Nowy Trener?
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Mają ogłosić niebawem karę dla City.
Jeżeli tak się stanie, to domino zacznie lecieć.
Dawać tego Sarriego. Szkoda mi życia.
@19 - tylko nie chodzi nam o to w jakiej będzie formie, ale czy będzie.
Z tego co pisali na VS Pep ma klauzule która pozwala mu odejść jeżeli jakiekolwiek sankcje zostaną nałożone na klub.
Ostatnio zmieniony 28 maja 2019, 16:34 przez Adrian27th, łącznie zmieniany 1 raz.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Fajnie, ale jestem ciekaw jaka jest forma odwołania się od ewentualnej decyzji o wykluczeniu ich z LM? Może być tak, że się odwołają i dostaną karę w postaci pieniędzy i ograniczenia liczebności kadry, lub będzie się to ciągnęło kilka miesięcy.Adrian27th pisze:
Podobnie jest z zakazem transferowym Chelsea, odwołali się od decyzji i spokojnie w to okienko transfery przeprowadzą.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Przecież ban CFC został podtrzymany.19 pisze:Fajnie, ale jestem ciekaw jaka jest forma odwołania się od ewentualnej decyzji o wykluczeniu ich z LM? Może być tak, że się odwołają i dostaną karę w postaci pieniędzy i ograniczenia liczebności kadry, lub będzie się to ciągnęło kilka miesięcy.Adrian27th pisze:
Podobnie jest z zakazem transferowym Chelsea, odwołali się od decyzji i spokojnie w to okienko transfery przeprowadzą.
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Chelsea będzie mogła jeszcze skierować apelację do Sportowego Sądu Arbitrażowego (CAS). W trakcie postępowania w CAS kara jest zawieszona.Poprostu pisze:Przecież ban CFC został podtrzymany.19 pisze:Fajnie, ale jestem ciekaw jaka jest forma odwołania się od ewentualnej decyzji o wykluczeniu ich z LM? Może być tak, że się odwołają i dostaną karę w postaci pieniędzy i ograniczenia liczebności kadry, lub będzie się to ciągnęło kilka miesięcy.Adrian27th pisze:
- mendy90
- Juventino
Czyli: Wszyscy chcieliśmy zmiany Allegriego a okazuje się ze nie ma wolnego trenera na rynku.... Musimy poczekać na roztrzygnięcia finałów może ktoś opuści swój klub. Na chwile obecna to zostaje na Mou🤭
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
A czeka na?19 pisze:Chelsea będzie mogła jeszcze skierować apelację do Sportowego Sądu Arbitrażowego (CAS). W trakcie postępowania w CAS kara jest zawieszona.Poprostu pisze:Przecież ban CFC został podtrzymany.19 pisze:
Fajnie, ale jestem ciekaw jaka jest forma odwołania się od ewentualnej decyzji o wykluczeniu ich z LM? Może być tak, że się odwołają i dostaną karę w postaci pieniędzy i ograniczenia liczebności kadry, lub będzie się to ciągnęło kilka miesięcy.

- miczbi
- Juventino
Witam wszystkich po raz pierwszy 😀
Naprawdę wierzycie że nasz prezydent da tak dużą władze jednemu człowiekowi ? Dostanie około ,150 -200 mln euro na transfery? Ehhh ciężko w to uwierzyć . To wszystko wydaje się równie abstrakcyjne jak brak City w LM . Mimo to nie ma chyba użytkownika na tym forum, który po przewertowniu kilku stron tego tematu nie zaczął choć odrobinę wierzyć w Pepa 😀 Serce Hiszpan , rozum Włoch .
Naprawdę wierzycie że nasz prezydent da tak dużą władze jednemu człowiekowi ? Dostanie około ,150 -200 mln euro na transfery? Ehhh ciężko w to uwierzyć . To wszystko wydaje się równie abstrakcyjne jak brak City w LM . Mimo to nie ma chyba użytkownika na tym forum, który po przewertowniu kilku stron tego tematu nie zaczął choć odrobinę wierzyć w Pepa 😀 Serce Hiszpan , rozum Włoch .
