Juventus - Lazio 1:0
- Alexxxxx
- Juventino
Wnioskuje z tej wypowiedzi , że twoja znajomośc przepisow gry jest równa mniejwięcej zeru :roll: Przecież ten karny był "wyciągnięty z kapelusza" tak samo jak te 7 minut w meczu z Chievo. Umiesz dowalac nam i innym, a nie umiesz się przynzać , że w tych dwóch meczach była ewidentna stronniczośc :!: Aż Mnie "ściska" ze złości, ponieważ wiem, że jakby jakiś mało znany użytkownik z tego forum zachowywał się jak Ty wzbudzając tak dużo niepotrzebnych kontrowersji, dawno by już sobie odpoczywał na conajmniej 5 dniowym banie z "bananem" w dłoni.TomekW pisze:Oczywiscie, ze sie wypowiemDjJuve pisze:Moze wypowiesz sie na temat karnego dla Milanu:evil: Bo powtorki pokazaly ze faulu nie bylo :shock:
Wg mnie karny byl ewidentny. Bramkarz nie trafil w pilke i wpadl na Tomassona. Nie ma tu znaczenia czy uderzyl w niego z sila pedzacej lokomotywy czy tylko lekko potracil. Spowodowal, ze napastnik Milanu nie mogl prawidlowo wyladowac, a wiec faulowal. Sedzia popelnil blad wg mnie pokazujac czerwona kartke. Ale co do karnego nie mam watpliwosci. Takowych nie mieli tez spece od movioli w 90 minuto.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Lypsky
- Juventino
Nigdy w zyciu 8)TomekW pisze:Wazelina Show :lol::DjJuve pisze:Buhahaha :lol: Wielki El_chico powrocil.
Dobra moze to troche zle ujalem.Chodzilo mi o to ze czasami sam zaczynasz i wynika z tego sprzeczkaTomekW pisze:Hmm... Nastepny... Kiedy to mialem pretensje, ze ktos na mnie najezdza? Nie przypominam sobieDjJuve pisze:Jak zwykle TomekW bedzie mial pretensje ze sie na niego naskakuje a sam zaczyna.:
Nie ponizam sie ale masz racje ze ten temat jest juz zamkniety i niepotrzebnie zaczalem go roztrzasac poniewaz popelnilem wtedy bladTomekW pisze:Myslalem, ze ten temat jest juz zamkniety :roll: Przeciez przyznales sie do bledu... No ale widocznie lubisz sie ponizac :roll::DjJuve pisze:A sedzie ktory wczesniej przedluzyl wam mecz 7min.
Chodzilo mi o to ze czasami sam zaczynasz i wynika z tego sprzeczkaTomekW pisze:Alez jestes uparty jak osiol. Chyba sam siebie probujesz przekonac, ze ja mam pretensjeDjJuve pisze:Nie daje sie sprowokowac ale tylko ostrzeglem go ze sam zaczyna a pozniej jak wynika z tego klotnia on ma pretensje ze sie na niego naskakuje.:
Wiem ze Juve nie jest swieta krowa ale ty zarzucasz ze kibice Juve na tym forum nie mowia o bledach na korzysc Juve a moim zdaniem (nie zawsze ale) tak nie jest i tylko o to mi chodziloTomekW pisze:Radzilbym najpierw zastanowic sie porzadnie czy ktos z kim zamierzasz walczyc nie ma przypadkiem racji, a dopiero potem rzucic sie w wir dyskusjiDjJuve pisze:To prawda ze TomekW po meczach zaczyna swoja gadke o sedziach ale jezeli pisze cos na Juve ja tego tak nie moge zostawic i moze popelniam blad wdajac sie w dyskusje.Bo wbrew temu co myslisz, Juve nie jest swieta krowa i odrobina krytyki mu nie zaszkodzi. No ale nic nie poradze, ze niektorych prawda kole w oczy :lol::
To nie byl argument to byla moja strasznie glupia wypowiedz ktorej zaluje.Chcialem sie zrewanzowac Milanista za wysmiewanie sie z Juve i zrobilem to niepotrzebnie.Gwarantuje ci ze potrafie sie takze wypowiadac madrze majac argumentyTomekW pisze:No pewnie. A twoim koronnym argumentem w niedawnej wymianie zdan na forum Milanu bylo "Nie wygracie nigdy Ligi Mistrzow". Takie argumenty kazdego rzuca na kolana :lol:DjJuve pisze:Podczas kazdej wyminy zdan daje jakies argumnty nie pisze ''Jestescie slabi bo tak jest'' staram sie zawsze miec jakis argument.
