Nowy Trener?
- Przemo90
- Juventino
Halo halo gdzie reszta łączników z dzieciakami z VS pewnych Guardioli ? Potrzebuje jakieś potwierdzenie z włoskiego forum ze Pep klepnięty - dawajcie chłopcy bo nie mam czasu cofać się 30 stron wstecz i wyłapywać nicki.
3 dni temu zostałem przez was wyśmiany. A ja nadal swoje Sarri chłopaki ewentualnie przy dobrych wiatrach Pochetino.
3 dni temu zostałem przez was wyśmiany. A ja nadal swoje Sarri chłopaki ewentualnie przy dobrych wiatrach Pochetino.

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- blackadder
- Juventino
- blackadder
- Juventino
- blackadder
- Juventino
Że na przykład tu?Poprostu pisze:No Allegri przecież Nedved mówił wiele razy, że zostaje na przyszły sezon. A nie czekaj.....blackadder pisze:“I’m sorry for the Juventus fans, but they’ll have to find another Coach.”
To co chłopaki, kogo teraz ściągamy?
Ostatnio zmieniony 23 maja 2019, 16:36 przez blackadder, łącznie zmieniany 7 razy.

- Andryk
- Juventino
jak ja kocham takie dyskusjepepiczek pisze:@Andryk
W pierwszym tweecie zaprzecza City, w drugim także otoczenie Guardioli. Podpowiem, że to dwie różne grupy osób.
Pozdrawiam i życzę szeryfowi owocnego pilnowania forum

ps. wróć na swoje forum, bo nie musisz tu udowadniać, ze Pep zostaje w City

- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Z wiadomości z ostatnich 24h nie wynika, by coś się zmieniło, ale widzę, że huśtawka nastrojów doskwiera co niektórym.
Nic się nie zmieniło, Pep do nas przyjdzie.
Nic się nie zmieniło, Pep do nas przyjdzie.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 39 razy
- Otrzymał podziękowanie: 44 razy
blackadder pisze:Że na przykład tu?Poprostu pisze:No Allegri przecież Nedved mówił wiele razy, że zostaje na przyszły sezon. A nie czekaj.....blackadder pisze:“I’m sorry for the Juventus fans, but they’ll have to find another Coach.”
To co chłopaki, kogo teraz ściągamy?
Np. tu
https://www.football-italia.net/137635/ ... ri-staying
Obecnie takie zapewnienia nie mają żadnej wartości. Pep powiedział, że zostaje w City, Allegri w Juve, Sarri w CFC. Czyli nikt w to okienko nie zmienia trenera.
Ostatnio zmieniony 23 maja 2019, 16:54 przez Poprostu, łącznie zmieniany 1 raz.
- blackadder
- Juventino
No, 11 dni wcześniej. Ale nie będę psuł zabawy, zawsze jest szansa że członek zarząd City jest idiotą i nie wie co się dzieje w jego klubie, albo wie i decyduje się na ośmieszenie się.Poprostu pisze:Np. tublackadder pisze:Że na przykład tu?Poprostu pisze:
No Allegri przecież Nedved mówił wiele razy, że zostaje na przyszły sezon. A nie czekaj.....

- zakiii
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
To ja już tylko w ramach ciekawostki jeszcze z VS. Prawdopodobnie dzisiaj Juventus zostanie wezwany do CONSOB w celu wyjaśnienia sytuacji. Podobnie było w zeszłym roku przy okazji informacji o CR7.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 39 razy
- Otrzymał podziękowanie: 44 razy
blackadder pisze:No, 11 dni wcześniej. Ale nie będę psuł zabawy, zawsze jest szansa że członek zarząd City jest idiotą i nie wie co się dzieje w jego klubie, albo wie i decyduje się na ośmieszenie się.Poprostu pisze:Np. tublackadder pisze:
Że na przykład tu?
AHA no spoko czyli 11 dni temu Nedved był idiotą czy ośmieszał swój klub?
Dla urozmaicenia
TMW
Fabs jest w Londynie i negocjuje Poczetino. Levy wymaga, żębyśmy kupili jakiegoś gracza od nich to puści trenera

Ostatnio zmieniony 23 maja 2019, 17:04 przez Poprostu, łącznie zmieniany 1 raz.
- blackadder
- Juventino
Poprostu pisze:AHA no spoko czyli 11 dni temu Nedved był idiotą czy ośmieszał swój klub?blackadder pisze:No, 11 dni wcześniej. Ale nie będę psuł zabawy, zawsze jest szansa że członek zarząd City jest idiotą i nie wie co się dzieje w jego klubie, albo wie i decyduje się na ośmieszenie się.Poprostu pisze: Np. tu
Wypowiedział się dyplomatycznie w sytuacji gdzie żadna decyzja nie była podjęta. Ton wypowiedzi Galassiego jest zupełnie inny.
Ostatnio zmieniony 23 maja 2019, 17:10 przez blackadder, łącznie zmieniany 1 raz.

- realbs
- Juventino
Adrian27th pisze:Pięknie przechodzisz do odpowiedzi nie dotykając faktu że jesteś hipokrytą który w ciągu 5 minut zrobił to, za co wyśmiewa uczestników forum.realbs pisze:
A jak było z tym Pogbą? Jak z Martialem? Jak dobrze pamiętam to pare lat temu również z Cavanim? Przecież to jest niebywałe, oni mają fatalną skuteczność, a Wy dalej brniecie w swoje. Kompletnie nic za nimi nie przemawia.
A przywoływanie transferu CR7 nie ma sensu. Przy Cristiano duże media po prostu siedziały cicho i uaktywniły się jak miały pewne informacje. Tutaj sytuacja wygląda kompletnie inaczej, bo media nie siedzą cicho, tylko nieustannie zaprzeczają pogłoskom, a to jest bardzo duża różnica.
Aaa, nie ma sensu? Mimo tego że na VS było o tym mówione przed oficjalką?
Wybiórczo traktujesz VS bo kilka razy się podpaliłeś na ich newsy i nie udało Ci się trafić.
Nie podpaliłem się na newsy VS, bo nie uważam ich za dobre źródło. Ich wywody z przeszłości traktuje w tej dyskusji jako dowód, że są po prostu beznadziejnym źródłem, i tyle.
- jurson09
- Juventino
I znając życie odpowiedzą tak samozakiii pisze:To ja już tylko w ramach ciekawostki jeszcze z VS. Prawdopodobnie dzisiaj Juventus zostanie wezwany do CONSOB w celu wyjaśnienia sytuacji. Podobnie było w zeszłym roku przy okazji informacji o CR7.

klik
Co jednocześnie ten dokument bardzo ładnie zapina klamrą nasze rozważania na temat nowego trenera.

Juve per sempre sara...!!!!
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Zeby miec takich mlodych fanow, to trzeba grac atrakcyjny dla oka futbol. A w temacie: ja, tak jak jeden z forumowiczow napisal, sledze te cala sytuacje z duza ciekawoscia, bez podniecania sie i wahan nastrojow (ale jednak ten Poch moglby wpasc :cwaniak: ).Mati1990 pisze:Zauważyłem, że na VS tam każdy łyka byle plotkę jak młody pelikan, byle co się napisze i każdy tam podpalony (pewnie większość tej forumowej części na VS to 15 letni fani).
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"