Mercato (LATO 2019) DYSKUSJA

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 09 maja 2019, 14:46

Wrzućcie na luz bo nic się nie zesrało, max wylatuje a Pep do nas.

Na straganie :

Obrazek

Wanda opublikowała zdjęcie czarno-białe z napisem na końcu The End :-)

Obrazek
zakiii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 09 maja 2019, 15:02

MRN pisze:Wrzućcie na luz bo nic się nie zesrało, max wylatuje a Pep do nas.

Na straganie :

Obrazek

Wanda opublikowała zdjęcie czarno-białe z napisem na końcu The End :-)
Nadal ten tajemniczy jegomość z VS utrzymuje że Pep przychodzi? :-)

Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2019, 15:05

No przez te trenerowskie zawirowania coś ucichło w kwestii naszych transferów.
Any news? No chyba, że to zostało wzięte na hold, bo trener, co jednakowoż nie jest dobre, bo liczy się czas.

Niechże oni się wreszcie spotkają, nie mniej będzie lekki dym, jak Andrea pozostawi Maxa, a w interze wyląduje Conte. Już pal licho jego, ale chodzi o zespół.

Ostatnio jeszcze na nasz radar miał wejść Sarri :facepalm:

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 09 maja 2019, 15:06

Podkreślę, o pozostaniu u nas Maxa ani o zainteresowaniu osobą Sarriego nikt poważny nie pisze.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2019, 15:07

Tak, cały czas utrzymuje, że będzie nowy trener, który jest dogadany ale nie powiedział, że to Pep...powiedział, że ma informację, że będzie jeden tylko z tych dwóch kandydatur Guardiola - Conte. Nie zna jeszcze dokładnie nazwiska albo nie może go jeszcze ujawnić. Utrzymuje się przy swoim od soboty więc w takim przypadku wolę im wierzyć niż tym, którzy wczoraj twierdzili, że Conte na 100% w Juve a dziś, że w interze...na nim te doniesienia nie robią wrażenia, śmieje się z nich i jest bardzo spokojny
:ok:

Sarri pozostaje w Chelsea co zostało potwierdzone prawdopodobnie.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2019, 15:08 przez MRN, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2019, 15:07

Dajcie spokój...media nic nie wiedzą. Przeglądam tweeta i czytam, że Conte dogadany! Zjezdzam niżej i czytam :"Max powiedział znajomym ze jego czas w Juve dobiegł już końca". Zjeżdżam jeszcze niżej A tam : "Allegri podpisze kontrakt do 2021"

Śmieszy mnie to. Każdy strzela czym się da, ktoś na pewno trafi i wtedy będzie fajny.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2019, 15:10

Wojtek pisze:"Śmieszy mnie to. Każdy strzela czym się da, ktoś na pewno trafi i wtedy będzie fajny.
Otóż to, czekajmy na Pepa z pełnym spokojem :P

Obrazek
zakiii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 09 maja 2019, 15:21

MRN pisze:Tak, cały czas utrzymuje, że będzie nowy trener, który jest dogadany ale nie powiedział, że to Pep...powiedział, że ma informację, że będzie jeden tylko z tych dwóch kandydatur Guardiola - Conte. Nie zna jeszcze dokładnie nazwiska albo nie może go jeszcze ujawnić. Utrzymuje się przy swoim od soboty więc w takim przypadku wolę im wierzyć niż tym, którzy wczoraj twierdzili, że Conte na 100% w Juve a dziś, że w interze...na nim te doniesienia nie robią wrażenia, śmieje się z nich i jest bardzo spokojny
:ok:

Sarri pozostaje w Chelsea co zostało potwierdzone prawdopodobnie.
A ten forumowicz czasami nie donosił, że nowy trener nie będzie Włochem? Czy to jeszcze inny 'Guru'?

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2019, 15:28

MRN pisze:Tak, cały czas utrzymuje, że będzie nowy trener, który jest dogadany ale nie powiedział, że to Pep...powiedział, że ma informację, że będzie jeden tylko z tych dwóch kandydatur Guardiola - Conte. Nie zna jeszcze dokładnie nazwiska albo nie może go jeszcze ujawnić.
Ekhm.. a czy jeszcze wczoraj przypadkiem nie latała po necie wersja od tego samego źródła, że trenerem na pewno będzie obcokrajowiec? Albo mi się coś pomieszało, albo plotka zaczęła żyć własnym życiem
:co?:

