Serie A 18/19 (34): Inter 1-1 JUVENTUS F.C
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Niby olewka ale dla kibica Juve olanie meczu z tymi złodziejami to policzek. Mam nadzieję, że zdają sobie sprawę i poprzestawiają szyki tym parówom.
Grają o nic i na luzie to niech znajdą w sobie trochę ambicji i motywacji...przynajmniej ten jeden raz - Romie, Atalancie można odpuścić ale nigdy interowi i temu mongołowi tępemu.
Grają o nic i na luzie to niech znajdą w sobie trochę ambicji i motywacji...przynajmniej ten jeden raz - Romie, Atalancie można odpuścić ale nigdy interowi i temu mongołowi tępemu.

- Forza Juve
- Juventino
Dla nas to mecz o pietruszkę, ale Inter może jeszcze stracić LM, więc byłoby pięknie jakby nasi wygrali 
Oczywiście z takim zaangażowaniem i stylem jaki prezentują będzie cieżko, ale nadzieja jest zawsze, forza!

Oczywiście z takim zaangażowaniem i stylem jaki prezentują będzie cieżko, ale nadzieja jest zawsze, forza!

- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 15 razy
- Otrzymał podziękowanie: 37 razy
Oprawa denerwująca, ale jednak celna, trzeba to im przyznać...
No i po sprawie, będę liczył te ziarenka piasku bez meczu w tle. 5 minut mojego czasu to i tak za dużo dla tej drużyny.
No i po sprawie, będę liczył te ziarenka piasku bez meczu w tle. 5 minut mojego czasu to i tak za dużo dla tej drużyny.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Szczęsny miał ją na łapie, ech akurat tępy mongoł musiał oddać strzał życia. Jak oddadzą mecz bez walki bo brakuje im motywacji to niech Allegri poleci na zbity ryj.
Szczęsny dał ciała według mnie.
Szczęsny dał ciała według mnie.

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Po 3 powtórkach, spokojnie było do wyjęcia. Nie popisał się Wojtek 
Prawie 2-0 w 12 minut :giveup:

Prawie 2-0 w 12 minut :giveup:

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 37 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Ronaldo niech sobie lepiej zrobi wcześniejsze wakacje bo szkoda jego "image" grając z tymi żywymi trupami.
Cały sezon nic nie gramy to chyba nikt nie oczekiwał czegoś innego dzisiaj. Matuidi dalej najbardziej wysuniętym pomocnikiem, Kwadrat dalej nie ma połączenia z mózgiem, kurczak pod prądem. Cancelo zapomniał jak się gra w piłkę.
Cały sezon nic nie gramy to chyba nikt nie oczekiwał czegoś innego dzisiaj. Matuidi dalej najbardziej wysuniętym pomocnikiem, Kwadrat dalej nie ma połączenia z mózgiem, kurczak pod prądem. Cancelo zapomniał jak się gra w piłkę.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Inter wyszedł na mecz z nastawieniem, że wypunktuje spadkowicza (Mistrz Italii nie dojechał), dopisze 3pkt. i do domu.
#AllegriOut
#AllegriOut

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!