Nowy Trener?
- zakiii
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
A ja mimo, że śledziłem ostatnio codziennie forum VS to po tych ostatecznych zapewnianiach od forumowych guru, zaczynam nabierać obaw. Oczywiście, chciałbym bardzo Pepa w Juve. Jednak w całej tej sadze zaczyna mi powoli coś nie pasować.
Nie mniej, jeśli Guardiola zjawi się w Juventusie będę niesamowicie zadowolony.
Nie mniej, jeśli Guardiola zjawi się w Juventusie będę niesamowicie zadowolony.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Ty ? No ok, niech Ci będzie ale chyba pierwszy byłemPoprostu pisze:
To co 'qualita Juventino' za to, że pierwszy wspomniałem o Pepie?

Pisałem o tym w wątku o transferach kiedy nikt o tym jeszcze nie wspominał.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2019, 07:39 przez MRN, łącznie zmieniany 1 raz.

- Przemo90
- Juventino
Chłopaki to ja będę pierwszy który tutaj napisze:
Z moich źródeł (trochę inne niż te Twitterowe) i kolegi MRN, Trenerem Juve zostanie Sarri (niestety bo tez preferuje Pepa). Jest to alternatywa do Guardioli, która preferuje Andrea.
Kolega MRN nie otwieraj jeszcze szampana - według mnie będzie zwrot - wszyscy łyknęli haczyk z Pepem a będzie Sarri. Pep był pierwsza opcja ale w grę wchodził kontrakt na 4 lata za 110 baniek - policzcie sobie ile by za rok zarabiał plus mega bonus za wygranie LM.
Przyjdzie Sarri - ogłoszenie po finale LE.
Z moich źródeł (trochę inne niż te Twitterowe) i kolegi MRN, Trenerem Juve zostanie Sarri (niestety bo tez preferuje Pepa). Jest to alternatywa do Guardioli, która preferuje Andrea.
Kolega MRN nie otwieraj jeszcze szampana - według mnie będzie zwrot - wszyscy łyknęli haczyk z Pepem a będzie Sarri. Pep był pierwsza opcja ale w grę wchodził kontrakt na 4 lata za 110 baniek - policzcie sobie ile by za rok zarabiał plus mega bonus za wygranie LM.

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Daj spokój, nie trolluj, bo łykną i się załamią.Przemo90 pisze:Chłopaki to ja będę pierwszy który tutaj napisze:

- TheDreamer
- Juventino
Ok, podaj źródło. Kolega MRN czy inni, mimo wszystko podają źródło, wiarygodne czy nie ale zawsze jest czymś podparte. A Twoje źródło to ?Przemo90 pisze:Chłopaki to ja będę pierwszy który tutaj napisze:
Podchody pod Pepa to na pewno kwestia paru lat/miesięcy i Juventus na 100 % wybadał sprawę finansową, więc nie bój się, gdyby nie było nas stać, to nie byłoby całej tej szopki. Zbyt wiele się dzieje żeby to była plotka. Każdy trener miał swój jeden dzień i cisza, a Pep ma już ich pare i końca nie widać i coraz więcej konkretnych informacji.
Ok, masz tylko przypuszczenia i nic nie wiesz, wydaję Ci się coś. Czekam na źródła tych rewelacji.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2019, 07:56 przez TheDreamer, łącznie zmieniany 1 raz.
- Przemo90
- Juventino
przyjdzie SarriMRN pisze:A Ty wiesz przemo ilu sponsorów on przyciągnie ?

Moje info mówi ze Sarri a zasłona był Pep. Pochetino był drugim wyborem . Conte cały czas czeka - alternatywa dla Sarriego - jeśli niby Pep wybrany i podpisany to czemu niby Conte czeka ? Przecież to się nie klei

