Massimiliano Allegri
- pumex
- Juventino
Ściskam kciuki za zwolnienie Allegriego równie mocno, jak za zwycięstwo Juve w finale Ligi Mistrzów. Zero ironii, zero cynizmu. Sama prawda.Wojtek pisze:#Allegri właśnie opuścił Continasse. Zebranie się zakończyło @GoalItalia
O 20:00 oficjalne ogłoszenie Juventusu dot. przyszłości Maxa.

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Mam dziwne przeczucie, że zarząd i treneiro trolują dziennikarzy, a sami od dawna już wiedzą jaka czeka przyszłość Maksia.
Niech się dzieje co ma dziać, mam chociaż nadzieję, że jak ma Maksiu zostać, to zmienią mu ludzi od przygotowania. Oni w pierwszej kolejności powinni stracić pracę, mało tego, najlepiej niech zmienią zawód...
Niech się dzieje co ma dziać, mam chociaż nadzieję, że jak ma Maksiu zostać, to zmienią mu ludzi od przygotowania. Oni w pierwszej kolejności powinni stracić pracę, mało tego, najlepiej niech zmienią zawód...
- Wojtek
- Juventino
No tak, i dlatego sobie codziennie jeżdżą do centrum żeby dziennikarzy w balona porobić bo im się nudzi :-) #napiwnoMati1990 pisze:Mam dziwne przeczucie, że zarząd i treneiro trolują dziennikarzy, a sami od dawna już wiedzą jaka czeka przyszłość Maksia.
Niestety, ale te trzy spotkania raczej oznaczają, że Max zostanie. Gdyby miał wylecieć to by jedno spotkanie wystarczyło, a skoro są trzy to zapewne debatują o mercato i tyle.
- jurson09
- Juventino
Równie dobrze mogą negocjować warunki odprawy, bo Allegri nadal ma ważny kontrakt. Możemy sobie debatować tak w kółko i nie dojść do niczego. Zarząd doskonale zna sytuację w klubie i podejmie właściwą decyzję. Jaka ona nie będzie to ma ona moje poparcie.Wojtek pisze:No tak, i dlatego sobie codziennie jeżdżą do centrum żeby dziennikarzy w balona porobić bo im się nudzi :-) #napiwnoMati1990 pisze:Mam dziwne przeczucie, że zarząd i treneiro trolują dziennikarzy, a sami od dawna już wiedzą jaka czeka przyszłość Maksia.
Niestety, ale te trzy spotkania raczej oznaczają, że Max zostanie. Gdyby miał wylecieć to by jedno spotkanie wystarczyło, a skoro są trzy to zapewne debatują o mercato i tyle.
Juve per sempre sara...!!!!
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Tak bo rozstanie z trenerem który zarabia 7mln to prosta sprawa by ją załatwić w ciągu jednego spotkania. Może muszą porozmawiać o odprawie, może rozmawiają o tym jak ogłosić rozstanie, może Allegri przedstawia raport, bo to że odchodzi to nie znaczy że jego wniosków nie warto poznać itdWojtek pisze:No tak, i dlatego sobie codziennie jeżdżą do centrum żeby dziennikarzy w balona porobić bo im się nudzi :-) #napiwnoMati1990 pisze:Mam dziwne przeczucie, że zarząd i treneiro trolują dziennikarzy, a sami od dawna już wiedzą jaka czeka przyszłość Maksia.
- PlanetJuve
- Juventino
Dajmy nowe życie naszemu ukochanemu klubowi i niech go wywalą. Roman Abramowicz ma wywalić Sariego bo ma konflikt z kibicami to co ma powiedzieć AA? Tym bardziej skoro już piłkarzy przyłapali na #Allegriuot ...
Plus komentarz brata Dybali.
Plus komentarz brata Dybali.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Żadnej odprawy nie muszą wypłacać bo mogą go nadal trzymać na kontrwkcie a jak znajdzie się głupi żeby go zatrudnić to niech wtedy Maks się martwi jak bezboleśnie zerwać kontrakt z nami... W ogole bym się tym na miejscu zarządu nie przejmował chyba że zdają sobie sprawę że pewnie nikt go zbyt szybko nie zatrudni...
Ogólnie to pewnie zostanie i tyle. Wiara w zmianę zniknęła po AM bo jak zwykle jeden mecz na poziomie na sezon wystarcza by zadowolić AA. No i oczywiscie scudetto
Ogólnie to pewnie zostanie i tyle. Wiara w zmianę zniknęła po AM bo jak zwykle jeden mecz na poziomie na sezon wystarcza by zadowolić AA. No i oczywiscie scudetto

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Według Sky tyle spotkań wynika z rozbieżności co do wyglądu przyszłego Juve. Allegri chce rewolucji, zarząd niewielu zmian.
Z tego by wynikało, że faktycznie szukają rozwiązania prowadzącego do kontynuowania współpracy.. Dramat. Już po tym sezonie miarka się przebrała.
Z tego by wynikało, że faktycznie szukają rozwiązania prowadzącego do kontynuowania współpracy.. Dramat. Już po tym sezonie miarka się przebrała.
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Abstrahując od tego czy Allegri ma zostać czy nie to nie uważasz że Allegri ma rację odnośnie tego że trzeba rewolucji u nas?mrozzi pisze:Według Sky tyle spotkań wynika z rozbieżności co do wyglądu przyszłego Juve. Allegri chce rewolucji, zarząd niewielu zmian.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Trzeba rewolucji, ale nie pod jego egidą. Ten zespół niknie w oczach; nowi piłkarze tu i tak by nic nie zmienili. Trzeba nowego impulsu, kogoś z jajami, kto zyskałby szacunek zawodników i zjednoczył środowisko. Nadal wizja pozostawienia tego człowieka nie mieści się w głowie. Ale podobnie ma wielu włoskich kibiców. Na Tuttojuve wisi ankieta, według której blisko 80 procent nie chce Maxa. A póki co głos oddało już 200 tifosich.
EDIT:
https://www.tuttojuve.com/sondaggi/sondaggio-290
Idą jak burza. Już ponad 700 głosów, ale coś tych fanboyów taktyka brak.
EDIT:
https://www.tuttojuve.com/sondaggi/sondaggio-290
Idą jak burza. Już ponad 700 głosów, ale coś tych fanboyów taktyka brak.

Ostatnio zmieniony 16 maja 2019, 20:25 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Benatia :
Gdybdowiedsialem się o transferze Bonuca poszedłem do Maxa. Trener zapewnił mnie, że z Kiellinim będziemy podstawowymi graczami a Leo będzie musiał walczyć o skład. Wszyscy jednak wiemy jak to później wyglądało. Praktycznie w ogóle nie grałem więc poszedłem do zarządu i poinformowałem ich, że nie chce już grać pod wodzą Allegriego.
Gdybdowiedsialem się o transferze Bonuca poszedłem do Maxa. Trener zapewnił mnie, że z Kiellinim będziemy podstawowymi graczami a Leo będzie musiał walczyć o skład. Wszyscy jednak wiemy jak to później wyglądało. Praktycznie w ogóle nie grałem więc poszedłem do zarządu i poinformowałem ich, że nie chce już grać pod wodzą Allegriego.