Nowy Trener?
- Gontar
I to pokazuje jak toksyczne posty piszesz. Jesteś irytujący i sprawiasz wrażenie kolesia, który uważa, że jak ktoś się z Tobą nie zgadza to jest idiotą. Dementi było tydzień temu, a prawdziwy wyciek plotek był już po dementi i od tamtego momentu cisza. Jeśli wierzyć VS to Man City czeka na koniec LM, żeby ogłosić Poche jako następce Pepa. Oczywistym jest, że nie będzie teraz oficjalnych potwierdzeń, a to, że Gallasi robi milion zaprzeczeń,a nie ktoś, kto faktycznie rządzi i zajmuje się takimi sprawami w Man City powinno dawać do myślenia.realbs pisze:Gontar pisze:Tak samo nie przypominam sobie, żeby Pep zaprzeczył 2 razy
To już nie jest mój problem. Zaprzeczał dwa razy. Pierwszy raz ponad miesiąc temu, drugi raz w zeszłym tygodniu. Szukanie nie boli, a skoro potraficie przerabiać w głowie dementi na coś pozytywnego, to i z odpaleniem google dacie radę.
Ostatnio zmieniony 24 maja 2019, 14:59 przez Gontar, łącznie zmieniany 3 razy.
- realbs
- Juventino
Poprostu pisze:Dlatego sam nie może wydać tego oświadczenia albo klub oficjalnie tylko podrzędny człowiek zarządu który z sektorem sportowym nie ma kompletnie nic wspólnego?pepiczek pisze:Kolejne, jeszcze ciepłe zaprzeczenie przenosin Pepa do Juve od Alberto Galassiego, członka zarządu City:
”Guardiola jest zirytowany, bo nikt mu nie wierzy.”
Pep już dwukrotnie się wypowiadał na ten temat, a Wy mu dalej nie wierzycie, więc co trzecie oświadczenie miałoby zmienić? Walka z Wami jak z wiatrakami
- pepiczek
- Juventino
Kluby nie mają w zwyczaju wydawać oficjalnych komunikatów na temat plotek z forum.Poprostu pisze:Dlatego sam nie może wydać tego oświadczenia albo klub oficjalnie tylko podrzędny człowiek zarządu który z sektorem sportowym nie ma kompletnie nic wspólnego?pepiczek pisze:Kolejne, jeszcze ciepłe zaprzeczenie przenosin Pepa do Juve od Alberto Galassiego, członka zarządu City:
- realbs
- Juventino
Gontar pisze:I ten poskazuje jak toksyczne posty piszesz. Jesteś irytujący i sprawiasz wrażenie kolesia, który uważa, że jak ktoś się z Tobą nie zgadza to jest idiotą. Dementi było tydzień temu a prawdziwy wyciek plotek był już po dementi i od tamtego momentu cisza. Jeśli wierzyć VS to Man City czeka na koniec LM, żeby ogłosić Poche jako następce Pepa. Oczywistym jest, że nie będzie teraz oficjalnych potwierdzeń, a to, że Gallasi robi milion zaprzeczeń a nie ktoś, kto faktycznie rządzi i zajmuje się takimi sprawami w Man City powinno dawać do myślenia.realbs pisze:Gontar pisze:Tak samo nie przypominam sobie, żeby Pep zaprzeczył 2 razy
To już nie jest mój problem. Zaprzeczał dwa razy. Pierwszy raz ponad miesiąc temu, drugi raz w zeszłym tygodniu. Szukanie nie boli, a skoro potraficie przerabiać w głowie dementi na coś pozytywnego, to i z odpaleniem google dacie radę.
1. Oczywiście, że nie. Jeśli Pep przyjdzie, to Was ładnie przeproszę, bo każdy może się pomylić, a za wszechwiedzącego się na pewno nie uważam. Po prostu jestem realistą, a jak ktoś negatywnie się wypowiada, i to wielokrotnie, to nie chce mi się układać w głowie bajek i się łudzić, że może jednak jest szansa.
2. Jeśli wierzyć VS to Guardiola powinien mieć do dyspozycji Pogbę, Martiala i paru innych piłkarzy, których tamtejsi guru pchali do klubu. Asystować Guardioli Hiddink powinien :-)
Fajnie byłoby, gdybyście to Wy mieli racje, bo pomimo fatalnych wyników Guardioli w Europie i tak strasznie bym go chciał zobaczyć, bo to jeden z tych trenerów, który z ofensywnych graczy wyciska więcej niż 100%.
- Gontar
Pokaż mi źródło, które nigdy się nie pomyliło.
Z CR7 i Allegrim VS miało rację, więc czemu im nie zaufać teraz ? Będzie co ma być, może się rozczarujemy, a może nie. Nie widzę powodu, żeby być uszczypliwym i czepiać się ludzi, którzy mają nadzieje na Pepa.
Z CR7 i Allegrim VS miało rację, więc czemu im nie zaufać teraz ? Będzie co ma być, może się rozczarujemy, a może nie. Nie widzę powodu, żeby być uszczypliwym i czepiać się ludzi, którzy mają nadzieje na Pepa.

