Nowy Trener?
- prezes3c
- Juventino
Tak sobie przewinąłem ten temat do tyłu 8 lat, i można ciekawe rzeczy przeczytać. Jak dostaliśmy info że trenerem po Del Nerim będzie Conte, to strasznie na zarząd psioczyliśmy, poźniej gdy zarząd zapowiedział Maxa było na forum była prawdziwa sodomia i gomoria
A panowie nam wygrali 8 mistrzostw. Także kogo by nie zapowiedzieli, wstrzymam się z osądami, przynajmniej do końca fazy grupowej LM.

- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
heh przypominają się sytuację już jak widziano "kogoś" w Turynie na kawie
są emocje większe niż podczas grania w tym sezonie zespołu Allegriego 

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- prezes3c
- Juventino
marcinek pisze:heh przypominają się sytuację już jak widziano "kogoś" w Turynie na kawiesą emocje większe niż podczas grania w tym sezonie zespołu Allegriego
A ile to już trenerów kupowało domy w Turynie

Czekamy dalej

Hiddink na obiedzie :-)marcinek pisze:heh przypominają się sytuację już jak widziano "kogoś" w Turynie na kawiesą emocje większe niż podczas grania w tym sezonie zespołu Allegriego
Jak narazie cicho... Bardzo cicho.... :niewiem:
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- Robaku
- Juventino
Laudisa pisze o Sarrim, ze wszystko się dograne, ale deal po Baku.
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- Verse
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
@Robaku
Ja tam nadal wierzę (chcę wierzyć w Pepa)
Ja tam nadal wierzę (chcę wierzyć w Pepa)
MRN pisze:Wyluzujcie, to było pewne, że dziś będą trąbić o Sarrim...
MRN pisze:Dzisiaj spodziewajcie się dnia pod nazwą Sarri ale nie przejmujcie się.
- Rottweill
- Juventino
- Podziekował: 24 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
To nie jest akurat trudne do osiągnięciamarcinek pisze: są emocje większe niż podczas grania w tym sezonie zespołu Allegriego

Mi z kolei przypomina się czas, gdy poleciał Ranieri. Też narzekaliśmy na styl gry, byliśmy w euforii po zwolnieniu (rekord komentarzy na głównej), a co z tego wyszło...
No, pokrakałem, to dawać tego Pepa.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Spoko, będzie Pep a przynajmniej wierzę w to tym bardziej, że są podstawy. Tajemnica, cisza, tajne podchody to nie działania zmierzające do pozyskania Sarriego. Przypuszczam, że to naprawdę ma być nowe Juve na całego, ma być wszystko inne tak jak chcieliśmy. Teoretycznie Sarri to nie jest dzban, wizerunkowo może nie pasuje tutaj ale to dobry trener i z tym składem, który miał w Chelsea wcale złego wyniku nie zanotował a ponadto zagra w finale LE. Dostałby garniak i jeżeli chciałby pracować w Juve to by go przywdział bo w Neapolu na takie rzeczy nie zwraca się uwagi, to podrzędny klub.
Ale to nie będzie Sarri, zbyt dużo znaków zapytania, klub niczego nie wypuszcza a pismaki maja fantazję. W ciągu najbliższych dni niczego się nie dowiemy, widocznie są ku temu powody a nasz zarząd podziwiam, że są w stanie w obecnych czasach wszystko utrzymać w takiej tajemnicy, to niesamowite.
Będzie grube nazwisko na ławce - bomba marketingowa w parze z CR7 i rozwojem sportowym. Musimy poczekać ale proces Guardiola to nie mrzonka, to fakt.
Ale to nie będzie Sarri, zbyt dużo znaków zapytania, klub niczego nie wypuszcza a pismaki maja fantazję. W ciągu najbliższych dni niczego się nie dowiemy, widocznie są ku temu powody a nasz zarząd podziwiam, że są w stanie w obecnych czasach wszystko utrzymać w takiej tajemnicy, to niesamowite.
Będzie grube nazwisko na ławce - bomba marketingowa w parze z CR7 i rozwojem sportowym. Musimy poczekać ale proces Guardiola to nie mrzonka, to fakt.

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 39 razy
- Otrzymał podziękowanie: 44 razy
SKy się w końcu obudziło:
Trevesani: bookmakers are not wrong and therefore the first choice is Pep then Sarri, etc. (SS24)
Trevesani: bookmakers are not wrong and therefore the first choice is Pep then Sarri, etc. (SS24)
Ostatnio zmieniony 21 maja 2019, 20:09 przez Poprostu, łącznie zmieniany 1 raz.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
O tym cały czas pisaliśmy. Obudzą się na dobre tuż przed faktem albo w przypadku niepowodzenia.
Ostatnio zmieniony 21 maja 2019, 20:14 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.