Nowy Trener?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 maja 2019, 10:04

Ja nie wiem jak będzie, ale jakby pozbierać info jakie mamy, to bliżej jest na dzisiaj do Sarriego:
- Guardiola i działacz City zaprzeczali, Sarri niczego nie wyklucza. Ktoś z Chelsea się wypowiadał, bo nie wiem?
- Paratici zaprzeczał o Guardioli, o Sarrim nie mówił nic
- media trąbią o Sarrim, o Pepie bardzo niewiele. Dla was to argument za, to ja powiem: Carrera, o nim też się nie mówi, to na pewno on.

Z drugiej strony, po stronie Guardioli są plotki z forum i tyle.

Żebym został dobrze zrozumiany, fajnie, że wrzucacie takie rzeczy, powiem więcej, róbcie to jak zobaczycie coś nowego (zwłaszcza, że niewiele się zmienia od paru dni w mediach). Czy przyjdzie Sarri czy Guardiola, czy Ktoś inny, ja to przeżyję, dla Was może być to wielkie rozczarowanie. A pisanie od tygodni, że "Pep na 100%", kiedy do końca nie wiadomo, bo nie możecie tego wiedzieć, jest mało poważne. I myślę, że to o to chodzi w większości tym którzy odpisują krytycznie nie takie posty, a nie, że sieją defetyzm albo źle życzą Juventusowi.

Może być na przykład tak, że coś było na rzeczy z Pepem, ale na rozmowie się skończyło i przerzuciliśmy się na inne opcje.

Z innej beczki, wiadomo kiedy zaczyna się zgrupowanie przed sezonem? Tak tydzień przed powinniśmy już wiedzieć :whistle:

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 30 maja 2019, 10:18

Paratici nie zaprzeczał Sarriego bo nikt go o niego nie pytał.

Obrazek
SZAGI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 maja 2019, 10:22

@D@$ pisze:Ja nie wiem jak będzie, ale jakby pozbierać info jakie mamy, to bliżej jest na dzisiaj do Sarriego:
- Guardiola i działacz City zaprzeczali, Sarri niczego nie wyklucza. Ktoś z Chelsea się wypowiadał, bo nie wiem?
- Paratici zaprzeczał o Guardioli, o Sarrim nie mówił nic
- media trąbią o Sarrim, o Pepie bardzo niewiele. Dla was to argument za, to ja powiem: Carrera, o nim też się nie mówi, to na pewno on.

Z drugiej strony, po stronie Guardioli są plotki z forum i tyle. (...)
Jak mawiał XIX-wieczny minister spraw zagranicznych Rosji: "Nie wierzę w niezdementowane informacje" :)

Jest chaos informacyjny, i trzeba po prostu czekać.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 maja 2019, 10:26

x cancel
Ostatnio zmieniony 30 maja 2019, 10:27 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 maja 2019, 10:27

SZAGI pisze:Jak mawiał XIX-wieczny minister spraw zagranicznych Rosji: "Nie wierzę w niezdementowane informacje" :)

Amen :)

Od siebie tylko dodam, że czekając na coś konkretnego warto zastanowić się, czy zabawa w informacyjny chaos na skalę, której jeszcze w tym klubie nie doświadczyliśmy (nawet przy okazji transferu Ronaldo), miałaby sens, jeśli mielibyśmy wziąć np Sarriego? Wg mnie nikt by się w coś takiego nie bawił, ale co ja tam wiem ;)

Obrazek
B@rt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 10 razy
Otrzymał podziękowanie: 22 razy

Nieprzeczytany post 30 maja 2019, 10:45

pumex pisze:
SZAGI pisze:Jak mawiał XIX-wieczny minister spraw zagranicznych Rosji: "Nie wierzę w niezdementowane informacje" :)

Od siebie tylko dodam, że czekając na coś konkretnego warto zastanowić się, czy zabawa w informacyjny chaos na skalę, której jeszcze w tym klubie nie doświadczyliśmy (nawet przy okazji transferu Ronaldo), miałaby sens, jeśli mielibyśmy wziąć np Sarriego? Wg mnie nikt by się w coś takiego nie bawił, ale co ja tam wiem ;)
Z drugiej strony może się okazać, że nikt się w nic nie bawił, a rację po prostu miały media "mainstreamowe", które od początku wskazywały na Sarriego ;)

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 30 maja 2019, 10:52

https://m.tuttosport.com/foto/calcio/se ... esclusive/

Tutto daje takie fotki - mówiąc ze ten pan w okularach to Sarri.

Nie dość ze widac ze to nie on, to tak fotki robione żeby jednoznacznie nie było widac twarzy potencjalnego Sarriego.

Zabawne.

