Mercato (LATO 2019) DYSKUSJA

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 19:48

Virgil pisze:Rabiot jako uzupełnienie składu moim zdaniem fajny ruch, jakby to się skończyło tak że odchodzą :
uzupełnienie składu i 10 mln które oczekuje Rabiot to jakoś chyba nie po drodze? :think:

Viking

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 8 razy

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 19:56

Ciekawe jak bysmy sie spisywali w takim ustawieniu, nawet i ławka dość szeroka. Brakuje dalej typowego napastnika. Jako opcje rezerwowa Bernardeschi na wahadle i Costa jako napastnik.
Obrazek

hellspawn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 20:07

Osgiliath pisze:
Astarot pisze:Demiral w miejsce Barzy i do tego Manolas w miejsce Bonusa to by było genialne posunięcie. Ale nie ma co liczyć, że ktoś weźmie Bonucciego przy jego obecnej formie i kontrakcie :facepalm:
No niestety z Bonucem wygląda to tak, że pozostanie u nas do końca kontraktu, z racji tego, że sam nie będzie chciał się już ruszyć (tym bardziej za granicę), mając na uwadze, że i w formie średnio a i z takim kontraktem, to żaden klub go nie dźwignie.
Na całe szczęście nikt w klubie nie myśli o pozbyciu się Bonucciego. Paratici z Nedvedem ściągnęli go z powrotem. Agnelli to przyklepał. Chiellini go chwali, Allegri na niego stawiał, a ultrasi powoli akceptują. Ten sezon miał ciężki z racji zawirowań, ale w przyszłym będzie ostoją. Drugi po Chiellinim, ale pewniejszy jeśli chodzi o formę fizyczną. Nikt się go nie pozbędzie.
Większość z ekspertów nadal uważa go za jednego z najlepszych obrońców na świecie. Przełknijcie tą gorzką dla Was prawdę, koledzy.

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 20:50

dr.DeV pisze:
wojczech7 pisze: Właśnie sobie przypomniałem o „nowym numerze 10, który sprzeda więcej koszulek, niż Dybala”...
Sorry za off-top ale kto to powiedział? :think:
Latało tutaj takie info jakiś czas temu, chyba z VS.

Dorzućmy do tego informację o „kroku nr 3, który będzie jeszcze bardziej zaskakujący, niż krok 2 (w domyśle Pep), wspomnianego przeze mnie tweeta Ronaldo i tweeta CEO socios.com (partner Juventusu):

„Gdybyście wiedzieli to, co ja... bylibyście równie podekscytowani, co ja...”

Później tam sam gość wrzucił swoje zdjęcie z kartką, na której wydrukowany był napis: „Mój tweet nie był na temat Pepa” z dopiskiem długopisem: „czy był? ;)”

W komentarzach wywołał lawinę pytań o Pepa, tymczasem nikt nie zwrócił uwagi na to, że w tle miał dwa manekiny w koszulkach Juve i ... PSG ;) (po jakimś czasie tego tweeta usunął).

PSG mocno interesuje się Pjaniciem…

I cyk, kolejna teoria spiskowa gotowa :-)

Przyjdzie Neymar, powiadam Wam :cwaniak:

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 22:21

Tylko nie Gejmar :facepalm: Nie cierpie goscia. Kiedys sie wypowiadal dobrze o nas.

Shadow Marshall

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 22:30

Jeden z naszych zawodników na wypożyczeniu (Rogerio) wzbudza (podobno) spore zainteresowanie klubów z różnych lig. Podobno jeden klub z UK (mówi się o Newcastle) jest w stanie zaoferować za niego nawet 20 mln. Jak dla mnie super opcja bo niezła kasa za zawodnika który i tak by u nas nie grał, a tak mamy tego Romera za free - jeśli oczywiście dojdzie to wszystko do skutku.

prezes3c

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 22:33

wojczech7 pisze:
dr.DeV pisze:
wojczech7 pisze: Właśnie sobie przypomniałem o „nowym numerze 10, który sprzeda więcej koszulek, niż Dybala”...
Sorry za off-top ale kto to powiedział? :think:
Latało tutaj takie info jakiś czas temu, chyba z VS.

