Liga Mistrzów 2018/2019
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Co się odwaliło, taka bramka w takim meczu, szacun dla Arnolda za to zagranie :cwaniak: Liverpool swoje, ale co Barca gra w drugiej połowie
Jak bokser w 12 rundzie po 3 nokdaunach i chwieje się dalej.

Jak bokser w 12 rundzie po 3 nokdaunach i chwieje się dalej.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
To nawet nie tyle kwestia personaliów, co systemu. Klopp w tryby swojej maszyny wsadził Origiego i Szakire, pilkarzy przynajmniej o klasę gorszych i prezentujących inną charakterystykę niż Firmino i Salah. A mimo wszystko to po prostu działa, bez wyraźnej straty na jakości.pumex pisze:Wiem, że to takie gadanie, ale analizując (czysto teoretycznie) formację po formacji, ani obrony, ani pomocy, ani ataku Juve nie zamieniłbym na zestaw z Liverpoolu. Pojedynczo, chyba jedynie van Dijk byłby dla nas super łakomym kąskiem.
Nie-sa-mo-wi-te

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Nie oglądam spotkania, bo nie mam gdzie, ale kibice Barcelony mogą teraz podziękować Dembele za te dwie zmarnowane setki w końcówce pierwszego spotkania. Messi to chyba ze złości zdemoluje szatnię w Liverpoolu.
PS. Czekam na karnego dla Barcelony w 93 minucie
PS. Czekam na karnego dla Barcelony w 93 minucie

Ostatnio zmieniony 07 maja 2019, 22:45 przez dimebag11, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Ucz się Panie Allegri, ucz 

- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
powiedzcie mi jaki w takim razie najlepszy wynik w pierwszym meczu, skoro 1:0 mało remis 1:1 zły, wygrać 2:0 też czasem nie wystarczy, a dziś się okazę, że nawet z Barcą 3:0 można odrobić.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Przecież to już chyba 3 sezon jak Liga Mistrzów pokazuje, że nie ma dobrego/bezpiecznego wyniku. W dwumeczu trzeba po prostu w obydwu spotkaniach grać w piłkę.rammstein pisze:powiedzcie mi jaki w takim razie najlepszy wynik w pierwszym meczu, skoro 1:0 mało remis 1:1 zły, wygrać 2:0 też czasem nie wystarczy, a dziś się okazę, że nawet z Barcą 3:0 można odrobić.

- pumex
- Juventino
U nas wszystko opiera się na jednostce, u nich na drużynie - proste. To samo, co w Ajaxie. Efekt widoczny gołym okiem.jackop pisze:To nawet nie tyle kwestia personaliów, co systemu. Klopp w tryby swojej maszyny wsadził Origiego i Szakire, pilkarzy przynajmniej o klasę gorszych i prezentujących inną charakterystykę niż Firmino i Salah. A mimo wszystko to po prostu działa, bez wyraźnej straty na jakości.pumex pisze:Wiem, że to takie gadanie, ale analizując (czysto teoretycznie) formację po formacji, ani obrony, ani pomocy, ani ataku Juve nie zamieniłbym na zestaw z Liverpoolu. Pojedynczo, chyba jedynie van Dijk byłby dla nas super łakomym kąskiem.
Nie-sa-mo-wi-te

- Piotr Juvefan
- Juventino
Roznieśli ich bez Salaha
Jurgen wariacie

Jurgen wariacie

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Ależ taktyczny kunszt Valverde.
Oddam piłkę, oddam inicjatywę, zachowam kontrolę, będę Allegrim taktycznym superstar, wygram czempions lig. 😂
Klopp. Najlepszy. Na świecie.
Można się rozejść.
Oddam piłkę, oddam inicjatywę, zachowam kontrolę, będę Allegrim taktycznym superstar, wygram czempions lig. 😂
Klopp. Najlepszy. Na świecie.
Można się rozejść.
calma calma
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Złota zmiana Wijnalduma
Idealny pokaz jak niewykorzystane sytuacje się mszczą i co w futbolu znaczy koncentracja i gra do końca. Barca miała szans nawet na 5-0 w doliczonym czasie tydzień temu, dzisiaj 4 przeciwko jednemu obrońcy, tracą bramkę po takim rożnym. Liverpool ma zespół i wierzył do końca, wygrał sercem.
Valverde już może się pakować.

Valverde już może się pakować.
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
nie chciałbym być w skórze Barcelony. Barca miała masę sytacji w dwumeczu, w odróżnieniu od Juve, które z Ajaxem miało może 3 sytuacje w dwumeczu...
co ciekawe jest wielka szansa, że w finale zobaczymy dwie drużyny, które jako jedyne pokonaliśmy w finałach Ligi Mistrzów
co ciekawe jest wielka szansa, że w finale zobaczymy dwie drużyny, które jako jedyne pokonaliśmy w finałach Ligi Mistrzów