Nowy Trener?
- realbs
- Juventino
Czyli sugerujesz mi wprost, że jeśli nie mam żadnych optymistycznych informacji to nie mam prawda tutaj pisać? Nawet nie wiem jak mam to skomentować.
Prace kolegów i ślęczenie na VS doceniam, bo tam na godzinę pojawia się masa stron tematów i skoro Oni wrzucają pozytywne info i w to wierzą, to czemu mam powielać ich słowa? Po to, żebym miał Twoją aprobatę na forum?
Nikt nie wrzucił informacji z CDS i od biografa Pepa, więc to zrobiłem, bo to kolejne ważne informacje, a wyzywanie mnie za to, że nie wierze w ten ruch to są jakieś Himalaje absurdu.
Prace kolegów i ślęczenie na VS doceniam, bo tam na godzinę pojawia się masa stron tematów i skoro Oni wrzucają pozytywne info i w to wierzą, to czemu mam powielać ich słowa? Po to, żebym miał Twoją aprobatę na forum?
Nikt nie wrzucił informacji z CDS i od biografa Pepa, więc to zrobiłem, bo to kolejne ważne informacje, a wyzywanie mnie za to, że nie wierze w ten ruch to są jakieś Himalaje absurdu.
William Hill - 1,73 Guardiola
5,00 Sarri
https://sports.williamhill.com/betting/ ... us-manager
Tak jak powiedziałem, wierzę, że coś jest na rzeczy, ale dopóki nie będzie oficjalki, dopóty się nie cieszę :niewiem:
5,00 Sarri
https://sports.williamhill.com/betting/ ... us-manager
Tak jak powiedziałem, wierzę, że coś jest na rzeczy, ale dopóki nie będzie oficjalki, dopóty się nie cieszę :niewiem:
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Ja cały czas nie mogę zrozumieć, że nazwijmy to uznani dziennikarze pracujący dla dużych stacji lub gazet cały czas mocno twierdzą, że Guardiola nie jest częścią planów Juve. Ja wiem, że ich zdanie to nie jest żaden wyznacznik, ale ewentualne przyjście Pepa uderzy w ich prestiż jak i ich pracodawców, a mam wrażenie że oni nawet nie zgłębili tematu Pepa w Juve
szczypek pisze:Błagam, urwa, jak już wrzucacie jakies info (nawet podając źródło w nawiasie) dorzućcie jeszcze link. To wiele (nic) nie kosztuje, a bardzo pomaga w weryfikacji.
Zapewne pijesz do mnie.... Jak dla mnie, to nie jest wystarczające źródło, więc specjalnie nie podawałem go. Ale jeśli Cię satysfakcjonuje.
Edit.
https://www.sportmediaset.mediaset.it/m ... 902a.shtml
Ostatnio zmieniony 22 maja 2019, 12:09 przez Cobra, łącznie zmieniany 1 raz.
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- realbs
- Juventino
Nie zgłębili tematu, bo wg. ich informacji nie ma nawet co zgłębiać. To nie jest tak, że chociaż to rozważają. Jedna strona jest przekonana, że tematu Pepa absolutnie nie ma, a druga wręcz przeciwnie.
Ja na tą karuzelę na razie nie wsiadam. Gdyby ktoś "większy" to w końcu podał to może kupie na nią bilet, ale na razie to jest nadal wróżenie z fusów, a jeden z dowodów za, czyli 14 czerwiec zablokowany na stadionie, bo #PepDay został obalony, bo wtedy jest finał akademii Juventusu.
Ja na tą karuzelę na razie nie wsiadam. Gdyby ktoś "większy" to w końcu podał to może kupie na nią bilet, ale na razie to jest nadal wróżenie z fusów, a jeden z dowodów za, czyli 14 czerwiec zablokowany na stadionie, bo #PepDay został obalony, bo wtedy jest finał akademii Juventusu.
- jarmel
- Redaktor
Ale to już chyba trwa kilka lat, że zawsze lepsze i szybsze informacje pochodzą z twitterów czy od innych internetowych informatorów. Mam wrażenie, że duże gazety zostały z tym trochę w tyle i teraz są głównie kopalnią plot.19 pisze:Ja cały czas nie mogę zrozumieć, że nazwijmy to uznani dziennikarze pracujący dla dużych stacji lub gazet cały czas mocno twierdzą, że Guardiola nie jest częścią planów Juve. Ja wiem, że ich zdanie to nie jest żaden wyznacznik, ale ewentualne przyjście Pepa uderzy w ich prestiż jak i ich pracodawców, a mam wrażenie że oni nawet nie zgłębili tematu Pepa w Juve
W Guardiole ciągle nie mogę jakoś uwierzyć i boję się że spadniemy z wysokiego konia na jakiegoś Mihajlovica..
