Nowy Trener?
- Szilgu
- Juventino
Ło Panie. Może Lippi? Ostatnio wrócił do trenerki.borrowa pisze:Gdzieś widziałem info od sky, że Wenger wraca do trenerki. Po cichu liczę że to on nas przejmie. Wg mnie dużo lepszy wybór niż Sarri.
Wszystko zależy od bana City. Jeśli faktycznie dostaną karę to wierzę w Pepa.
Z innej beczki to nie przeceniał bym naszego zarządu pod kątem planowania.
Kiedyś ktoś wyciągał ten argument przy transferach, na koniec Paratici wypowiedział się, że w świecie futbolu bywają decyzje spontaniczne i wtedy trzeba dzialac szybko. Odejście Allegriego też mogło być spontaniczne

- miczbi
- Juventino
zakiii pisze:Jeśli prawdą jest, że Agnelli myśli o zdobyciu LM, to nie chce mi się wierzyć, że zwolniłby Allegriego i zatrudnił w jego miejsce Sarriego. Trenera, który nigdy nie zdobył żadnego pucharu, był w konflikcie z kibicami Juve, wypowiadał się nieprzychylnie na temat klubu. .
Przypomnij sobie w jakim czasie przychodził Max , jaki stosunek mieli kibice Juve do niego . W dzisiejszych czasach nie jest żadnym wyznacznikiem co robiło sie rok , dwa czy trzy lata temu . Jak i piłka jest bardziej dynamiczna tak i świat wokół niej tez.
Ostatnim kryterium jakim się kieruje zarząd przy wyborze trenera jestczy on pokazał palec ,nie przychylnie wypowiedział .
- wojczech7
- Juventino
Między wywiadem udzielonym na żywo przez dyrektora sportowego, a oficjalnym zdementowaniem przez klub jest różnica taka, jak między krzesłem, a krzesłem elektrycznym.@D@$ pisze:To nie wyłapałem tego.
Tym bardziej nie rozumiem, czemu ktoś tu pisał, że jakby nie było na rzeczy, to Juventus by zdementował... skoro zdementował.
Żeby daleko nie szukać - przypomnij sobie co Nedved mówił niedawno w wywiadzie o Allegrim.
...
Ktoś tam wyżej napisał, że rozum podpowiada Sarriego. Serio? Rozum? Przecież ten gość pasuje do Juventusu jak pięść do nosa.
Naprawdę trudno oprzeć się wrażeniu, że cało to zamieszanie z nim związane to pic na wodę i zasłona dymna.
Czy ma to jakikolwiek związek z Guardiolą? Nie wiem. Czekam na rozwój wydarzeń. Nie zdziwiłbym się, gdyby i Pep był zmyłką, a Agnelli robi podchody pod Kloppa, choć to by oznaczało, że zwalniając Allegriego nie mieliśmy dogranego zastępstwa. Niemiec nie zaprzątałby sobie głowy negocjacjami mając finał LM do rozegrania, więc taki scenariusz jest bardzo mocno naciągany.
Ktoś przytaczał jakieś racjonalne argumenty za tym, że pożegnaliśmy Maxa nie mając jego zastępcy w garści? Był jakikolwiek powód, by się z tym spieszyć? Przecież to się kupy nie trzyma...
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- slay_mac
- Juventino
Chciałbym wierzyć w Guardiolę, ale taka prawda że miesiąc temu bralibyśmy tego Sarriego w ciemno, jeszcze z ciepłym kiepem w gębie. Ten ban dla City to jest palcem po wodzie, wszystko wskazuje na to że rzeczywiście czekamy na jutrzejszy finał i info może być w czwartek. Chciałbym się mylić, bo zeszły rok i saga z Ronaldo pozwala marzyć, ale z drugiej strony jeśli nie Pep czy Kloop to nie widzę jakiejś wielkiej przewagi(jeśli w ogóle) choćby takiego Pocha nad Sarrim.
- Vincitore
- Juventino
Okazuje się, że Scarcella, który na twitterze bardzo mocno obstaje przy tym, że Guardiola wyląduje w Turynie to przyjaciel Giorgio Ricciego, który podmienił w październiku Marottę w strukturach dyrektorskich naszego klubu.Vincitore pisze:Jeden z włoskich, freelancerskich dziennikarzy Luca Scarcella twierdzi, że agencja prasowa AGI, która zamieściła wczoraj informacje o tym, że podpisaliśmy Guardiole na 4 lata, płacąc mu 24 miliony euro rocznie, to wiodąca agencja prasowa na włoskim rynku. Juventus powinien oficjalnie coś takiego zdementować, a tego nie zrobił, pomimo, że często zdarzało mu się w przeszłości gasić takie sprawy na oficjalnej stronie. Wrzućcie sobie w google:
"nota della società site:http://www.juventus.com"
Przykład: https://www.juventus.com/it/news/news/2 ... ociet-.php
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Dlatego ja jestem spokojny o to, że Sarri nie przyjdzie do Juve. Dobrze, że to nazwisko krąży a kibice się gorączkują bo mam wrażenie że właśnie to jest bardzo na rękę naszemu zarządowi. Będzie niespodzianka.
sly_mac, pisz za siebie bo ja Sarriego nigdy nie brałem pod uwagę.

