Zambrotta w Juve do 2008 :!:
- KowalFromStolica
- Juventino
Całe szczęscie. Nie wiem gdzie Juve znalazło by tak dobrego lewego obrońcę. Zambrotta będzie nas jeszcze długoooo zachwycał swoimi rajdami lewą stroną i Moggi zobaczy że warto było ten kontrakt przedłużyć a nie zwlekać tyle czasu.
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Wspaniała wiadomoś, to jest jeden z moich ulubieńców, zresztą jedne z najleprzych piłkarzy świata. Ciekawe kiedy Romek się nim zainteresuje, choć pewnie tego nie zrobi bo wie że kupienie go od nas jest niemożliwe.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- BiancoNerri_
- Juventino
Spoko.Kolejny mądry zawodnik.Żeby tak wszyscy przedłużyli(Trezeguet :evil: )
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
SuperrrrSuperrrrSuperrrrSuperrrrSuperrrrSuperrrr
dawno nie byłam na forum (za co dostałam ochrzan od wielmożnego moderatora Ulissesa :oops:) i to pierwsza dobra wieść którą dziś doczytałam
Zambro jest jednym z obecnie lepiej grających zawodników i jakoś co go widzę w meczu to zawsze mu sie chce grać takiej woli walki życzę każdemu
dawno nie byłam na forum (za co dostałam ochrzan od wielmożnego moderatora Ulissesa :oops:) i to pierwsza dobra wieść którą dziś doczytałam

Zambro jest jednym z obecnie lepiej grających zawodników i jakoś co go widzę w meczu to zawsze mu sie chce grać takiej woli walki życzę każdemu

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....