Nowy Trener?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2019, 13:31

Jeden z upoważnionych userów VS podał informację, że także źródła finansowe wskazują na to, że Guardiola trafi do Juve. Dla spółki notowanej na giełdzie jak Juventus, źródła finansowe mają większą wartość niż źródła sportowe.

Obrazek
wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2019, 13:35

pepiczek pisze:
wojczech7 pisze:
pepiczek pisze:Skoro nie znasz języka, to po co zaśmiecasz temat personalnymi wycieczkami?

"I had Pep Guardiola on the phone because we had a physio who worked for Man City at the beginning of the season," he said.

"We promised each other already that we will kick [each other’s] butts again next year."
Dobry z Ciebie ananas, trzeba przyznać. Podśmiechujesz się z wątpliwych źródeł, a sam rzucasz cytatami, których wiarygodność jest, delikatnie pisząc, wątpliwa.

Pewnie dziennikarz, który usłyszał to od Kloppa, dziwnym trafem tego nie nagrał? :)

Coś jeszcze? Może kolejna zaczepka? Czy uciekniesz?
Ucieknę?! :-)

Ty naprawdę wierzysz, że toczysz tutaj jakąś krucjatę... :ahsisi:

Zwracam honor w tej sytuacji i dzięki za źródło. Na przyszłość, jeśli już koniecznie musisz się tutaj udzielać, fajnie, jakbyś podawał je od razu ;)

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
pepiczek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2019, 13:40

Na przyszłość, jeśli już koniecznie musisz się tutaj udzielać, fajnie, jakbyś podawał je od razu
http://www.forum.juvepoland.com/viewtop ... ht=#965232

Podałem 5(!) źródeł, w tym oficjalną stronę PL (wątpliwe źródło, wiadomo). Na przyszłość jak już chcesz się przyczepić to czytaj posty i sprawdzaj linki w nich podane, zamiast prowadzić jakąś krucjatę.

ReinerJuve

Juventino
Juventino
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2019, 14:06

Chłop zaniża i tak niski już ostatnimi czasy poziom forum, a wy dalej zażarcie z nim polemizujecie. Dramat. Temat o nowym trenerze, a w nim zażarta batalia z trollem, ktorego jedyne co z nami łączy to zdjęcie naszego przyszlego trenera w avatarze oraz rozprawki na temat picia po 30-stce. :bravo:

hellspawn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2019, 14:24

pepiczek pisze:
Na przyszłość, jeśli już koniecznie musisz się tutaj udzielać, fajnie, jakbyś podawał je od razu

Podałem 5(!) źródeł, w tym oficjalną stronę PL (wątpliwe źródło, wiadomo). Na przyszłość jak już chcesz się przyczepić to czytaj posty i sprawdzaj linki w nich podane, zamiast prowadzić jakąś krucjatę.
Nie zaśmiecaj forum gościu. W rzyci mam kto do kogo zadzwonił. Sprawy między sobą załatwiajcie prywatnie. Kolejny raz ktoś ci zwraca uwagę. Nie pozdrawiam.

pepiczek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2019, 14:26

hellspawn pisze:
pepiczek pisze:

Nie zaśmiecaj forum gościu. W rzyci mam kto do kogo zadzwonił. Sprawy między sobą załatwiajcie prywatnie. Kolejny raz ktoś ci zwraca uwagę. Nie pozdrawiam.
Mogłeś mi to napisać w wiadomości prywatnej zamiast zaśmiecać forum.

Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2019, 15:13

Jakieś wieści z VS?