Dorzućmy do tego informację o „kroku nr 3, który będzie jeszcze bardziej zaskakujący, niż krok 2 (w domyśle Pep), wspomnianego przeze mnie tweeta Ronaldo i tweeta CEO socios.com (partner Juventusu):

„Gdybyście wiedzieli to, co ja... bylibyście równie podekscytowani, co ja...”

Później tam sam gość wrzucił swoje zdjęcie z kartką, na której wydrukowany był napis: „Mój tweet nie był na temat Pepa” z dopiskiem długopisem: „czy był? ;)”

W komentarzach wywołał lawinę pytań o Pepa, tymczasem nikt nie zwrócił uwagi na to, że w tle miał dwa manekiny w koszulkach Juve i ... PSG ;) (po jakimś czasie tego tweeta usunął).

PSG mocno interesuje się Pjaniciem…

I cyk, kolejna teoria spiskowa gotowa :-)

Przyjdzie Neymar, powiadam Wam :cwaniak:
Jeszcze nie ten pułap finansowy. Kiedyś pewnie tak ale jeszcze nie teraz

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 23:08

Robię sobie jaja, ale naszła mnie dzisiaj taka rozkmina, więc musiałem się z Wami nią podzielić, żeby zostawić ślad i w razie czego zostać nowym Momblano... :-)

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 23:13

wojczech7 pisze:Robię sobie jaja, ale naszła mnie dzisiaj taka rozkmina, więc musiałem się z Wami nią podzielić, żeby zostawić ślad i w razie czego zostać nowym Momblano... :-)
Obiecałeś rozkręcić, a skończyłeś temat. Oszuście!

Hysaj i zbieramy pupilów Sarriego.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
prezes3c

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2019, 00:02

Adrian27th pisze:
wojczech7 pisze:Robię sobie jaja, ale naszła mnie dzisiaj taka rozkmina, więc musiałem się z Wami nią podzielić, żeby zostawić ślad i w razie czego zostać nowym Momblano... :-)
Obiecałeś rozkręcić, a skończyłeś temat. Oszuście!

Hysaj i zbieramy pupilów Sarriego.
Ok, to i ja się dołączę... Weźmiemy Higuaina! :dance:

Oh, wait....

hellspawn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2019, 07:40

Sprzedamy Costę. :cooler:

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2019, 08:59

Costa jest nie do ruszenia a przynajmniej wynika tak z doniesień.

Obrazek
dimebag11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 79 razy
Otrzymał podziękowanie: 23 razy

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2019, 09:17

MRN pisze:Costa jest nie do ruszenia a przynajmniej wynika tak z doniesień.
Ciekaw jestem czy nie znaleźlibyśmy kogoś lepszego i zdrowszego na miejsce Costy. Mam wrażenie, że z Brazylijczykiem jest coś nie tak, bo Bayern raczej rzadko żegna się ze świetnymi piłkarzami, a jakoś z Douglasem rozstali się bez żalu. U nas Costa po pierwszym dobrym sezonie też obniżył loty (wiadomo, że w znacznym stopniu przyczyniły się do tego urazy), a na dodatek wciąż w pamięci mam te jego chamskie zachowanie w spotkaniu przeciwko Sassuolo. Moim zdaniem, gdybyśmy dostali za niego dobrą ofertę w okolicy 50 mln €, to raczej bym po nim nie płakał.

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2019, 09:24

Ciężko to powiedzieć ale przy innym trenerze może on odżyje. Płacić taki hajs za Chiese mija się z celem.

Obrazek
Virgil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2019, 09:54

Dokładnie, w przypadku odejścia Dybali i Mandzukica i ściągnięciu w ichmiejsce Icardiego, zdecydowanie wolę zostawić Costę i ściągnąć Orsoliniego, niż ładować się w jakiegoś Chiesę.
Ronaldo, Icardi, Berna, Kean, Costa, Orsolini wyglądałoby naprawdę kozacko.

Zablokowany