Tak Btw Chelsea była by głupia zwalniając Sarriego. Facet. Zrobił im dobry wynik i to rozbijając 4:1
Arsenal w finale. Sarri mówi ze chce zostać. Juve to jego wróg, a The Blues nie maja kim go zastąpić - bo co? Allegri? Mou? Spaletti?
Ostatnio zmieniony 30 maja 2019, 10:59 przez Adrian27th, łącznie zmieniany 1 raz.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 maja 2019, 10:54

B@rt pisze:
pumex pisze:

Z drugiej strony może się okazać, że nikt się w nic nie bawił, a rację po prostu miały media "mainstreamowe", które od początku wskazywały na Sarriego ;)
Tylko dlaczego w takim wypadku "insiderskie" źródła z Turynu upierają się, że to nie będzie Sarri? Jaki jest ich cel w tym, żeby tak zaciekle trzymać się tej wersji, hmm?

@up

Nie no, to są jakieś grubsze jaja z tymi "FOTO ESCLUSIVE". :shock:

Albo w Tutto pracują kompletni <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, albo mają jakiś interes w tym, żeby podsycać plotki o Włochu... :think:
Ostatnio zmieniony 30 maja 2019, 10:57 przez wojczech7, łącznie zmieniany 1 raz.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 maja 2019, 10:55

B@rt, to by było za proste :D

Sarri też zaprzecza. Nie tak dosadnie jak Guardiola, tylko takie banalne "mam ważny kontrakt", ale jednak.

https://eurosport.tvn24.pl/pilka-nozna, ... 40361.html

Gdzieś coś słyszałem, że Pochettino potwierdza, że odchodzi :whistle:

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 30 maja 2019, 10:55

Bo na tym zdjęciu to nie jest Sarri tylko prezes Chelsea Bruce Buck, Agnelli w ogóle nie spotkał się z Sarrim.

Obrazek
Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 maja 2019, 11:03

Spaletti odpalony z interu, ponoć na miejsce wchodzi Conte, więc już jeden potencjalny kandydat odpada.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 maja 2019, 11:03

wojczech7 pisze:Tylko dlaczego w takim wypadku "insiderskie" źródła z Turynu upierają się, że to nie będzie Sarri? Jaki jest ich cel w tym, żeby tak zaciekle trzymać się tej wersji, hmm?
Identyczne pytanie miałem postawić :)

Jeśli przyjrzeć się dokładnie na to co się obecnie dzieje, to ewidentnie widać, że coś nie gra, nie jest tak ja zazwyczaj było. Nawet te mainstreamowe media, piszące o Sarrim, nie robią tego w konkretny sposób - zwróciliście na to uwagę? Nie ma szczegółów, to jest zupełnie inny wydźwięk niż w przypadkach, gdy wszystko było jasne i brakowało jedynie potwierdzenia.

Ja jestem wręcz przekonany, że prowadzona jest medialna gra. Powiem szczerze: dziwię się, że są osoby, które tego nie dostrzegają.

Obrazek
wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 maja 2019, 11:08

pumex pisze:Ja jestem wręcz przekonany, że prowadzona jest medialna gra. Powiem szczerze: dziwię się, że są osoby, które tego nie dostrzegają.
Mam to samo, zbyt wiele "dziwnych" czynników w tym całym zamieszaniu. Nie twierdzę, jak MRN, że Pep wjedzie na 100%, ale...

Zdjęcia "Sarriego z Agnellim" z wczoraj tylko mnie w tym przekonaniu utwierdzają. :)

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 30 maja 2019, 11:13

To widać gołym okiem, gdy śledzi się media na bieżąco. Gubią się w zeznaniach. Rok temu do końca dziennikarze wyśmiewali Crisa z guru Di Marzio na czele, a ostatnio pojawiło się info, że podpisał już 20 dni przed komunikatem.

B@rt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 10 razy
Otrzymał podziękowanie: 22 razy

Nieprzeczytany post 30 maja 2019, 11:13

wojczech7 pisze: Tylko dlaczego w takim wypadku "insiderskie" źródła z Turynu upierają się, że to nie będzie Sarri? Jaki jest ich cel w tym, żeby tak zaciekle trzymać się tej wersji, hmm?
Każde źródło przy czymś się upiera, zobaczymy kto na koniec będzie miał rację. Dla jasności, ja wcale nie twierdzę, że na pewno przyjdzie taki czy inny trener. Kompletnie nie mam co do tego przeczucia i nie potrafię ocenić, które doniesienia są bardziej, a które mniej wiarygodne. Nawet jeśli zawęzić wybór trenera do dwóch kandydatur, tzn. Sarriego i Guardioli, nie jestem w stanie wskazać, którą uważam za bardziej racjonalną czy prawdopodobną, bo w przypadku obu widzę zarówno argumenty na plus i na minus.

Podsumowując - pozostaje nam czekać i zobaczymy co z tego wyjdzie na koniec. A nie zdziwię się, jeżeli na ławce zasiądzie ktoś trzeci.

Zablokowany