Mercato (LATO 2019) DYSKUSJA
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
uzupełnienie składu i 10 mln które oczekuje Rabiot to jakoś chyba nie po drodze?Virgil pisze:Rabiot jako uzupełnienie składu moim zdaniem fajny ruch, jakby to się skończyło tak że odchodzą :

- Viking
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Ciekawe jak bysmy sie spisywali w takim ustawieniu, nawet i ławka dość szeroka. Brakuje dalej typowego napastnika. Jako opcje rezerwowa Bernardeschi na wahadle i Costa jako napastnik.

- hellspawn
- Juventino
Na całe szczęście nikt w klubie nie myśli o pozbyciu się Bonucciego. Paratici z Nedvedem ściągnęli go z powrotem. Agnelli to przyklepał. Chiellini go chwali, Allegri na niego stawiał, a ultrasi powoli akceptują. Ten sezon miał ciężki z racji zawirowań, ale w przyszłym będzie ostoją. Drugi po Chiellinim, ale pewniejszy jeśli chodzi o formę fizyczną. Nikt się go nie pozbędzie.Osgiliath pisze:No niestety z Bonucem wygląda to tak, że pozostanie u nas do końca kontraktu, z racji tego, że sam nie będzie chciał się już ruszyć (tym bardziej za granicę), mając na uwadze, że i w formie średnio a i z takim kontraktem, to żaden klub go nie dźwignie.Astarot pisze:Demiral w miejsce Barzy i do tego Manolas w miejsce Bonusa to by było genialne posunięcie. Ale nie ma co liczyć, że ktoś weźmie Bonucciego przy jego obecnej formie i kontrakcie
Większość z ekspertów nadal uważa go za jednego z najlepszych obrońców na świecie. Przełknijcie tą gorzką dla Was prawdę, koledzy.
- wojczech7
- Juventino
Latało tutaj takie info jakiś czas temu, chyba z VS.dr.DeV pisze:Sorry za off-top ale kto to powiedział?wojczech7 pisze: Właśnie sobie przypomniałem o „nowym numerze 10, który sprzeda więcej koszulek, niż Dybala”...![]()
Dorzućmy do tego informację o „kroku nr 3, który będzie jeszcze bardziej zaskakujący, niż krok 2 (w domyśle Pep), wspomnianego przeze mnie tweeta Ronaldo i tweeta CEO socios.com (partner Juventusu):
„Gdybyście wiedzieli to, co ja... bylibyście równie podekscytowani, co ja...”
Później tam sam gość wrzucił swoje zdjęcie z kartką, na której wydrukowany był napis: „Mój tweet nie był na temat Pepa” z dopiskiem długopisem: „czy był?

W komentarzach wywołał lawinę pytań o Pepa, tymczasem nikt nie zwrócił uwagi na to, że w tle miał dwa manekiny w koszulkach Juve i ... PSG

PSG mocno interesuje się Pjaniciem…
I cyk, kolejna teoria spiskowa gotowa :-)
Przyjdzie Neymar, powiadam Wam :cwaniak:
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Tylko nie Gejmar
Nie cierpie goscia. Kiedys sie wypowiadal dobrze o nas.

- Shadow Marshall
- Juventino
Jeden z naszych zawodników na wypożyczeniu (Rogerio) wzbudza (podobno) spore zainteresowanie klubów z różnych lig. Podobno jeden klub z UK (mówi się o Newcastle) jest w stanie zaoferować za niego nawet 20 mln. Jak dla mnie super opcja bo niezła kasa za zawodnika który i tak by u nas nie grał, a tak mamy tego Romera za free - jeśli oczywiście dojdzie to wszystko do skutku.
- prezes3c
- Juventino
Jeszcze nie ten pułap finansowy. Kiedyś pewnie tak ale jeszcze nie terazwojczech7 pisze:Latało tutaj takie info jakiś czas temu, chyba z VS.dr.DeV pisze:Sorry za off-top ale kto to powiedział?wojczech7 pisze: Właśnie sobie przypomniałem o „nowym numerze 10, który sprzeda więcej koszulek, niż Dybala”...![]()
Dorzućmy do tego informację o „kroku nr 3, który będzie jeszcze bardziej zaskakujący, niż krok 2 (w domyśle Pep), wspomnianego przeze mnie tweeta Ronaldo i tweeta CEO socios.com (partner Juventusu):
„Gdybyście wiedzieli to, co ja... bylibyście równie podekscytowani, co ja...”
Później tam sam gość wrzucił swoje zdjęcie z kartką, na której wydrukowany był napis: „Mój tweet nie był na temat Pepa” z dopiskiem długopisem: „czy był?”
W komentarzach wywołał lawinę pytań o Pepa, tymczasem nikt nie zwrócił uwagi na to, że w tle miał dwa manekiny w koszulkach Juve i ... PSG(po jakimś czasie tego tweeta usunął).
PSG mocno interesuje się Pjaniciem…
I cyk, kolejna teoria spiskowa gotowa :-)
Przyjdzie Neymar, powiadam Wam :cwaniak:
- wojczech7
- Juventino
Robię sobie jaja, ale naszła mnie dzisiaj taka rozkmina, więc musiałem się z Wami nią podzielić, żeby zostawić ślad i w razie czego zostać nowym Momblano... :-)
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Obiecałeś rozkręcić, a skończyłeś temat. Oszuście!wojczech7 pisze:Robię sobie jaja, ale naszła mnie dzisiaj taka rozkmina, więc musiałem się z Wami nią podzielić, żeby zostawić ślad i w razie czego zostać nowym Momblano... :-)
Hysaj i zbieramy pupilów Sarriego.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- prezes3c
- Juventino
Ok, to i ja się dołączę... Weźmiemy Higuaina!Adrian27th pisze:Obiecałeś rozkręcić, a skończyłeś temat. Oszuście!wojczech7 pisze:Robię sobie jaja, ale naszła mnie dzisiaj taka rozkmina, więc musiałem się z Wami nią podzielić, żeby zostawić ślad i w razie czego zostać nowym Momblano... :-)
Hysaj i zbieramy pupilów Sarriego.

Oh, wait....
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Ciekaw jestem czy nie znaleźlibyśmy kogoś lepszego i zdrowszego na miejsce Costy. Mam wrażenie, że z Brazylijczykiem jest coś nie tak, bo Bayern raczej rzadko żegna się ze świetnymi piłkarzami, a jakoś z Douglasem rozstali się bez żalu. U nas Costa po pierwszym dobrym sezonie też obniżył loty (wiadomo, że w znacznym stopniu przyczyniły się do tego urazy), a na dodatek wciąż w pamięci mam te jego chamskie zachowanie w spotkaniu przeciwko Sassuolo. Moim zdaniem, gdybyśmy dostali za niego dobrą ofertę w okolicy 50 mln €, to raczej bym po nim nie płakał.MRN pisze:Costa jest nie do ruszenia a przynajmniej wynika tak z doniesień.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Virgil
- Juventino
Dokładnie, w przypadku odejścia Dybali i Mandzukica i ściągnięciu w ichmiejsce Icardiego, zdecydowanie wolę zostawić Costę i ściągnąć Orsoliniego, niż ładować się w jakiegoś Chiesę.
Ronaldo, Icardi, Berna, Kean, Costa, Orsolini wyglądałoby naprawdę kozacko.
Ronaldo, Icardi, Berna, Kean, Costa, Orsolini wyglądałoby naprawdę kozacko.