- Aleexxx
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
http://www.juvepoland.com/news.php?id=38181
Jestem ciekawy jak taki transfer mialby wygladac.
Przypominam, ze gosc ma kontrakt na jeszcze 2 lata opiewajacy na mniej wiecej 20mln euro.
Zdaje sie, ze zeby go w ogole wytransferowac musialby zerwac kontrakt z City.
Pewnie taki kontrakt przypomina ten pilkarski, wiec najpierw musielibysmy go wykupic w ogole z City.
Ja chyba preferowalbym Conte, jezeli jest jeszcze jakas mozliwosc, jakoby utrzec troszke nosa Interowi (do ktorego nie zywie urazy jak wielu z Was - chodzi o czysta rywalizacje).
Jestem ciekawy jak taki transfer mialby wygladac.
Przypominam, ze gosc ma kontrakt na jeszcze 2 lata opiewajacy na mniej wiecej 20mln euro.
Zdaje sie, ze zeby go w ogole wytransferowac musialby zerwac kontrakt z City.
Pewnie taki kontrakt przypomina ten pilkarski, wiec najpierw musielibysmy go wykupic w ogole z City.
Ja chyba preferowalbym Conte, jezeli jest jeszcze jakas mozliwosc, jakoby utrzec troszke nosa Interowi (do ktorego nie zywie urazy jak wielu z Was - chodzi o czysta rywalizacje).
- Tasak
- Juventino
Skoro sie doszukujemy to i ja wrzuce ciekawa wypowiedz Pepa ze stycznia tego roku, Moze Pep chcialby uzbierac pokera
Pep Guardiola says Barcelona, Bayern Munich and Juventus have been the best three clubs of the last decade and has challenged Manchester City to match their consistency

Pep Guardiola says Barcelona, Bayern Munich and Juventus have been the best three clubs of the last decade and has challenged Manchester City to match their consistency
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 39 razy
- Otrzymał podziękowanie: 44 razy
pepiczek pisze:Kluby nie mają w zwyczaju wydawać oficjalnych komunikatów na temat plotek z forum.Poprostu pisze:Dlatego sam nie może wydać tego oświadczenia albo klub oficjalnie tylko podrzędny człowiek zarządu który z sektorem sportowym nie ma kompletnie nic wspólnego?pepiczek pisze:Kolejne, jeszcze ciepłe zaprzeczenie przenosin Pepa do Juve od Alberto Galassiego, członka zarządu City:
Czyli te słowa nie są oficjalnym stanowiskiem klubu?
Zresztą Galassi jest dyrektorem Niewykonawczym w City więc nie ma nic do gadania.
- pepiczek
- Juventino
Może i do gadania nic nie ma ale wie, co się dzieje w klubie. I nie narażałby się na ośmieszenie.Poprostu pisze:pepiczek pisze:Kluby nie mają w zwyczaju wydawać oficjalnych komunikatów na temat plotek z forum.Poprostu pisze:
Dlatego sam nie może wydać tego oświadczenia albo klub oficjalnie tylko podrzędny człowiek zarządu który z sektorem sportowym nie ma kompletnie nic wspólnego?
Czyli te słowa nie są oficjalnym stanowiskiem klubu?
Zresztą Galassi jest dyrektorem Niewykonawczym w City więc nie ma nic do gadania.
Zresztą fakt, że wypowiada się jedynie ”podrzędny człowiek zarządu” świadczy o stosunku City do tych plotek.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Tak jak nasi mówiąc że Allegri zostaje lub miliard innych którzy jednego dnia mówili że zostają, po czym odchodzili.pepiczek pisze:
Może i do gadania nic nie ma ale wie, co się dzieje w klubie. I nie narażałby się na ośmieszenie.
Zresztą fakt, że wypowiada się jedynie ”podrzędny człowiek zarządu” świadczy o stosunku City do tych plotek.
Jak Grizmann który podpisał kontrakt i jego życiowa decyzja pod hasłem Atleti Forever, a teraz sobie ucieka do Barcy.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- sebatiaen
- Juventino
Wsumie to może Andrea jako szef Lm jakos na boku dogadal z city ze zabierzemy pepa i Sane a oni ukną bana gry w Lm?
Chyba jedyna szansa to taka manipulacja na Guardiole.
Jak by wzieli kogos tanszego to moze im by cos to dalo;)
Aaa i nie piszcie ze to jest smieszne bo moze Agnelli cos wie z uefa...
- D-Rose
- Juventino
Bardziej jestem skłonny uwierzyc w teorie, ze AA jako szef ECA juz wie, ze City dostanie bana a Pep byc moze ma jakas klauzule uwalniajaca go od umowy w razie takiego przypadku.sebatiaen pisze:Wsumie to może Andrea jako szef Lm jakos na boku dogadal z city ze zabierzemy pepa i Sane a oni ukną bana gry w Lm?
PS: Nie, nie wierze w Pepa. Nie w tym roku. Skonczymy z Sarrim(Sarri jako biedaPep bylby niezlym przetarciem przed ewentualnym nadejsciem Guardioli za rok czy dwa) albo Pochettino.

- Vincitore
- Juventino
Włosi już wygrzebali, że pana dyrektora od jachtów z Manchesteru City wiążą bliskie kontakty z Johnem Elkannem, a jego Ferretti Group może nawet podlegać pod EXOR (choć nie mogę znaleźć potwierdzenia). Jak widać nasz wariat Lapo nawet stołował się u Galassiego.
It is now being reported #ChelseaFC will give Coach Maurizio Sarri one more season