Nowy Trener?
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
To było stare info. spokojnieDunio333 pisze:Teraz ruszyła lawina, że Mourinho będzie trenerem. Wtedy to bym się załamał całkowicie. :shock:

Żeby nie było, ja w 100% wierzę w Pepa, ale też wiem, że to raczej wynik optymistycznego podejścia do sprawy, bo jeszcze jest parę punktów, które nie potwierdzają takiego rozwoju sytuacji. W tym martwi mnie brak informacji od Agresti'ego @MRN
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Agresti już dawno zaprzestał aktywności na VS ale pamiętaj też, że Agresti był przekonany jeszcze w czwartek o tym, że Allegri zostanie.Mehehehe pisze:To było stare info. spokojnieDunio333 pisze:Teraz ruszyła lawina, że Mourinho będzie trenerem. Wtedy to bym się załamał całkowicie. :shock:
![]()
Żeby nie było, ja w 100% wierzę w Pepa, ale też wiem, że to raczej wynik optymistycznego podejścia do sprawy, bo jeszcze jest parę punktów, które nie potwierdzają takiego rozwoju sytuacji. W tym martwi mnie brak informacji od Agresti'ego @MRN

- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Od kilku dni siedzę na Tuzie w temacie o nowym trenerze. Mają już przetłumaczone infoDunio333 pisze:Na VS śledzicie jeden wątek czy w paru podają te informacje?

https://www.juventuz.com/threads/new-ju ... eux.43980/
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jeden, ale tam walą co kilka sekund nową stronę i jak się ich nazbiera ze 100 otwierają nowy wątek.Dunio333 pisze:Na VS śledzicie jeden wątek czy w paru podają te informacje?
- Szilgu
- Juventino
Nie wierzę w Pepa. Jeśli przyjdzie to będę się cieszył, bo wreszcie będzie można oglądać grę Juve z przyjemnością. Ale zastanawiam się, czy faktycznie Guardiola byłby dla nas takim cudem.
Przypominam, że LM wygrał jedynie z Barceloną.
W Bayernie rewelacji nie zrobił.
W City teraz wygrywa, ale żeby tego dokonać, wydał naprawdę kosmiczne pieniądze.
Słynie z małej elastyczności taktycznej, w poprzednich sezonach nawet Monaco go eliminowało z LM.
Dla mnie to nadal dobra kandydatura, chyba najlepsza na równi z Pochettino. Tylko nie rozumiem, skąd taki entuzjazm u wszystkich.
W City teraz wygrywa, ale żeby tego dokonać, wydał naprawdę kosmiczne pieniądze.
Słynie z małej elastyczności taktycznej, w poprzednich sezonach nawet Monaco go eliminowało z LM.
Dla mnie to nadal dobra kandydatura, chyba najlepsza na równi z Pochettino. Tylko nie rozumiem, skąd taki entuzjazm u wszystkich.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Pep to nie tylko rozwój sportowy ale też kop wizerunkowy. Pep jako trener oddziałuje podobnie jak CR7 jako piłkarz. Jak by nie było to Pep top absolutny top trenerski.

- wagner
- Juventino
Powiem wam Panowie, że mnie bardzo ekscytują te doniesienia informatorów. Momblano, Di Marzio, Agresti ect. świetnie się czyta i interpretuje takie informacje. Nakręca to człowieka. Ja chodź z natury sceptyk to zaczynam po cichu wierzyć w tego cholera Guardiole.
kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- Sorek21
- Juventino
Ostatni raz wygrał LM w Barcelonie. Potem nie udało mu się w Bayernie oraz w Manchesterze mimo że w obu klubach miał świetne składy. Juventus w przeciwieństwie do tych klubów może zaoferować mu ten brakujący element układanki - jednego z dwóch najlepszych piłlarzy świata.Szilgu pisze:Nie wierzę w Pepa. Jeśli przyjdzie to będę się cieszył, bo wreszcie będzie można oglądać grę Juve z przyjemnością. Ale zastanawiam się, czy faktycznie Guardiola byłby dla nas takim cudem.
- FelekJUVE
- Juventino
Daje 100% że przyjdzie Pogba i 80% że Mourinho... To trochę się niekalkuluje..
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Momblano teraz za Mou?
I w pakiecie z Pogba? To dopiero fantazja.
I w pakiecie z Pogba? To dopiero fantazja.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Dunio333
- Juventino
“Nedved is sure the next Juventus coach will be a guy that finished in the top 4 in the Premier League this year.”
[Momblano - via @IFTVofficial ]
Więc jednak Pocchetino?
[Momblano - via @IFTVofficial ]
Więc jednak Pocchetino?
Ostatnio zmieniony 20 maja 2019, 22:42 przez Dunio333, łącznie zmieniany 1 raz.