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Bardziej zastanawiający są Ci włoscy koledzy, którzy pewni są Guardioli (Ci z VS), że są nawet w stanie postawić swój dom w zakład, że Pep jest nasz. Czyżby trollowanie? Powiem Wam tak, jeśli po tej całej szopce okaże się, że będzie to Sarri bądź jakiś Di Francesco, to będzie ładny kor w 4 litery dla nas kibiców.
Mogliby już ogłosić nowego trenera i nie robić z tego szopki.
Mogliby już ogłosić nowego trenera i nie robić z tego szopki.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 77 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
@Przemo90
Conte czeka ze spokojem na zakończenie Serie A, by mieć pewność które zespoły zakwalifikują się do LM, a przecież podpisanie umowy tydzień czy dwa później raczej nie robi dla niego problemu. Możliwe, że oprócz Interu kontaktowali się z nim działacze Milanu (zresztą w przeszłości było sporo plotek, że Antonio obejmie Rossonerich), więc Conte bada grunt pod najlepszą opcję dla siebie, ale nie ukrywajmy, że po cichu pewnie liczy, że jednak wróci do Juve.
Po drugie tak jak napisał @mrozzi raczej głupotą ze strony Interu byłoby robienie teraz zamieszania ze zmianą trenera przed najważniejszym meczem w sezonie, w którym negatywny rezultat może kosztować ich kilkadziesiąt mln €, brak porządnych transferów i stagnację przez kolejne parę lat.
Conte czeka ze spokojem na zakończenie Serie A, by mieć pewność które zespoły zakwalifikują się do LM, a przecież podpisanie umowy tydzień czy dwa później raczej nie robi dla niego problemu. Możliwe, że oprócz Interu kontaktowali się z nim działacze Milanu (zresztą w przeszłości było sporo plotek, że Antonio obejmie Rossonerich), więc Conte bada grunt pod najlepszą opcję dla siebie, ale nie ukrywajmy, że po cichu pewnie liczy, że jednak wróci do Juve.
Po drugie tak jak napisał @mrozzi raczej głupotą ze strony Interu byłoby robienie teraz zamieszania ze zmianą trenera przed najważniejszym meczem w sezonie, w którym negatywny rezultat może kosztować ich kilkadziesiąt mln €, brak porządnych transferów i stagnację przez kolejne parę lat.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2019, 08:05 przez dimebag11, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- MRN
- Juventino
Wolę póki co zaufać tym z VS bo informacja wyszła od tego, który z całą pewnością nie trollują. Wisiało to od dłuższego czasu aż w nocy potwierdził to jeden. Na VS póki co nie ma paniki.

- Przemo90
- Juventino
Moje źródło i tak Wam nic nie da - to Włoch mój przyjaciel mieszkający w okolicach Turynu, który jest „blisko klubu”. Oczywiście on tez się może mylić, natomiast co do źródeł to wystarczy przewinąć Twittera godzinę wstecz - Agresti i Goal.Italia rano podają ze odnawiane są kontakty z Sarri i prezydent pytał go o dostępność.
Co do Conte to przyznaje racje - może faktycznie czeka na końcowa kolejkę ale na pewno gdyby był jakimś tam wyborem i już by został ogłoszony. On i Didier odpada
Poza tym odpalcie - skasujcie źródła które piszą ze Pep podpisany i prezentacja 14-06 na stadionie bo muzeum i stadion zamknięte - bzdura - tam ma być finałowy turniej szkółek Juventus Academy.
Co do Conte to przyznaje racje - może faktycznie czeka na końcowa kolejkę ale na pewno gdyby był jakimś tam wyborem i już by został ogłoszony. On i Didier odpada
Poza tym odpalcie - skasujcie źródła które piszą ze Pep podpisany i prezentacja 14-06 na stadionie bo muzeum i stadion zamknięte - bzdura - tam ma być finałowy turniej szkółek Juventus Academy.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2019, 08:10 przez Przemo90, łącznie zmieniany 1 raz.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Agresti pisał o Sarrim już wczoraj, więc odgrzewany kotlet.
Piszesz o Włochu rzekomo blisko klubu. Ci, którzy podają info na VS też są blisko.
Klub milczy, nie zaprzecza, a po takiej ciszy przyjście Sarriego byłoby ze szkodą dla sytuacji na giełdzie.
Piszesz o Włochu rzekomo blisko klubu. Ci, którzy podają info na VS też są blisko.
Klub milczy, nie zaprzecza, a po takiej ciszy przyjście Sarriego byłoby ze szkodą dla sytuacji na giełdzie.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2019, 08:18 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- MRN
- Juventino
Ale to źródło z VS też jest blisko klubu. Pewnie będziemy mieli huśtawki nastroju przez kilka dni ale mimo wszystko uważam że będzie Guardiola.
Wczoraj był typowy Sarri Day ale jak widać nadal trwa. Źródło jest jednak spokojne i nie podaje nowych rewelacji.
Edit : z tego co czytam, zaprzeczenia pochodzą tylko od tych źródeł, które od początku zaprzeczały ale on jest nasz !
Czwórka najważniejszych userów VS wciąż to potwierdza
Wczoraj był typowy Sarri Day ale jak widać nadal trwa. Źródło jest jednak spokojne i nie podaje nowych rewelacji.
Edit : z tego co czytam, zaprzeczenia pochodzą tylko od tych źródeł, które od początku zaprzeczały ale on jest nasz !
Czwórka najważniejszych userów VS wciąż to potwierdza