Juventus - Lecce 3:4
- KwiAtek
- Juventino
Nie wiem co jest przyczyna takiego a nie innego wyniku. Jesli taki klub jak Juventus traci na wlasnych smieciach cztery bramki z druzyna taka jak Lecce, znaczy ze jest zle.
Cos sie zacielo w tym sezonie w naszej obronie, niedlugo eliminacje do Ligi Mistrzow i 3 miejsce w Serie A stana sie faktem :evil:
Oby P. Wloch nie byl dla nas "mission impossible" :oops:
GOD BLESS JUVE :!:
Cos sie zacielo w tym sezonie w naszej obronie, niedlugo eliminacje do Ligi Mistrzow i 3 miejsce w Serie A stana sie faktem :evil:
Oby P. Wloch nie byl dla nas "mission impossible" :oops:
GOD BLESS JUVE :!:
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Yari
- Juventino
Juz rozumiem przegrać 1-3 , 2-3 z MIlanem i iInterem. Ale dostać w ... tylną część ciała 3-4 z lecce?????? Żenada.Nasza defensywa gra traicznie przez cały sezon. Co miesiąc to kolejna kompromitacja. Zaczynam się bać drugiego meczu półfinałowego z Lazio. Narazie nie wiem co powiedzieć , musze zobaczyć wszystkie bramki , teraaz jestem zbyt rostrzęsiony by cokolwiek sensownego sklecić.
Czekam z utęsknieniem nowego sezonu , mam nadzieje że narodzi się nowe Juve.
Juve per sempre.
Czekam z utęsknieniem nowego sezonu , mam nadzieje że narodzi się nowe Juve.
Juve per sempre.
- Lypsky
- Juventino
Ostatnimi czasy komentarz co do meczow mojego kochanego Juve jest taki sam wiec nie bede sie powtarzal.Trzeba sie oswoic z mysla ze 3miejsce i El.LM sa pewne.Pozostaje miec nadzieje ze Juve przebudzi sie w Finale PW
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- DamKam
- Juventino
Żalosne
jak mozna wygrywac 1:0 z slabiutkim Lecce a pozniej doprowadzic do stanu 1:4 :evil: przeciez to jest skandal juz !!!! ten sezon to juz naprawde cos okropnego - trzeba z tego wyciagnac jakies konsekwensje. Zaloze sie ze wszystkie bramki dla lecce to wina naszej koszmarnej obrony !!! i jeszcze jedno .... panie Lippi panu juz chyba podziekujemy !!!!
pisze to z zalem serca ale to juz przechodzi wszelkie granice :!:
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
ŻENADA :!: :!: :!: :!: :!: jak można przegrać z broniącym sie przed spadkiem Lecce?? nikt tego nie wie.Pożegnaliśmy sie już z 2 miejscem.Nic tylko kwalifikacje do LM :evil: :evil: :evil: ..
- miccoli
- Juventino
Tylko sie po chlastac po takiej porażce.
Szybko strzelona brama,myslalem że zanosi się na pogrom a tu szybie wyrownanie a potem jescze 3 bramki.Dobrze ze Alex strzelil bramke na otarcie lez.Mimo to jeden z najgorszych meczów w tym sezonie. :?
...
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Mnie to juz nie chcialo sie plakac tylko smialem...
Tylko jeden pozytywny aspekt tego meczu to gol Alexa i Treze...
Lanie olbrzymie - ciekawe ile kibicow opuscilo stadion po 52 minucie
No i potwierdza sie teoria o naglej motywacji slabych zespolow na koniec sezonu...
Tylko jeden pozytywny aspekt tego meczu to gol Alexa i Treze...
Lanie olbrzymie - ciekawe ile kibicow opuscilo stadion po 52 minucie
No i potwierdza sie teoria o naglej motywacji slabych zespolow na koniec sezonu...
- DeeJay
- Juventino
No prosto mówiąc nie popisaliśmy się. Ale właściwie nie ma co się załamywać, bo był to po prostu mecz o nic. 3 miejsce i kwalifikacje do LM są już przesądzone. Szkoda jedynie, że tak ładnie ruszyli, wyciągnęli na 3:4 a na nic się to nie zdało. Cieszy jednak gol Treze i bardzo dobry powrót Alexa, który oprócz strzelonego gola asystował także przy jednym. Trzeba teraz tylko przyzwoicie dokończyć sezon i dać w końcu pograć Chiumiento i Boudianskiemu!! Czekam na 12 maja...
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ciężko ogólnie obrać całą sytuację w jakieś konkretne słowa :?
Wracam ze swojego meczu...( 5-1 w plecy), załamany totalnie. Przychodzę, włańczam livescore, patrzę 3-4 :shock: :shock: :shock: Myślałem, że to jakiś błąd! :shock:
Czy można mieć gorszy weekend ? :?
To co wyprawiają nasi zawodnicy w tym sezonie w pewnym momencie, przeszło już moje wszelkie bariery :? Jak wspomniał Yari, można zrozumieć porażki z Inrerem, Romą czy Milanem. Ale z Lecce!? U siebie?! Tracąć 4 gole!?
3 miejsce i kw. LM stało się faktem. No cóż. Może jak nasi zawodnicy zaczną sezon wcześniej to będzie dla nich zimny prysznic! :twisted:
Co nawaliło??? Można by tu sie doszukiwać wielu kwestii. Jednak przede wszystkim, jak wspomniał BIANCONERI naszym zawodnikom od pewnego czasu zaczeło brakować motywacji
Cóż, dramat i klęska
Jedyne czego jeszcze oczekuję w tym sezonie to oświecenie naszych zawodników w PW...na co jednak się nie zapowiada.
Wracam ze swojego meczu...( 5-1 w plecy), załamany totalnie. Przychodzę, włańczam livescore, patrzę 3-4 :shock: :shock: :shock: Myślałem, że to jakiś błąd! :shock:
Czy można mieć gorszy weekend ? :?
To co wyprawiają nasi zawodnicy w tym sezonie w pewnym momencie, przeszło już moje wszelkie bariery :? Jak wspomniał Yari, można zrozumieć porażki z Inrerem, Romą czy Milanem. Ale z Lecce!? U siebie?! Tracąć 4 gole!?
3 miejsce i kw. LM stało się faktem. No cóż. Może jak nasi zawodnicy zaczną sezon wcześniej to będzie dla nich zimny prysznic! :twisted:
Co nawaliło??? Można by tu sie doszukiwać wielu kwestii. Jednak przede wszystkim, jak wspomniał BIANCONERI naszym zawodnikom od pewnego czasu zaczeło brakować motywacji