Obrazek
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2019, 15:35

To nie ten, ten o których myślicie ( macie zapewne na myśli moderatora Nate ) dał informację, że nowy trener będzie zagraniczny a wiadomość taka miał usłyszeć od usera Comasco. Ten drugi usłyszał od swojego dobrego kumpla, że nowy trener jest już dograny ale nie może ujawnić jego nazwiska przy czym ma to być ktoś spośród Pep-Antek. Nie wiadomo tylko czy ten tego nazwiska nie zna czy tez nie chce go ujawnić.
Dzisiaj po rozważaniach z mrozzim na temat Zidana przeczytałem wypowiedź usera na VS ( tego poinformowanego ), że Zidane w sumie był nasz, odrzucał inne oferty dla nas nie po to aby z Realem ugrać wyższy kontrakt tylko dlatego, że miał porozumienie z Agnellim dla którego nie był jednak pierwszym wyborem bo podobno pracują nad kimś innym. W to nie wiem czy akurat wierzyć czy nie ale doszedłem do wniosku, że w sumie wszystko układa się w jedną całość. Wertuję VS od soboty kiedy tylko mam czas i ten poinformowany user jest spokojny w kwestii nowego trenera i nie wdaje się w dyskusje. Kiedyś należał on do tych wiarygodnych, którego doniesienia moderatorzy autoryzowali ale on był i tak nawet wtedy pośrednikiem tego, który i teraz sprzedał mu te informację. Sam ustal komu wierzyć, podobnie jak ja....nie wiem na ile to prawdziwe ale tak jak napisałem - wolę zaufać im, którzy ze spokojem trzymają się swojej wersji niż tym, którzy w popłochu wrzucają wszystko co popadnie aby kliknięcia się zgadzały.

Obrazek
kamil-8853

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2019, 16:17

MRN pisze:To nie ten, ten o których myślicie ( macie zapewne na myśli moderatora Nate ) dał informację, że nowy trener będzie zagraniczny a wiadomość taka miał usłyszeć od usera Comasco. Ten drugi ( Marocchi ) usłyszał od swojego dobrego kumpla Versilii, że nowy trener jest już dograny ale nie może ujawnić jego nazwiska przy czym ma to być ktoś spośród Pep-Antek. Nie wiadomo tylko czy ten tego nazwiska nie zna czy tez nie chce go ujawnić.
Dzisiaj po rozważaniach z mrozzim na temat Zidana przeczytałem wypowiedź usera na VS ( tego poinformowanego ), że Zidane w sumie był nasz, odrzucał inne oferty dla nas nie po to aby z Realem ugrać wyższy kontrakt tylko dlatego, że miał porozumienie z Agnellim dla którego nie był jednak pierwszym wyborem bo podobno pracują nad kimś innym. W to nie wiem czy akurat wierzyć czy nie ale doszedłem do wniosku, że w sumie wszystko układa się w jedną całość. Wertuję VS od soboty kiedy tylko mam czas i ten poinformowany user jest spokojny w kwestii nowego trenera i nie wdaje się w dyskusje. Kiedyś należał on do tych wiarygodnych, którego doniesienia moderatorzy autoryzowali ale on był i tak nawet wtedy pośrednikiem tego, który i teraz sprzedał mu te informację. Sam ustal komu wierzyć, podobnie jak ja....nie wiem na ile to prawdziwe ale tak jak napisałem - wolę zaufać im, którzy ze spokojem trzymają się swojej wersji niż tym, którzy w popłochu wrzucają wszystko co popadnie aby kliknięcia się zgadzały.

Coś mi się nie chce wierzyć żeby człowiek który wygrał 3 Ligi mistrzów z rzędu, potrafił opanować szatnię pełną gwiazdorów był dla nas opcją rezerwową ....

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2019, 16:29

Nie musisz wierzyć, nie jest powiedziane, że ja w to wierzę ale to przeczytałem. Pep to długotrwały proces nie tylko w naszym przypadku ale jak było naprawdę tego się pewnie nie dowiemy.

Obrazek
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 09 maja 2019, 16:29

Ktoś inny niż Zidane nad którym trzeba pracować to tylko Pep.

Chociaż może Klopp jak wygra LM.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
19

Juventino
Juventino
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 09 maja 2019, 16:37

MRN i Poprostu

Może znacie powód dlaczego na VS są informację radykalnie inne niż te, które przebijają się w mediach. Specjalnie dziennikarze nie podają informacji takich jak na VS by nie zaszkodzić ewentualnym negocjacjom z Guardiolą?
Czy może uważają to źródło za mało wiarygodne? Czy może są ignorantami i strzelają byle co, bo nic nie wiedzą? A może to oni mają rację?

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2019, 16:41

Bardzo często jest tak, że walą ślepakami albo rzucają to co daje się na podpuchę aby odwrócić wszystkich od centrum uwagi. Na VS też wszyscy wklejają co się da i skąd się da ale z tych bardziej poinformowanych ( rzekomo ) nikt oficjalnych nazwisk nie rzucił. Teraz akurat na VS przeczytałem, że jednym z powodów konfliktu Icardiego jest to, że ten przeleciał siostrę Brozovicia :D
Ale jak się na nią patrzy...hmm, łakomy kąsek ;)
Teraz też jakiś tam kolo fabio Villani na swoim tweeterze napisał, e trwa właśnie spotkania AA-Max i jest ostro, lecą pralki i lodówki, no proszę Cię, skąd on może o tym wiedzieć ?

Obrazek
Zablokowany