Reklama Nike.
- misz3u_10
- Juventino
czesc
mam do was pytanko. nie wiecie z jakiej strony mozna sciagnac najnowsza reklame firmy nike ( ronaldihno prezentuje swoj nowy niesamoity zwod po czym sedzie sadzi mi niezla kose). Bardzo was prosze o jakis link. :-)
Czekam.........
P.S. pozdrawiam was wszystkich ..........
mam do was pytanko. nie wiecie z jakiej strony mozna sciagnac najnowsza reklame firmy nike ( ronaldihno prezentuje swoj nowy niesamoity zwod po czym sedzie sadzi mi niezla kose). Bardzo was prosze o jakis link. :-)
Czekam.........
P.S. pozdrawiam was wszystkich ..........
juve_for_ever
- kouba
- Qualità Juventino
mecz Brazylii z Protugalią, w którym Ronaldinho zrobił ten super zwód: http://nikefootball.nike.com/nikefootba ... _large.zip
ten zwód w zwolnionym tempie: http://nikefootball.nike.com/nikefootba ... o_high.zip
ten zwód w zwolnionym tempie: http://nikefootball.nike.com/nikefootba ... o_high.zip
- bblackk
- Juventino
A ja mam pytanie co do tej reklamy. Jak nazywa się ten Portugalczyk co łapie Carlosa za kark i mówi: "OLE!" :) On ma numer 9 jeżeli komuś to pomoże go zidentyfikować. Bo tak myślałem kto to może być ... i nie wymyśliłem :P

- Seiru
- Juventino
Mnie sie kojarzy Pedro Pauleta, ale głowy se uciąć nie dambblackk pisze:A ja mam pytanie co do tej reklamy. Jak nazywa się ten Portugalczyk co łapie Carlosa za kark i mówi: "OLE!"On ma numer 9 jeżeli komuś to pomoże go zidentyfikować. Bo tak myślałem kto to może być ... i nie wymyśliłem

non mollare mai
- bblackk
- Juventino
Ten z Barcelony to Quaresma ;)
Bardzo możliwe że to Quaresma, też nad jego kandydaturą się zastanawiałem, ale nie wiem jak on wygląda (tak dokładnie) i nie wiem czy to on. Co do Paulety to napewno nie on... ale głowy sobie uciąć nie dam :D
P.S. Nie trafiłem w s ... :P Oj tu s tam z, kazdy sie może pomylić... nawet JA :) A jak trzeba bedzie trafić to trafie... spokojna twoja rozczochrana (taki żarcik ;)
Bardzo możliwe że to Quaresma, też nad jego kandydaturą się zastanawiałem, ale nie wiem jak on wygląda (tak dokładnie) i nie wiem czy to on. Co do Paulety to napewno nie on... ale głowy sobie uciąć nie dam :D
P.S. Nie trafiłem w s ... :P Oj tu s tam z, kazdy sie może pomylić... nawet JA :) A jak trzeba bedzie trafić to trafie... spokojna twoja rozczochrana (taki żarcik ;)
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2004, 19:48 przez bblackk, łącznie zmieniany 3 razy.

- kouba
- Qualità Juventino
ja co prawda numerku sie nie dopatrzyłem, ale twarz widziałem
A owa twarz jest podobna do tej:
a ta należy do Ricardo Andrade Quaresmy z Barcy, wiec myśle, ze sprawa zakończona. No chyba, że ktos jest pewien na 100% co do indentyfikacji tej osoby
P.S bblackk, Jego nazwisko sie pisze przez 's' a nie 'z'
...... żart 

a ta należy do Ricardo Andrade Quaresmy z Barcy, wiec myśle, ze sprawa zakończona. No chyba, że ktos jest pewien na 100% co do indentyfikacji tej osoby

P.S bblackk, Jego nazwisko sie pisze przez 's' a nie 'z'
hehe, aż boje sie pomyśleć do czego jeszcze możesz nie trafiaćbblackk pisze:P.S. Nie trafiłem w s ...

- Elohi
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Na pewno nie torres bo on jest hiszpanem!!! i chyba nie gra w nike. Zgadzam sie z wami ze to quaresma. Nike zawsze mial fajne reklamy. Wczesniejsze te z ludzikiem, albo jak grali na statku.misz3u_10 pisze:mnie sie wydaje ze to jest fernando torres. nie wiem jak wy uwarzacie ale reklama jest misz3owska
""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
- misz3u_10
- Juventino
witam ponownie......teraz jestem juz pewien na 10000% procent ze to jest ferrnando torres. wejdzie sobie na www.nike.com i krok po kroku dojdziecie do obejrzenie aktorow reklam fimry nike
jest tez tam zdjecie farnado i jest identyczny jak tamten co mowi ole i przechodzi carlosa jak dziecko :-)
lacze pozdrowienia
jest tez tam zdjecie farnado i jest identyczny jak tamten co mowi ole i przechodzi carlosa jak dziecko :-)
lacze pozdrowienia
juve_for_ever
- x_men_1988
- Juventino
Jakim programem to otwierać bo mi sie to w żadnym nie chce otworzyć ??
Zanczy się otwiera ale nie ma obrazu .
Zanczy się otwiera ale nie ma obrazu .
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2004, 23:36 przez x_men_1988, łącznie zmieniany 1 raz.