Nie miałem jeszcze okazji podziękować chłopakom za wyszukiwanie i translację informacji z włoskich stron. Choć nie komentuję, zaglądam tu kilkanaście razy bo czyta się to świetnie :bravo:

@pepiczek - jaki jest Twój sens bycia tutaj? Z reguły Twoje posty nie wnoszą nic do dyskusji i wyraźnie karmisz się trolowaniem. Jeśli miałbym zgadywać jesteś jednym z użytkowników na drugim koncie ;)

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Gałcio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2019, 15:14

pepiczek pisze:
hellspawn pisze:
pepiczek pisze:

Mogłeś mi to napisać w wiadomości prywatnej zamiast zaśmiecać forum.
Ale dzięki temu zaspokoil swoje ego jako prawdziwego internetowego samca. Gatunek troll.

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2019, 15:59

Kuben pisze:Jakieś wieści z VS?

Nie miałem jeszcze okazji podziękować chłopakom za wyszukiwanie i translację informacji z włoskich stron. Choć nie komentuję, zaglądam tu kilkanaście razy bo czyta się to świetnie :bravo:

@pepiczek - jaki jest Twój sens bycia tutaj? Z reguły Twoje posty nie wnoszą nic do dyskusji i wyraźnie karmisz się trolowaniem. Jeśli miałbym zgadywać jesteś jednym z użytkowników na drugim koncie ;)
Bez zmian. Pep jest nasz i czekamy.

hellspawn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2019, 16:20

pepiczek pisze:Mogłeś mi to napisać w wiadomości prywatnej zamiast zaśmiecać forum.

Nie działają kartki, więc potraktuj to jako informację dla adminów. Nie wiem czy czytałeś regulamin, ale zwróć uwagę szczególnie na punkty 2e,2f. Nie byłeś na tym forum wcześniej, więc nie znasz obowiązujących standardów. Skoro już tu jesteś to staraj się dostosować.
Gałcio - Regulamin 2e, 2f
Uprzedzając: nie ma admina więc ktoś musi dbać o porządek. Jednak nie zamierzam być szeryfem i dlatego nie będę kontynuował z wami dyskusji na ten temat. Po prostu weźcie to sobie do rozważania.

pepiczek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2019, 16:30

Bernardeschi: Jako zawodnik mogę powiedzieć, że profil (charakterystyka) Sarriego jest odpowiedni dla klubu ale nie wiem, czy będzie naszym następnym trenerem.

https://www.football-italia.net/138844/ ... d-juventus

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2019, 17:00

#Live # SkySport24 : " #Sarri według naszego zespołu powinien być nowym trenerem #Juventusu , z wyjątkiem oczywiście sensacyjnych niespodzianek ..."

Di Marzio...jak takiego traktować poważnie skoro on nic nie wie, albo rybki albo akwarium bo takim dziennikarstwem to moja babcia może błysnąć.

Nie ma nic nowego tak poza tym bo na VS tez wbija masa przygłupów potrafiąca rozmontować wątek. Tylko tam zamykają na jakiś czas i czyszczą, u nas jest to w przebudowie i trolle miewają się świetnie.

To jest ciekawe :

Salvatore Gagliano, przedsiębiorca hotelowy z Praiano i były prezes FIGC Campania, przedstawia ciekawe pogłoski o przyszłości Juventusu, którego jest jednym z kibiców wraz z Salernitaną.

„To prawie oficjalna wiadomość: nowym trenerem jest Guardiola. - pisze Gagliano na swoim profilu na Facebooku - Il Corriere dello Sport i Gazzetta dello Sport nadal mają pewność co do Sarriego, ale moje źródła mówią Guardiola. I będzie ogromny ruch sponsorski. ..."