- pitrek
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Na Kloppa bym nie liczył aczkolwiek to tylko gadanie,
'Links between me and Juventus are bullshit' - via Sky Sport
Jak zwykle w swoim stylu
Liczę na Pepka
'Links between me and Juventus are bullshit' - via Sky Sport
Jak zwykle w swoim stylu

Liczę na Pepka

" Vincere non è importante è l'unica cosa che conta " 

- slay_mac
- Juventino
Czyli wolałabyś kolejny rok z Allegrim, szanuję i podziwiam. Lepszy Sarri przez sezon czy dwa jeśli Pep chciałby jeszcze zostać w City(myślę, że on prędzej czy później i tak do nas trafi), niż taka kandydatura z czapy jak Inzaghi.MRN pisze:Dlatego ja jestem spokojny o to, że Sarri nie przyjdzie do Juve. Dobrze, że to nazwisko krąży a kibice się gorączkują bo mam wrażenie że właśnie to jest bardzo na rękę naszemu zarządowi. Będzie niespodzianka.
- notquitemytempo
- Juventino
Widzę, że ludzie na VS już chodzą po ścianach z braku wiadomości.
Jeżeli ma być Sarri, to będzie. Pomijając jego wątpliwy charakter i zachowania w ogóle nieprzystające do stylu Juve, oraz fakt, że w Chelsea zupełnie nie poradził sobie z szatnią (ale może ten klub tak ma...), sama filozofia gry byłaby na pewno czymś odświeżającym w porównaniu do ostatnich lat Maksa. Nie jest to wymarzony kandydat, ale (przynajmniej na początku) znów zasiadałbym do meczów Juve z jakimiś emocjami.
Jeżeli ma być Sarri, to będzie. Pomijając jego wątpliwy charakter i zachowania w ogóle nieprzystające do stylu Juve, oraz fakt, że w Chelsea zupełnie nie poradził sobie z szatnią (ale może ten klub tak ma...), sama filozofia gry byłaby na pewno czymś odświeżającym w porównaniu do ostatnich lat Maksa. Nie jest to wymarzony kandydat, ale (przynajmniej na początku) znów zasiadałbym do meczów Juve z jakimiś emocjami.
- MRN
- Juventino
Chodzi mi o to, że chciałem zmiany trenera ale nie na Sarriego chociaż uważam, że trenerem jest dobrym. Wszystko na jego temat zostało napisane ale wolałbym już nawet Mourinho.
Sami sobie winni skoro nie potrafili sami sobie zachować porządku. Po pogłoskach na temat Pepa mieli nagły wzrost rejestracji i pozwoli li na to aby jełopy zrobili śmietnik i jechali po tych, którzy wiadomości dostarczali.notquitemytempo pisze:Widzę, że ludzie na VS już chodzą po ścianach z braku wiadomości..
Ostatnio zmieniony 28 maja 2019, 21:34 przez MRN, łącznie zmieniany 1 raz.

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Dzisiaj na treningu Luiz pogryzł się z Igła to się Sarri wkurzył i zszedł z boiska kopiąc czapkę CFCnotquitemytempo pisze:Widzę, że ludzie na VS już chodzą po ścianach z braku wiadomości.

