Massimiliano Allegri
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 68 razy
Tylko jak się ma to do informacji (wrzuconych na forum), że warunkami pozostania Maksa są:Vincitore pisze:Myślę, że będziemy chcieli poczekać na Guardiolę w 2020 spędzając ten rok z Allegrim i po uporządkowaniu informacji w mediach tak to póki co wygląda.
- przedłużenie kontraktu
- podwyżka
- zrobienie transferów pod niego
Jeśli mamy się z nim pożegnać za rok to spełnienie któregokolwiek z tych warunków będzie głupotą :niewiem:

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- AdiZ
- Juventino
Pep nie ma czasem kontraktu do 2021Vincitore pisze:Myślę, że będziemy chcieli poczekać na Guardiolę w 2020 spędzając ten rok z Allegrim i po uporządkowaniu informacji w mediach tak to póki co wygląda.
Nieważne kto byle by nie Allegri. Rozważania, który lepszy Pep czy Poczet mija się z celem. Obaj mają kontrakt ważny. To jakieś fanaberie jeśli myślicie, że Poczet zrezygnuje po finale LM i my nad nim pracujemy. Kupy się to nie trzyma. To samo Pep, w City ma wszystko, kontrakt ważny i myślicie że kierownictwo MC go puści. Zjedzcie na ziemie.
Jedynym sensownym kandydatem jest Conte. Prawda jest taka, że z tą kadrą każdy trener ligę wygra, bo przepaść jakościowa między nami a reszta jest kosmiczna. Piłkarzy których mamy trzeba dobrze przygotować do sezonu, ustawić, mental i jazda. Parę schematów gry i 100 bramek lekką nogą. Conte by ich tak spionizował, że chodzili by jak w zegarku.
A tego trzeba bo to co obecnie ta drużyna prezentuje to kwintesencja kunsztu taktyka z Toskanii. Totalne nic. Zero.
Z Allegrim na ławce w sezonie 19/20 i Conte w Interze lige przerżniemy. Sprawdzone info :cwaniak:
Też mi się tak wydaje. A będzie to niezwykle bolesny widok. Mam nadzieję, że Antek tam nie pójdzie.AdiZ pisze: Z Allegrim na ławce w sezonie 19/20 i Conte w Interze lige przerżniemy. Sprawdzone info :cwaniak:
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- blackadder
- Juventino
Jak dla mnie, Max zostaje na 90%. Zmiana nastąpi za rok po Euro, bądź po tym jak komuś skończy się kontrakt, np. Guardioli za 2 lata.

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Co ma waznosc komtraktu ? Wchodzi sie z hajsem i sie wykupuje trenera, albo on sie dogaduje z obecnym klubem.Poprostu pisze:GDM
Pep ma jeszcze 2 lata kontraktu i nie ma co go brać pod uwagę.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
:uklon:
Też się dziwię - niektórzy kierują się tym, że Pepowi kontrakt kończy się dopiero za dwa lata. Przecież trenerzy często zmieniają środowisko i znajdują sposób na to, by otoczenie zmienić. A to, że może się to związać z wielomilionową karą ze strony klubu to inna sprawa. Taki Juventus skoro jest gotowy płacić ogromne prowizje dla choćby Raioli, powinien być w stanie inwestować także i w takim przypadku. Ale tak swoją drogą nie wiemy tak naprawdę co sam Guardiola ma w głowie. Jeśli faktycznie chciałby się do nas przenieść to sposób się znajdzie.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Jeżeli już Max miałby zostać to niech przynajmniej wpłyną na coś co zmniejszy liczbę kontuzji bo to kontuzje rozpieprzają nam drużynę. Nie może być tak, że któryś rok z rzędu będziemy 5-6 podstawowych zawodników jednocześnie leczyć przez kontuzje mięśniowe. trzeba petycje do Andrei napisać ale on ma w dupie kibiców.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ale co chcesz tu zmienić, jak on ma swój sztab, z którym pracuje od lat. Ostatnio się pojawiło w mediach info, że jego WARUNKIEM jest dalsza praca z tymi Dyzmami. Zobacz, w jakich strzępach jest nasz skład. Gdybyśmy nawet jakimś cudem dotarli do finału to LM, to mielibyśmy wielki problem z zestawieniem składu jak ma to miejsce obecnie.MRN pisze:Jeżeli już Max miałby zostać to niech przynajmniej wpłyną na coś co zmniejszy liczbę kontuzji bo to kontuzje rozpieprzają nam drużynę. Nie może być tak, że któryś rok z rzędu będziemy 5-6 podstawowych zawodników jednocześnie leczyć przez kontuzje mięśniowe. trzeba petycje do Andrei napisać ale on ma w dupie kibiców.
- MRN
- Juventino
Dlatego jedynym wyjściem jest wywalenie tego typa ale obawiam się, że Agnellemu jaj do tego zabraknie. Potrafi zmienić herb, koszulki, wywalić Marottę ale nie potrafi wywalić tego, który najbardziej zasługuje na wypad.

- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Jak to możliwe że się obawiasz że Allegri zostanie? Przecież kilka dni temu pisałeś że wystarczy poczekać. Czy coś się zmieniło?MRN pisze:Dlatego jedynym wyjściem jest wywalenie tego typa ale obawiam się, że Agnellemu jaj do tego zabraknie. Potrafi zmienić herb, koszulki, wywalić Marottę ale nie potrafi wywalić tego, który najbardziej zasługuje na wypad.
- MRN
- Juventino
Czyli o wszystkich się zmieniło zapewne skoro wszyscy byli przekonani, że Allegri wyleci ?
Wczoraj podobno Max już był zwolniony bo jeden z kolesi, który był na stażu w klubie tak powiedział i trenerem miał być Ten Hag...o co chodzi ? Reklamacje składaj na vecchiasignora.com - wylęgarni absurdów i trolli
Wczoraj podobno Max już był zwolniony bo jeden z kolesi, który był na stażu w klubie tak powiedział i trenerem miał być Ten Hag...o co chodzi ? Reklamacje składaj na vecchiasignora.com - wylęgarni absurdów i trolli

- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Ja nie mam pretensji do Ciebie, nie odbieraj tego tak, ale kilka dni temu pisałeś o zmianie trenera w sposób jakbyś był mocno pewien że Guardiola zostanie trenerem, a nie tylko jakbyś przekazywał te informacjeMRN pisze:Czyli o wszystkich się zmieniło zapewne skoro wszyscy byli przekonani, że Allegri wyleci ?