Wielu jest sceptykami, którzy pytają o dalsze potwierdzenie tej wiadomości, ale Gagliano wyjaśnia, że ​​jego źródła są wiarygodne, a na prasie ponownie wyjaśnia, że „zamieszanie jest spowodowane przez gazety i dziennikarzy, którzy wykonują swoją pracę , Ale prawda jest taka, że ​​Juve czekało na finał Pucharu Europy, ponieważ trener Totthenamu pójdzie do Manchesteru City. Przywódcy Juve nigdy nie otworzyli ust. Zrobią to tylko po to, by sformalizować prezentację. ”

To też dość ciekawe ale o tym już kiedyś wspominał tutaj Vincitore :

Żadne z tradycyjnych mediów nie ma bezpośrednich źródeł od żadnego członka Juventusu. Samo to oznacza wszystko i nic. Ale każda wiadomość, podgląd, wskazówka z 3 głównych gazet, z Sky, Mediaset i Rai pochodzi z innych źródeł, na ogól nie związanych z Juventusem. Istnieje dyrektywa opracowana od zeszłego roku, która stała się standardem - narzuca zasadę absolutnej ciszy. Karą za przeciek jest natychmiastowe zwolnienie. Klauzule o nieujawnianiu informacji w Turynie są bardzo rygorystyczne, absolutne milczenie jest pierwszym z przykazań.
Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2019, 17:45 przez MRN, łącznie zmieniany 4 razy.

Obrazek
pepiczek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2019, 17:03

MRN pisze:#Live # SkySport24 : " #Sarri według naszego zespołu powinien być nowym trenerem #Juventusu , z wyjątkiem oczywiście sensacyjnych niespodzianek ..."
Poproszę o link do tej wiadomości. Zasady powinny obowiązywać równo wszystkich. Trudno tak na słowo uwierzyć. Wymagacie ode mnie, żebym trzymał się zasad panujących na forum, więc sami ich przestrzegajcie.

Brak podawania źródeł nie sprzyja zwiększaniu poziomu forum.

No chyba, że jest to zmyślona informacja która powstała w główce autora, aby ośmieszyć DiMarzio.

Skoro DiMarzio faktycznie podał taką informację, to nie powinno być problemu z podaniem linku do niej.

Nie sugeruję kłamstwa, ale każda informacja podana w tym temacie powinna być opatrzona linkiem tak, aby każdy mógł się z nią swobodnie zapoznać.

Chociaż wczoraj przyłapałem MRN na kłamstwie, więc różnie może być.

Ja podaję linki więc miło by było, gdyby każdy tak robił.
Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2019, 17:47 przez pepiczek, łącznie zmieniany 2 razy.

zakiii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2019, 17:44

MRN pisze:
To też dość ciekawe ale o tym już kiedyś wspominał tutaj Vincitore :

Żadne z tradycyjnych mediów nie ma bezpośrednich źródeł od żadnego członka Juventusu. Samo to oznacza wszystko i nic. Ale każda wiadomość, podgląd, wskazówka z 3 głównych gazet, z Sky, Mediaset i Rai pochodzi z innych źródeł, na ogól nie związanych z Juventusem. Istnieje dyrektywa opracowana od zeszłego roku, która stała się standardem - narzuca zasadę absolutnej ciszy. Karą za przeciek jest natychmiastowe zwolnienie. Klauzule o nieujawnianiu informacji w Turynie są bardzo rygorystyczne, absolutne milczenie jest pierwszym z przykazań.
To jest ciekawy fragment. Bo jeżeli tak faktycznie jest, to skąd guru z Vs mają swoje newsy o Guardioli i dlaczego są tacy pewni że przyjdzie?

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2019, 17:55

Naturalnie masz rację, mogą tyle samo wiedzieć co i media a mogą też w odróżnieniu od mediów być w błędzie.
Z tym, że wtyczek insiderskich do końca nie skontrolujesz, to kolesiostwo a nie od dziś wiadomo, że media ( szczególnie Sky ) nie są przychylne Juve.
Mamy dwa obozy jak na forum - Sarri - Guardiola. W tym przypadku wierzę insiderskiemu obozowi Pepa. Wczoraj la republica podała filmik na którym Sarri rzekomo idzie na spotkanie do hotelu z Paraticim. Po pierwsze - nie był to Satrri, po drugie - Paraticiego w ogóle tam nie było i to też jeden z powodów dlaczego wierzę akurat insiderom.

Obrazek
Zablokowany