Cóż, dramat i klęska

Jedyne czego jeszcze oczekuję w tym sezonie to oświecenie naszych zawodników w PW...na co jednak się nie zapowiada.
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2004, 22:14 przez Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.

- Majkel
- Juventino
hehe sorry ale tak jakos smieszne mi sie teraz czyta te posty choc sam byłem pewny ze Juve wygra wysoko.cytujeAlexxxxx pisze:3:1 dla naszych nic dodac, nic ująć 8) DelPiero wraca mam nadzieje tak wielu z was, że pociagnie chlopaków do walki. Mam tez nadzieje, że wreszcie pokażemy oblicze prawdziwego Juventusu, jak moze byc inaczej![]()
Del Piero, Nedved, Trezeguet, Zambrotta, Camoranesi, Thuram , czekamy, mam nadzieje tylko, że komplet punktów pozostanie w staolicy Piemontow, a bogowie znów zaczną oklaskiwac grę Juve 8) Niech moc będzie z wami bianco mistrzami
:!:

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
To potwierdza tylko tezę że trzeba kupić przynajmniej 3-4 zawodników, a oprócz tego uwarzam że jednak Lippi też powinien odejść, bo po tych porażkach powinien dawać szanse Chiumentino, Boudianskienu czy PAlladino, a on nie daje im wogóle sznasy. Tu nawet optymizm nie pomorze, jesteśmy po prostu juz za słabi nie tylko dla Milanu, Romy czy LAzio, ale jak widać już nawet dla Lecce.
Kompromitacja.
Czas już się skończył dla starych zawodników, jestem im wdzięczny za wszystkie sukcesy i zawsze będę im wdzięczny, bo im nalerzy się szacunek nie zalerznie od gry, ale czas na zmiany.
Kompromitacja.
Czas już się skończył dla starych zawodników, jestem im wdzięczny za wszystkie sukcesy i zawsze będę im wdzięczny, bo im nalerzy się szacunek nie zalerznie od gry, ale czas na zmiany.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Shadow_Alex
- Juventino
Ja tez myslalem ze to jakis blad i zeby sie upewnic, wbilem sie na gg i odrazu do RadeKas'a... Nie bede cytowal rozmowy bo mnie zbanuja ale jestem bardzooooo wku****ny :twisted: :twisted:Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Przychodzę, włańczam livescore, patrzę 3-4 :shock: :shock: :shock: Myślałem, że to jakiś błąd! :shock:
- Coldsoul
- Juventino
Żenada! Taki wstyd! Przegrać tak wysoko! nie no tego jeszcze ie grali.......
Nie jest dla mnie zadnym pocieszeniem ze gole zdobyli treze i alex bo od tego są. a pan lippi to niestety musi odejsc bo poprostu on juz nie ma motywacji do dalszego prowadzenia Juve gdyż tak naprawde wszystko juz zdobyl..........
Lepiej nie komentowac naszej obrony......a co do legro to slyszalem ze mial asyste-widac stwierdzil ze skoro mu nie idzie w obronie to wezmie sie za atak :?
Nie jest dla mnie zadnym pocieszeniem ze gole zdobyli treze i alex bo od tego są. a pan lippi to niestety musi odejsc bo poprostu on juz nie ma motywacji do dalszego prowadzenia Juve gdyż tak naprawde wszystko juz zdobyl..........
Lepiej nie komentowac naszej obrony......a co do legro to slyszalem ze mial asyste-widac stwierdzil ze skoro mu nie idzie w obronie to wezmie sie za atak :?