Nowy Trener?
- Vincitore
- Juventino
Informacje o Inzaghim z VS. Trochę za długie by przepisywać, więc wrzuciłem wam w translator, forma surowa, nie chce mi się poprawiać niedociągnięć stylistycznych, ale chyba wiadomo o co chodzi.
Cóż, mogę to powiedzieć
możemy usunąć tę żywą katastrofę Simone Inzaghi
dzięki znanemu menedżerowi piłkarskiemu z Piacenzy (który bardzo dobrze zna mojego przyjaciela jako mówcę radiowego), bardzo bliskiemu przyjacielowi rodziny Inzaghi i Fabio Paratici, Simone nigdy nie było prawdziwym imieniem, ponieważ obiady między nim a Paraticim są praktycznie normalne każdego 10-15 dni bycia dwojgiem przyjaciół od dzieciństwa, w tym rodzin
w rzeczywistości, z tego, co zebrał, Simone jest bardzo blisko Mediolanu i nie tylko on, nawet Tare, co świadczy o tym, dlaczego ostatnie spotkania Lotito spotykają się z dwoma zaangażowanymi niemal codziennie (mimo że było ich dziś wieczorem) jeden z trzema stawkami, ponieważ obaj mają w ręku propozycję Rossoneri, którą trudno dopasować z Lazio
do połowy czerwca Milan powinien dokonać wyraźnego restylingu zaaprobowanego przez nowych w Gazidis: Tare zamiast Leonarda i Inzaghi, prowadzonych przez Albańczyka, zamiast Gattuso, nawet jeśli w cudowny sposób mogliby wejść do Ligi Mistrzów. W pierwszej dekadzie czerwca powinno być twarzą w twarz, aby Leonardo mógł wyjść i zamknąć się z Tare.
W rezultacie Tare wprowadzi Inzaghi, który powinien podpisać kontrakt na prawie 4 miliony przez 4 lata (propozycja Mediolanu).
To wszystko
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Czytałem już to dzisiaj ale nie wrzucałem bo kilka dni temu :
MRN pisze:Wrzucam wszystko tutaj gdyż głównie dotyczy to Pepa ale nie tylko. Podobno bliskie źródło związane z naszym klubem :
- więcej szczegółów poznamy po 28 maja kiedy to zostaną ogłoszeni nowi trenerzy w klubach : Guardiola w Juve, Conte w interze, Gasperini w Romie oraz S. Inzaghi w Milanie

- MRN
- Juventino
VS : user, który jako pierwszy napisał o Pepie i przekazuje info od Versilii: "bądźcie spokojni, nic się nie zmieniło i sprawa jest przesądzona, niedługo będziemy się bawić. Nawet nie wyobrażacie sobie, kto jest źródłem Versilii" 

- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Skoro są osoby pewne co do przyjścia Pepa, to może one wiedzą co nas czeka jeśli chodzi o jego preferencje transferowe?
Ostatnio zmieniony 25 maja 2019, 10:18 przez 19, łącznie zmieniany 1 raz.
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Przecież MRN cytował. Versillia nie chce podać źródła, ale skoro tak pisze to raczej jest to ktoś z klubu i znana osoba19 pisze:Wiesz kto jest źródłem tego Versilii? Jeśli tak to napisz bo nawet jeśli zdradzisz tą informację to nic złego się nie wydarzyMRN pisze:VS : user, który jako pierwszy napisał o Pepie i przekazuje info od Versilii: "bądźcie spokojni, nic się nie zmieniło i sprawa jest przesądzona, niedługo będziemy się bawić. Nawet nie wyobrażacie sobie, kto jest źródłem Versilii"
Guardiola ma szansę jako jedyny(?) trenować do tej pory Messiego i Ronaldo
FORZA JUVE!!!
- 19
- Juventino
Tak wiem, zwracam honordawid91 pisze:Przecież MRN cytował. Versillia nie chce podać źródła, ale skoro tak pisze to raczej jest to ktoś z klubu i znana osoba19 pisze:Wiesz kto jest źródłem tego Versilii? Jeśli tak to napisz bo nawet jeśli zdradzisz tą informację to nic złego się nie wydarzyMRN pisze:VS : user, który jako pierwszy napisał o Pepie i przekazuje info od Versilii: "bądźcie spokojni, nic się nie zmieniło i sprawa jest przesądzona, niedługo będziemy się bawić. Nawet nie wyobrażacie sobie, kto jest źródłem Versilii"
Guardiola ma szansę jako jedyny(?) trenować do tej pory Messiego i Ronaldo
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Ten tekst nie zastosowania w tym przypadku. Piłeś?19 pisze:zwracam honor