- Szilgu
- Juventino
Wystarczy chwilę pomyśleć. Przecież postępowanie CAS trwa bodajże dwa tygodnie. Rozumiem, że mieli się odwołać przed okienkiem? CAS podejmie decyzję przed rozpoczęciem okienka i super, koniec transferów.Poprostu pisze:A czeka na?19 pisze:Chelsea będzie mogła jeszcze skierować apelację do Sportowego Sądu Arbitrażowego (CAS). W trakcie postępowania w CAS kara jest zawieszona.Poprostu pisze:
Przecież ban CFC został podtrzymany.
Oczywistym jest, że próbowali dogadać jak najwięcej transferów i dopiero się odwołać. Ewentualnie jeśli nie zdążą, to odwołać się w ostatnim możliwym terminie, czyli jutro.
- @D@$
- Juventino
Jeśli to nie fake, to zaprzeczył już: Guardiola, działacz MC i Paratici, czyjego dementi jeszcze potrzeba żeby uwierzyć, że to jednak nie Pep przyjdzie?

Swoją drogą, trener "nieWłoch", to bardzo rzadka sytuacja w historii Juventusu. Nie wiem czy nie będzie szkoda tego Conte, po cichu liczę na Pochetino, ale kto nie przyjdzie daję kredyt zaufania, bo Allegriego 5 lat temu niedoceniłem...
- mleko
- Juventino
To 'stara' wypowiedź - sprzed meczu z Sampdorią - było o tym parę stron wcześniej. Bardziej mnie martwi że Sarri nie zaprzeczał jakoś bardzo dziś...@D@$ pisze:
Jeśli to nie fake, to zaprzeczył już: Guardiola, działacz MC i Paratici, czyjego dementi jeszcze potrzeba żeby uwierzyć, że to jednak nie Pep przyjdzie?![]()
![]()
Swoją drogą, trener "nieWłoch", to bardzo rzadka sytuacja w historii Juventusu. Nie wiem czy nie będzie szkoda tego Conte, po cichu liczę na Pochetino, ale kto nie przyjdzie daję kredyt zaufania, bo Allegriego 5 lat temu niedoceniłem...
- zakiii
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Jeśli prawdą jest, że Agnelli myśli o zdobyciu LM, to nie chce mi się wierzyć, że zwolniłby Allegriego i zatrudnił w jego miejsce Sarriego. Trenera, który nigdy nie zdobył żadnego pucharu, był w konflikcie z kibicami Juve, wypowiadał się nieprzychylnie na temat klubu. Muszą mieć już jakiegoś trenera dogadanego w innym wypadku nie puścili by Allegriego. Jeżeli jest inaczej, to znaczy, że cała akcja z trenerem była robiona na gorąco i bez przemyślenia. Jednak to nie pasuje do prezesa Juve.
Mam nadzieję, że trenerem w kolejnym sezonie będzie jeden z trójki Klopp/Guardiola/Poccettino.
Mam nadzieję, że trenerem w kolejnym sezonie będzie jeden z trójki Klopp/Guardiola/Poccettino.
- @D@$
- Juventino
To nie wyłapałem tego.
Tym bardziej nie rozumiem, czemu ktoś tu pisał, że jakby nie było na rzeczy, to Juventus by zdementował... skoro zdementował.
Sarri a zwłaszcza Guardiola to nie są źli trenerzy, ale żaden z nich mi tu jakoś nie pasuje. Ciekawe jak to się skończy.
Z innych klubów, to Gattusso potwierdził, że odchodzi, ale to już pewnie wiecie.
Tym bardziej nie rozumiem, czemu ktoś tu pisał, że jakby nie było na rzeczy, to Juventus by zdementował... skoro zdementował.
Sarri a zwłaszcza Guardiola to nie są źli trenerzy, ale żaden z nich mi tu jakoś nie pasuje. Ciekawe jak to się skończy.
Z innych klubów, to Gattusso potwierdził, że odchodzi, ale to już pewnie wiecie.