone odejście Sarriego z Chelsea i przeniesienie się do Juve