Ostatnio zmieniony 22 maja 2019, 11:59 przez jarmel, łącznie zmieniany 1 raz.
#AllegriOut
TheDreamer pisze:@MRN, naczelny informator min. Juvepoland oraz wybitny user i przede wszystkim Polak Rodakrealbs pisze:Guillem Halague, biograf min. Ronaldo czy Guardioli, oraz pracownik BBC, katalończyk:
Pep zostaje w City. Nie ma pojęcia skąd wzięły się te plotki, ale nie ma w nich ziarna prawdy.
Pep w Juve, Done Deallio![]()
i bardziej wierze @MRN niż jakimś bajkopisarzom. Widać że nadal kogoś boli że Juve wraca na szczyt i to nawet kibiców tego klubu.
No troche chyba niektórych tu emocje ponoszą. Przypuszczam, że nie ma na tym forum kogoś, kto nie skakał by z radości po przyjściu Guardioli, ale to, że ktoś ma do tych informacji dystans czy po prostu na chwilę obecną w nie nie wierzy, to chyba nie znaczy, że go boli go powrót Juve na szczyt czy coś tam, czy się mylę ?
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Przemo90
- Juventino
Oj dzieci dzieci.
Widzę, że na forum dotyczącym mercato / w odniesieniu do trenera uformowały się dwie grupy - jedna pod przewodnictwem MRN i innych twitterowych i VS - forumowych świrów, którzy sa popierani przez innych zwolenników jak (The Dreamer) i jak nick ostatniego kolegi sa marzycielami i hura optymistami i wierzą wręcz obsesyjnie w przyjście Pepa - te osoby są wręcz agresywne do ludzi (nie chce mi się sprawdzać nicków), którzy nie wierzą w Pepa - tak jak ja.
Mówię Wam wszystkim jeszcze raz (pierwszy raz napisałem to dziś rano ok 8.00) trenerem Juve będzie Sarri lub Inzaghi.
Pep był sondowany ale nie przyjdzie, Pochettino podobnie. I prosze mnie nie pytać o źródło - tez potrafię przejrzeć twittera gdzie obserwuje większość świrów sledzacych kazdy krok Paraticiego i piszących o wszelakich nowościach, do tego mam własne źródło blisko klubu (które oczywiscie moze byc mylne) ale mam a Wy macie tylko tłumacza google Twittera i forum VC.
Aby było jasne - marze o Guardioli lub Pochetinno - niestety skonczymy z Sarrim, Inzaghim lub Jose Mou. Bez odbioru - stawiam ostatecznie na Sarriego.
Do tego niby prezentacja 14 czerwca - te wszystkie źródła piszące o Guardioli twierdziły że stadion i muzeum zamkniete bo będzie prezentacja (tak jak miała niby być dla CR7) okazuje się że akurat wtedy będzie finałowy turniej Juventus YOUTH ACADEMIES. Wszyscy super znawcy na czele z MRN - proponuje włączyć TVP INFO
Widzę, że na forum dotyczącym mercato / w odniesieniu do trenera uformowały się dwie grupy - jedna pod przewodnictwem MRN i innych twitterowych i VS - forumowych świrów, którzy sa popierani przez innych zwolenników jak (The Dreamer) i jak nick ostatniego kolegi sa marzycielami i hura optymistami i wierzą wręcz obsesyjnie w przyjście Pepa - te osoby są wręcz agresywne do ludzi (nie chce mi się sprawdzać nicków), którzy nie wierzą w Pepa - tak jak ja.
Mówię Wam wszystkim jeszcze raz (pierwszy raz napisałem to dziś rano ok 8.00) trenerem Juve będzie Sarri lub Inzaghi.
Pep był sondowany ale nie przyjdzie, Pochettino podobnie. I prosze mnie nie pytać o źródło - tez potrafię przejrzeć twittera gdzie obserwuje większość świrów sledzacych kazdy krok Paraticiego i piszących o wszelakich nowościach, do tego mam własne źródło blisko klubu (które oczywiscie moze byc mylne) ale mam a Wy macie tylko tłumacza google Twittera i forum VC.
Aby było jasne - marze o Guardioli lub Pochetinno - niestety skonczymy z Sarrim, Inzaghim lub Jose Mou. Bez odbioru - stawiam ostatecznie na Sarriego.
Do tego niby prezentacja 14 czerwca - te wszystkie źródła piszące o Guardioli twierdziły że stadion i muzeum zamkniete bo będzie prezentacja (tak jak miała niby być dla CR7) okazuje się że akurat wtedy będzie finałowy turniej Juventus YOUTH ACADEMIES. Wszyscy super znawcy na czele z MRN - proponuje włączyć TVP INFO

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~