Koszulka 2019/2020
Moderatorzy: Moderatorzy, Administratorzy
- ballack13
- Juventino
- Podziękował: 0
- Podziękowano: 0
- Kontakt:
te kody rabatują jeszcze o parę złotych (-10%):Wojtek pisze:Dokładnie. Już jest -30% a ja czekam na -50% ;dballack13 pisze:czyli nic tylko korzystać z promocji i brać stare ...Wojtek pisze:Nowe koszulki już się pojawiły na juvestore. Na polskim adidasie też. Czyli pewniak, że dziś w nich zagramy po raz pierwszy.
Rozeta za scudetto będzie nad znakiem adidas zamiast na środku![]()
OF4Y-FGCU-3F5I-QNN7D
lub
499S-4ELL-FIYE-XNI2P
lub za zapis do newslettera można dostać -15% na pierwsze zakupy
edit - przepraszam, już sprawdziłem akurat te -15% nie wchodzi na koszulkę bo już przeceniona, wchodzą tylko powyższe kody
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
Tylko dlaczego na polskim adidasie ja widzę tylko 19 produktów i niczego, co byłoby z jeszcze trwające sezonu?ballack13 pisze:czyli nic tylko korzystać z promocji i brać stare ...Wojtek pisze:Nowe koszulki już się pojawiły na juvestore. Na polskim adidasie też. Czyli pewniak, że dziś w nich zagramy po raz pierwszy.

- ballack13
- Juventino
- Kontakt:
marketing/promocja nowych strojówVanquish pisze:Tylko dlaczego na polskim adidasie ja widzę tylko 19 produktów i niczego, co byłoby z jeszcze trwające sezonu?ballack13 pisze:czyli nic tylko korzystać z promocji i brać stare ...Wojtek pisze:Nowe koszulki już się pojawiły na juvestore. Na polskim adidasie też. Czyli pewniak, że dziś w nich zagramy po raz pierwszy.![]()
wpisz na stronie adidasa Juventus 2018 lub 2018/2019 to CI wyskoczy

- Wojtek
- Juventino
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowano: 15 razy
Mam to samo, ale na szczęście zapisałem sobie. Łap https://www.adidas.pl/trzecia-koszulka- ... _rr&slot=4Vanquish pisze:Tylko dlaczego na polskim adidasie ja widzę tylko 19 produktów i niczego, co byłoby z jeszcze trwające sezonu?ballack13 pisze:czyli nic tylko korzystać z promocji i brać stare ...Wojtek pisze:Nowe koszulki już się pojawiły na juvestore. Na polskim adidasie też. Czyli pewniak, że dziś w nich zagramy po raz pierwszy.![]()
Niżej możesz wybrać która koszulkę z tego sezonu chcesz.
- jackop
- Juventino
- Podziękował: 74 razy
- Podziękowano: 103 razy
Sadyści z Niemiec w końcu postanowili zrezygnować z wlepy, tyle że na najkoszmarniejszej domówce jaką pamiętam 
Umiejscowienie tarczy totalnie z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, ale na tym łachu w sumie nie ma gdzie jej wkomponowac.

Umiejscowienie tarczy totalnie z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, ale na tym łachu w sumie nie ma gdzie jej wkomponowac.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Vego
- Juventino
- Podziękował: 1 razy
O kurde, teraz dopiero włączyłem. Faktycznie przód jakoś ujdzie, ale tył jest okropny!
Mam wrażenie, przez te nowe koszulki jakbym oglądał jakąś nieznaną mi i dziwną drużynę, czyje się jakby mi ktoś kazał biegać w o 2 rozmiary za dużych butach.
Mam wrażenie, przez te nowe koszulki jakbym oglądał jakąś nieznaną mi i dziwną drużynę, czyje się jakby mi ktoś kazał biegać w o 2 rozmiary za dużych butach.
Vanitas vanitatum
- artur07
- Juventino
Hmm patrzę na te nowe koszulki i hmm... noo na razie to jestem na nie 
Chyba też zastanowię się nad zakupem koszulki z obecnego sezonu. A nawet mam chyba 20% rabat na następne zakupy za drobną wadę z poprzedniego zakupu przez Juvestore

Chyba też zastanowię się nad zakupem koszulki z obecnego sezonu. A nawet mam chyba 20% rabat na następne zakupy za drobną wadę z poprzedniego zakupu przez Juvestore

- Maly
- Juventino
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowano: 49 razy
- Kontakt:
Czemu na dzisiejszych koszulkach nie było rozety za CI? Aż tak odeszlismy od tradycji?
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
Wirtualna Gra Piłkarska
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
Wirtualna Gra Piłkarska
- LordJuve
- Juventino
Ta koszulka jest straszna. Wszystko psuje czarny kwadrat na plecach. Patrząc na naszych zawodników z boku ma się wrażenie, że ktoś to źle zszył. To złe wrażenie potęgują dwukolorowe rękawy... Już mogli zrobić przód jak jest, a tył cały czarny. Łącznię z rękawami. Wtedy jakoś by to wyglądało.
That's My King! Do You Know Him?

Roman Ingarden – O dyskusji owocnej słów kilka
szczypek pisze: Nie ma Lorda? Co to za konkurs...

Roman Ingarden – O dyskusji owocnej słów kilka
- mrozzi
- Juventino
- Podziękowano: 3 razy
Wzięli po prostu z puli na nowy sezon. Stwierdzili, że skoro koszulka jest przewidziana na nowy, w którym nie przysługuje nam prawo do rozety, to nie będą się bawić w zmienianie jej wizerunku. W końcu jakiś chiński Janusz mógłby się obrazić, że mu pani w sklepie nie chciała dorobić tego "ładnego znaczka".
Ja jestem przerażony. Już pomijając tę grę - w tych strojach zawodnicy nie wyglądają jak piłkarze Juventusu. A tak byłem dumny z naszych pasiaków..
Ja jestem przerażony. Już pomijając tę grę - w tych strojach zawodnicy nie wyglądają jak piłkarze Juventusu. A tak byłem dumny z naszych pasiaków..
- hellspawn
- Juventino
- Podziękowano: 12 razy
Te stroje to jest pogwałcenie wszelkiej tradycji, dumy i godności tego klubu. Staliśmy się raczej pośmiewiskiem, niż obiektem zazdrości. Dla mnie to za wiele.
Szczerze mówiąc, wolę zachować wspaniałe lata w pamięci, niż katować się oglądaniem tego nowomodnego tworu J-klub, bo ta drużyna już nie powoduje u mnie absolutnie żadnego entuzjazmu.
In loving memory of
Old Lady
died at the age of 122
RIP
Szczerze mówiąc, wolę zachować wspaniałe lata w pamięci, niż katować się oglądaniem tego nowomodnego tworu J-klub, bo ta drużyna już nie powoduje u mnie absolutnie żadnego entuzjazmu.
In loving memory of
Old Lady
died at the age of 122
RIP

"Psy szczekają, karawana idzie dalej."