Massimiliano Allegri
- pablo1503
- Juventino
A Max kilka dni temu powiedział, że zostaje w Juve oraz ma koncepcje na przyszły sezon.Adrian27th pisze:PEP właśnie zaprzeczył oficjalnie że ma zamiar iść do nas.
Te wszystkie oficjalne wypowiedzi można potłuc o kant dupy. Czysta zagrywka PRowska. Oczywiście nie mówię, że Pep akurat tutaj kłamie, ale życie nauczyło nas, że trzeba brać wypowiedzi piłkarzy/trenerów/działaczy na dwa razy.
Jestem tak szczęśliwy, że nawet Sarriego bym przyjął. :-)

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Jak nie Pep to liczę na Mihajlovicia lub Inzaghiego.
... większą :-)
Zaczyna się odwracanie kota ogonem ale i tak mam beke z ciecie choć z tego drugiego ...fazzi pisze:No Guardioli jeszcze nie ogłosili więc nie wiem skąd ta satysfakcja ?.

Tak sobie tłumacz, widać nawet nie rozumiałeś do końca o czym pisałemMRN pisze:Jak nie Pep to liczę na Mihajlovicia lub Inzaghiego.Zaczyna się odwracanie kota ogonem ale i tak mam beke z ciecie choć z tego drugiego ...fazzi pisze:No Guardioli jeszcze nie ogłosili więc nie wiem skąd ta satysfakcja ?.... większą :-)

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- prezes3c
- Juventino
Swoją drogą, myślę że mimo wszystko powinniśmy być wdzięczni Maxowi za 5 scudetti i 4 puchary Włoch, czyli kawał dobrej roboty. Cieszę się że odszedł ale szacunek trzeba mieć, bo przecież "przeżyliśmy" z Nim 5 lat, jakkolwiek by to zabrzmiało. Ciekawi mnie, tak po ludzku, gdzie Max będzie pracował w przyszłości, wydaje mi się że będzie to Inter, jeżeli nie zatrudnią Conte.
Ostatnio zmieniony 17 maja 2019, 15:56 przez prezes3c, łącznie zmieniany 1 raz.
- kdzr
- Juventino
Ja boję się tylko tego, że dwie dobre informacje związane z trenerem to za dużo. Co by nie mówić czas na pożegnanie Maxa nadszedł i jest to ta dobra informacja. Jeżeli jednak zastąpić ma go jakiś Inzaghi, czy inny Mihajlovic, to.... :afraid: 

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- Wojtek
- Juventino
Cieszycie się tak choćby po zwolnieniu Zacchieroniego czy Del Neriego...Max zrobił dla nas bardzo dużo i należy mu się za to szacunek. Jestem pewny, że kiedyś za nim zatęsknimy. Drugi najbardziej utytułowany trener Juve w historii. Oczywiście również popieram, że pożegnanie się z nim to dobra decyzja, bo związek był już wypalony, ale ja na razie studzę entuzjazm, bo nie wiadomo kto będzie nowy trenerem.
Mam słabą pamięć do dat, co wtedy się wydarzyło??Poulinho pisze:Może data ogłoszenia odejścia Allegriego nie jest przypadkowa?
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Wreszcie będę mógł zmienić avatar 
Cieszę się jak ze zdobycia pierwszego scudetto po powrocie z SerieB
Brawo zarząd
. Jestem pewny, że większość piłkarzy ofensywnych odżyje i nie będziemy potrzebowali aż tylu wzmocnień. Liczę też, że nowy trener ustawi Pjanicia wyżej pola karnego przeciwnika, bo za każdym razem gdy bośniak grał bardziej ofensywnie to był z tego duży pożytek.
Dziękuje Allegriemu za 3 pierwsze sezony. Dwóch ostatnich nie wspominam, bo byłem jednym z pierwszych orędowników zmiany na naszej ławce trenerskiej.
Dzisiaj

Cieszę się jak ze zdobycia pierwszego scudetto po powrocie z SerieB
Brawo zarząd

Dziękuje Allegriemu za 3 pierwsze sezony. Dwóch ostatnich nie wspominam, bo byłem jednym z pierwszych orędowników zmiany na naszej ławce trenerskiej.
Dzisiaj

- Aleexxx
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Uff
Fantastyczna wiadomość
Po pierwsze, Dzięki Max za wszystko.
Wydaje mi się, że gościowi troszkę odbiło po ostatnich sukcesach co widać było w wywiadach i cieszę się, że ktoś inny będzie trenował Juventus.
Jeżeli trenerem nie będzie Mourinho albo Gatusso, to wydaje mi sie, że odczujemy zmianę i będzie to fantastyczna zmiana.
Najlepiej jakby trenerem był ktoś z usposobieniem bardzo motywacyjnym jak Klopp czy Conte a nawet Sinisa ujdzie w biegu.
Fantastyczna wiadomość
Po pierwsze, Dzięki Max za wszystko.
Wydaje mi się, że gościowi troszkę odbiło po ostatnich sukcesach co widać było w wywiadach i cieszę się, że ktoś inny będzie trenował Juventus.
Jeżeli trenerem nie będzie Mourinho albo Gatusso, to wydaje mi sie, że odczujemy zmianę i będzie to fantastyczna zmiana.
Najlepiej jakby trenerem był ktoś z usposobieniem bardzo motywacyjnym jak Klopp czy Conte a nawet Sinisa ujdzie w biegu.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ja na pewno nie zatęsknię za jego sztabem bijącym wszelkie rekordy i gównogrą. Piłka ma nam kibicom sprawiać przyjemność, a tutaj mieliśmy pogranicze absurdu. Tytuły zdobył, szacun, ale poziom gry tak mocnej kadry na długo pozostanie w pamięci. Ten jego strach przed stratą bramki również.Wojtek pisze:Jestem pewny, że kiedyś za nim zatęsknimy.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Najgorsze jest to, że w dwóch meczach LM pod rząd nigdy nie mogliśmy zagrać optymalnym składem z powodu kontuzji. Mam dal niego szacunek, ogromny szacunek ale tęsknił nie będę bo zmiana była potrzebna.

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Wydaje mi się że w obliczu zaprzeczenia Guardioli zostaje Poch.
Conte raczej pewniak do Interu.
Oby nie Sarri.
Conte raczej pewniak do Interu.
Oby nie Sarri.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.