Wciąż czekam na osobny temat o GuardioliMRN pisze:VS : user, który jako pierwszy napisał o Pepie i przekazuje info od Versilii: "bądźcie spokojni, nic się nie zmieniło i sprawa jest przesądzona, niedługo będziemy się bawić. Nawet nie wyobrażacie sobie, kto jest źródłem Versilii"

Ostatnio zmieniony 25 maja 2019, 10:33 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- 19
- Juventino
Już zwrocilem honor źle przeczytałemjackop pisze::co?:19 pisze:Wiesz kto jest źródłem tego Versilii? Jeśli tak to napisz bo nawet jeśli zdradzisz tą informację to nic złego się nie wydarzyMRN pisze:VS : user, który jako pierwszy napisał o Pepie i przekazuje info od Versilii: "bądźcie spokojni, nic się nie zmieniło i sprawa jest przesądzona, niedługo będziemy się bawić. Nawet nie wyobrażacie sobie, kto jest źródłem Versilii"
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
dawid91 pisze:19 pisze:Wiesz kto jest źródłem tego Versilii? Jeśli tak to napisz bo nawet jeśli zdradzisz tą informację to nic złego się nie wydarzyMRN pisze:VS : user, który jako pierwszy napisał o Pepie i przekazuje info od Versilii: "bądźcie spokojni, nic się nie zmieniło i sprawa jest przesądzona, niedługo będziemy się bawić. Nawet nie wyobrażacie sobie, kto jest źródłem Versilii"
Źródłem jest osoba związana bardzo blisko z szatnią Juventusu - Pan Mietek, odźwierny.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Pisaliśmy już o tym, ale brzmi to mało przekonująco. Koulibaly, Pogba i Icardi. O ile Francuza i Argentyńczyka moglibyśmy w teorii pozyskać, tak ten pierwszy to scifi.19 pisze:Skoro są osoby pewne co do przyjścia Pepa, to może one wiedzą co nas czeka jeśli chodzi o jego preferencje transferowe?
- MRN
- Juventino
Jeszcze poczekam jackop bo jak widać są duże huśtawki.
Dziwi mnie to, że mimo różnych nastrojów ten człowiek od samego początku jest spokojny i pewny siebie, reszta ma momenty zwątpienia. Ten informator na początku napisał aby nie ciągnąć go za język bo nie powie nic co może nadszarpnąć zaufanie do niego. On nawet ma zablokowaną możliwość wysyłania prywatnych wiadomości do niego. Musimy czekać, to tylko doniesienia na których póki co bazujemy, na ile wiarygodne przekonamy się wkrótce. Ale emocje są, to mogą być ostatnie emocje związane z Juve przed startem nowego sezonu.
Pogba wczoraj wrzucił na Instagramie zdjęcie w biało-czarnych spodenkach. Niby nic ale jak sobie przypomnimy cyrki i sygnały przed transferem do MU...
Icardi już jest praktycznie poza interem ale dokąd trafi, nie wiadomo.
Dziwi mnie to, że mimo różnych nastrojów ten człowiek od samego początku jest spokojny i pewny siebie, reszta ma momenty zwątpienia. Ten informator na początku napisał aby nie ciągnąć go za język bo nie powie nic co może nadszarpnąć zaufanie do niego. On nawet ma zablokowaną możliwość wysyłania prywatnych wiadomości do niego. Musimy czekać, to tylko doniesienia na których póki co bazujemy, na ile wiarygodne przekonamy się wkrótce. Ale emocje są, to mogą być ostatnie emocje związane z Juve przed startem nowego sezonu.
Pogba wczoraj wrzucił na Instagramie zdjęcie w biało-czarnych spodenkach. Niby nic ale jak sobie przypomnimy cyrki i sygnały przed transferem do MU...
Icardi już jest praktycznie poza interem ale dokąd trafi, nie wiadomo.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Vinci pisał wczoraj o Paganinim. On mówił nawet, że auto zostało wynajęte na rok. Zresztą zdaniem VS z dużą dozą prawdopodobieństwa info ma od głównego szefa tej firmy i tylko dlatego pokusił się o przekazanie tego info. Nawet Marino w studio dopytał, czy ta informacja jest potwierdzona. Gdy otrzymał odpowiedź twierdzącą odparł "zatem to poważna sprawa", jako że zna etykę pracy Paganiniego.