- MRN
- Juventino
Kretyńskie wiadomości z VS, nie wiem co to za typ od którego pochodzą ale info zostały autoryzowane :
- pierwsza pochodzi od niby współpracownika personelu technicznego Sarriego aby nie wierzyć w doniesienia medialne gdyż Sarri nic nie wie na ten temat, że jest brany w ogóle pod uwagę jako trener Juve.
- druga pochodzi od jakiegoś niby przyjaciela, który twierdzi, że w Turynie nikt nie chce Sarriego. Były rzeczywiście też kontakty z Guardiolą ale temat upadł gdyż ostatnim razem Guardiola odmówił gdyż Nedved nie zgodził się na zbyt doża swobodę Pepa w zakresie transferów.
Niech każdy sobie sam te głupoty zinterpretuje : wiadomo jak jest z Pepem, było kilka spotkań aż na którymś z kolei Nedved stwierdził, że nie zgadza się na to czy na to. Mało wiarygodna według mnie informacja bo w takim przypadku temat upadłby na samym początku.
Miałem tego już nie zapodawać bo to bez sensu. Jak już zostało powiedziane wielokrotnie - sprawa nowego trenera jest już zamknięta tylko musimy czekać. Myślę, że to nie Sarri ale równie dobrze mogę być w błędzie. Wątpię aby Agnelli takiego liścia nam sprzedał.
- pierwsza pochodzi od niby współpracownika personelu technicznego Sarriego aby nie wierzyć w doniesienia medialne gdyż Sarri nic nie wie na ten temat, że jest brany w ogóle pod uwagę jako trener Juve.
- druga pochodzi od jakiegoś niby przyjaciela, który twierdzi, że w Turynie nikt nie chce Sarriego. Były rzeczywiście też kontakty z Guardiolą ale temat upadł gdyż ostatnim razem Guardiola odmówił gdyż Nedved nie zgodził się na zbyt doża swobodę Pepa w zakresie transferów.
Niech każdy sobie sam te głupoty zinterpretuje : wiadomo jak jest z Pepem, było kilka spotkań aż na którymś z kolei Nedved stwierdził, że nie zgadza się na to czy na to. Mało wiarygodna według mnie informacja bo w takim przypadku temat upadłby na samym początku.
Miałem tego już nie zapodawać bo to bez sensu. Jak już zostało powiedziane wielokrotnie - sprawa nowego trenera jest już zamknięta tylko musimy czekać. Myślę, że to nie Sarri ale równie dobrze mogę być w błędzie. Wątpię aby Agnelli takiego liścia nam sprzedał.

- Wojtek
- Juventino
Nie ma co się tym przejmować bo gdyby we wszystko wierzyć to tak na prawdę musielibyśmy zostać bez trenera. Nedved powiedział, że będzie to trener z TOP4 PL.@D@$ pisze:
Jeśli to nie fake, to zaprzeczył już: Guardiola, działacz MC i Paratici, czyjego dementi jeszcze potrzeba żeby uwierzyć, że to jednak nie Pep przyjdzie?![]()
![]()
Guardiola - zdążył już zaprzeczyć z trzy razy i jego ludzie też
Klopp - dzisiaj powiedział, że on I Juve to ploty
Sarri - powiedział, że skupia się na finale LE i ma dwa lata kontraktu
Pochettino - też powiedział, że Tottki mają najlepsza infrastrukturę i być może zostanie.
Słowem zostajemy bez trenera :-)
Ps. Wierzę, że będzie to Pep.
- realbs
- Juventino
MRN pisze:Kretyńskie wiadomości z VS, nie wiem co to za typ od którego pochodzą ale info zostały autoryzowane :
Czemu to według Ciebie głupoty? Dlatego, że jako jedne z niewielu źródeł VS mówi, że nie ma szans na Pepa? :co?:
Ja już gotowy na potwierdzenie Maurycego. Gdyby nie fakt, że rzuciłem palenie, to bym to uczcił nawet paczką czerwonych Marlboro. Całe szczęście, że ten rollercoaster dobiega końca. W pojedynku Sarri-Poch daje 70 do 30 na Włocha.
edit:
Nedved nic takiego nie powiedział.Wojtek pisze:Nie ma co się tym przejmować bo gdyby we wszystko wierzyć to tak na prawdę musielibyśmy zostać bez trenera. Nedved powiedział, że będzie to trener z TOP4 PL.