Nowy Trener?
- Vincitore
- Juventino
Najpierw musisz zostać zweryfikowany przez moderację, której wcześniej wysyłasz wiadomość, którą chcesz przekazać i (chyba) podajesz źródło. Podzielić się tzw. "guratą" bez autoryzacji bodajże tam nie pozwalają. Wszystkie najważniejsze guraty z ostatniego roku działalności klubu spisane są w cytacie na pierwszej stronie tematu, więc wiarygodność można sobie samemu zweryfikować. Z tego co przeglądam to kilka newsów tam siadło.Dunio333 pisze:A w jaki sposób ktoś staje się guru na vs? Jest to ktoś kto podawał często informacje które się sprawdzały?
- sebatiaen
- Juventino
Musze naprawde to szukać? Sam sobie sprawdz wypowiedzi Allegriego miesiąc do tyłu, ja jestem na urlopie.
Było wiele kontuzji kluczowych graczy i najwazniejsze dla klubu było scudetto. Tak sprawę Max określił.
Nasi pewnie nabijali punkty i robili przewage w seriea z myślą o Lm ze jakoś sie uda przejsc ten Ajax...
Juve w Lm było bardzo słabe. Już w grupie pamiętacie mecz z United? A Madryt?
Było wiele kontuzji kluczowych graczy i najwazniejsze dla klubu było scudetto. Tak sprawę Max określił.
Nasi pewnie nabijali punkty i robili przewage w seriea z myślą o Lm ze jakoś sie uda przejsc ten Ajax...
Juve w Lm było bardzo słabe. Już w grupie pamiętacie mecz z United? A Madryt?
Ostatnio zmieniony 28 maja 2019, 10:12 przez sebatiaen, łącznie zmieniany 1 raz.
United ? Akurat tu ciężko coś zarzucać. Pierwzsy bardzo dobry meczu u nich wygrany ( powinno być wyżej ) A drugi u siebie, ja wiem przegraliśmy, ale to był chyba najbardziej pechowo przegrany mecz jaki widziałem od dawna, jechaliśmy z nimi przecież jak z taczką gówna, i tylko szczęściu zawdzięczają, że nie przegrywali 4:0 w momencie, gdy strzelali pierwszą bramkę.sebatiaen pisze: Juve w Lm było bardzo słabe. Już w grupie pamiętacie mecz z United? A Madryt?
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- binio
- Juventino
Obejrzyj sobie jeszcze raz mecz z MU w Turynie, do 80 min oni mieli pełne gacie. Po prostu mieliśmy pecha.sebatiaen pisze:No własnie przegralismy z beznadziejnym United.
Mecz trwa 90 minut nie 60.
juve zagralo tylko dwa dovre mecze w Lm na Old traford i z Athletico u siebie.
Niestety od tego meczu zaliczaliśmy stopniowy zjazd a przebłysk z Atletico był jednorazowy. Dwumecz z MU był naprawdę dobry.
- sebatiaen
- Juventino
Wciąż jestem zdania że przyjdzie Sarri ale martwi mnie coś...
Agnelli zawsze powtarzał że chce by seriea była mocniejsza.
Dotrwaliśmy do momentu kiedy wkońcu będzie nam o mistrza trudniej bo samo przyjście Conte do Interu zmienia całkowicie ligę to my zamiast brać kogoś naprawdę mocnego kalibru to my pójdziemy tak jak po odejściu Conte teraz i teraz po tańszą alternatywe.
Broniłem Sarriego bo to dobry trener ale trochę mnie zdziwi podejście Andrei jeżeli on zostanie trenerem.
Agnelli zawsze powtarzał że chce by seriea była mocniejsza.
Dotrwaliśmy do momentu kiedy wkońcu będzie nam o mistrza trudniej bo samo przyjście Conte do Interu zmienia całkowicie ligę to my zamiast brać kogoś naprawdę mocnego kalibru to my pójdziemy tak jak po odejściu Conte teraz i teraz po tańszą alternatywe.
Broniłem Sarriego bo to dobry trener ale trochę mnie zdziwi podejście Andrei jeżeli on zostanie trenerem.
Tylko wiesz, same chęci AA nic tu nie dadzą. Nikt z najlepszych nie jest bezrobotny i to bardzo komplikuje sytuację.sebatiaen pisze: Broniłem Sarriego bo to dobry trener ale trochę mnie zdziwi podejście Andrei jeżeli on zostanie trenerem.
To raczej oczywistealbertcamus pisze: Może dlatego, że najlepszych trenerów nikt nie chce się pozbywać?

Ostatnio zmieniony 28 maja 2019, 15:39 przez fazzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- albertcamus
- Juventino
Może dlatego, że najlepszych trenerów nikt nie chce się pozbywać?fazzi pisze:Tylko wiesz, same chęci AA nic tu nie dadzą. Nikt z najlepszych nie jest bezrobotny i to bardzo komplikuje sytuację.sebatiaen pisze: Broniłem Sarriego bo to dobry trener ale trochę mnie zdziwi podejście Andrei jeżeli on zostanie trenerem.

- Sorek21
- Juventino
Wiadomo już coś ?Vincitore pisze:O 15:00 w programie Momblano ma pojawić się Romeo Agresti. Trzeba się spodziewać dementi w sprawie Guardioli, okraszonego przenikliwym uśmiechem i mową ciała alla Paratici.