Nowy Trener?
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Czyli znowu nie piszesz za siebie.albertcamus pisze:ok, to piszę w imieniu tych, którzy mają rozum.Marat87 pisze:Pisz za siebie i nie wciskaj innym swoich poglądów, pisząc w liczbie mnogiej.albertcamus pisze:Hehe, jak się potwierdza informacje o Inzaghim, to zatesknimy za Maxem już po 5 kolejkach.
Ja nie zatęsknię za Maxem, nawet jak nowy trener nie wygra mistrzostwa i pucharu oraz nie wyjdzie z grupy LM.

- mateo369
- Juventino
Jak ktoś jest w stanie zrezygnować z mistrzostwa, PW i LM tylko żeby nie oglądać Maxa to nie pozostaje nic jak tylko pogratulować poczucia humoru, cholernie głupiego poczucia humoru.
Pod koniec sezonu mówiło się złośliwie, że to Ronaldo jest trenerem a nie Max. Pytanie kim będzie Inzaghi? Fizjoterapeutą? bo na asystenta się nie nadaje
Pod koniec sezonu mówiło się złośliwie, że to Ronaldo jest trenerem a nie Max. Pytanie kim będzie Inzaghi? Fizjoterapeutą? bo na asystenta się nie nadaje

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 39 razy
- Otrzymał podziękowanie: 44 razy
mateo369 pisze:Jak ktoś jest w stanie zrezygnować z mistrzostwa, PW i LM tylko żeby nie oglądać Maxa to nie pozostaje nic jak tylko pogratulować poczucia humoru, cholernie głupiego poczucia humoru.
Uff dobrze, że Max sam zrezygnował z LM I PW w tym roku bo ciężko by było.
VS
We wtorek Pep podpisuje z nami kontrakt.
Edyta:
Number of Passes per 90 which Break Opposition Lines in 2018-19:
5.78 – Neymar
5.75 – Lionel Messi
5.71 – Juventus
Nawet mi się nie chce tłumaczyć, to kolejny dowód, że Max musiał odejść.
- albertcamus
- Juventino
Jak to łatwo się zapomina o czterech dubletach...Poprostu pisze:mateo369 pisze:Jak ktoś jest w stanie zrezygnować z mistrzostwa, PW i LM tylko żeby nie oglądać Maxa to nie pozostaje nic jak tylko pogratulować poczucia humoru, cholernie głupiego poczucia humoru.
Uff dobrze, że Max sam zrezygnował z LM I PW w tym roku bo ciężko by było
- Poprostu
- Juventino
Nie zapomniałem ale piłka to nie miejsce na sentymenty. Było fajnie do Cardiff później się coś ewidentnie zesrało i trzeba było się pożegnać.albertcamus pisze:Jak to łatwo się zapomina o czterech dubletach...Poprostu pisze:mateo369 pisze:Jak ktoś jest w stanie zrezygnować z mistrzostwa, PW i LM tylko żeby nie oglądać Maxa to nie pozostaje nic jak tylko pogratulować poczucia humoru, cholernie głupiego poczucia humoru.
Uff dobrze, że Max sam zrezygnował z LM I PW w tym roku bo ciężko by było
- mateo369
- Juventino
Nikt o zdrowych zmysłach nie mógł nie chcieć zmiany ale też nikt o zdrowych zmysłach nie może rezygnować z sukcesów byleby się tylko pozbyć trenera.Poprostu pisze:Było fajnie do Cardiff później się coś ewidentnie zesrało i trzeba było się pożegnać.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Poprostu
- Juventino
Brzmi to jakby tylko Allegri mógł zapewnić sukcesy.mateo369 pisze:Nikt o zdrowych zmysłach nie mógł nie chcieć zmiany ale też nikt o zdrowych zmysłach nie może rezygnować z sukcesów byleby się tylko pozbyć trenera.Poprostu pisze:Było fajnie do Cardiff później się coś ewidentnie zesrało i trzeba było się pożegnać.
- mateo369
- Juventino
Jasne że nie, ja broń Boże nie bronię Maxa. Ba, wydaje mi się że z innym trenerem jesteśmy w stanie wygrać więcej. Odnosiłem się tylko do tej konkretnej wypowiedzi:Poprostu pisze:Brzmi to jakby tylko Allegri mógł zapewnić sukcesy.mateo369 pisze:Nikt o zdrowych zmysłach nie mógł nie chcieć zmiany ale też nikt o zdrowych zmysłach nie może rezygnować z sukcesów byleby się tylko pozbyć trenera.Poprostu pisze:Było fajnie do Cardiff później się coś ewidentnie zesrało i trzeba było się pożegnać.
To jest stawianie swoich sympatii/antypatii ponad dobro klubu i to nie podlega dyskusji. Napiszę najbardziej łagodnie jak się tylko da - to nie jest ani logiczne ani zdrowe myślenie.Marat87 pisze:Ja nie zatęsknię za Maxem, nawet jak nowy trener nie wygra mistrzostwa i pucharu oraz nie wyjdzie z grupy LM.
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
mnie tylko martwi jedno, mamy klasowego trenera jakby nie było, jest z nami 5 lat, a mamy zatrudnić Inzaghiego, który nie miał pod sobą większych gwiazd piłkarskich, nie prowadził drużyny w LM...
jeśli rezygnacja z Allegriego, to tylko na naprawdę półkę wyżej, a nie niżej. Poza tym taki Allegri prędzej czy później trafi do innego rywala i być może okaże się to wzmocnieniem rywala czy to na własnym podwórku czy też w Europie
jeśli rezygnacja z Allegriego, to tylko na naprawdę półkę wyżej, a nie niżej. Poza tym taki Allegri prędzej czy później trafi do innego rywala i być może okaże się to wzmocnieniem rywala czy to na własnym podwórku czy też w Europie
- Andryk
- Juventino
a to była jakas oficjalka, zapowiedź o Inzaghim? po co tak wylewać żale bez powodu?rammstein pisze:mnie tylko martwi jedno, mamy klasowego trenera jakby nie było, jest z nami 5 lat, a mamy zatrudnić Inzaghiego, który nie miał pod sobą większych gwiazd piłkarskich, nie prowadził drużyny w LM...
- Poprostu
- Juventino
Z tego co widziałem to jest to dość nowy user ale z tym, że Allegri out trafił jako jeden z pierwszych.mrozzi pisze:Poprostu
Ktoś konkretny czy bawią się naszym kosztem?
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Tak jak trzymanie trenera, którego trzeba było pożegnać najpóźniej po Cardiff, bo był dobrym sąsiadem i kompanem przy śniadaniumateo369 pisze:To jest stawianie swoich sympatii/antypatii ponad dobro klubu i to nie podlega dyskusji.

Nic ciekawego poza pytaniami o Juventus i tak by pewnie nie usłyszał.mrozzi pisze:W sumie z tym Inzaghim może odwołał konfę z innych powodów.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!