TomkuW nie chce sie z toba klocic bo dostalem lekcje od kilku uzytkownikow i moda.Wiem ze czasami nie mam racji ale mam taki charakter ze za wszelka cene bronie swojego zdania
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Rasi
- Qualità Juventino
Pierwsza sprawa ----> TomekW nigdy nie narzekał na to, że ktoś atakuje jego poglady czy opinie. Każda sprzeczka czy wymiana zdań to dla niego okazja do zademonstrowania swojej ( mozecie mi wierzyć
) nie przecietnej wiedzy o calcio :shock: . On po prostu uwielbia tą tematyke
Druga sprawa-----> faktem jest, ze brakuje nam samokrytycyzmu. Sytuacje Szewczenki roztrzasało paru kolesi nie mając pojecia o czym piszą - nawet meczu nie widzieli :shock: ( Dj Juve , Wicior ). Gdyby na Onecie nie pojawił sie temat o Ancelottim broniacym arbitra nawet by o tym nie wiedzieli. To jednak tłumaczy dlaczego nie mówi sie o błedzach jakie sedziowie popełniaja na nasza korzyść - nikt o tym nie( no a przynajmniej wiekszość )
trzecia sprawa----> zapewniam Cie TomekW ze są u nas osoby potrafia patrzec obiektywnie na Juventus. Zazwyczaj jednak nie sa w stanie wyrobic sobie swojego zdania gdyż nie maja dostepu do włoskich stacji TV. Nie chcąc zabierać głosu w sprawie o której za duzo nie wiedzą ( znowu DJ Juve ) wolą milczeć
czwarta sprawa---> Alexxx: zamilknij lepiej :? . Gdyby wiedze TomkaW przyjąc za "mniej wiecej zreo" to Twoja gdzie by była ?? Może "zero bezwzględne" ?? Albo nizej ?? Gdybys poczytał i pomyślał ( obojetne w jakiej kolejności
) to dowiedziałbyś, że osoby , które widziały skróty albo cały mecz nie miały pretensi o te 7 minut. Karnego nie widziałem więc wypowiadac sie nie bede. Zdania co do niego są podzielone. Każdy ma prawo to widziec inaczej
Druga sprawa-----> faktem jest, ze brakuje nam samokrytycyzmu. Sytuacje Szewczenki roztrzasało paru kolesi nie mając pojecia o czym piszą - nawet meczu nie widzieli :shock: ( Dj Juve , Wicior ). Gdyby na Onecie nie pojawił sie temat o Ancelottim broniacym arbitra nawet by o tym nie wiedzieli. To jednak tłumaczy dlaczego nie mówi sie o błedzach jakie sedziowie popełniaja na nasza korzyść - nikt o tym nie( no a przynajmniej wiekszość )
trzecia sprawa----> zapewniam Cie TomekW ze są u nas osoby potrafia patrzec obiektywnie na Juventus. Zazwyczaj jednak nie sa w stanie wyrobic sobie swojego zdania gdyż nie maja dostepu do włoskich stacji TV. Nie chcąc zabierać głosu w sprawie o której za duzo nie wiedzą ( znowu DJ Juve ) wolą milczeć
czwarta sprawa---> Alexxx: zamilknij lepiej :? . Gdyby wiedze TomkaW przyjąc za "mniej wiecej zreo" to Twoja gdzie by była ?? Może "zero bezwzględne" ?? Albo nizej ?? Gdybys poczytał i pomyślał ( obojetne w jakiej kolejności
- Alexxxxx
- Juventino
Ja, mi nie chodzi, że było 7 minut. I, że sędzia doliczył jeszcze 2 za zmiany. Tylko Oto, że wogole 5 minut sie nie nalezało, a dodatkowy czas, za zmiany rozumiem. A ty Mnie nie krytkuj tak, bo, że jestes moderatorem to nie znaczy, że możesz oceniac moją wiedzę, bo Mnie nie znasz, a takie wypowiedzi moge tylko zaliczyć do podlizywania się TomkowiW. I jeszcze jedna sprawa naucz się pisac mój nick, albo nie pisz o Mnie, bo sobie tego nie życze. Pomyśl najpierw jaki ty jestes i jaka masz wiedzę...A karnego oglądałem, więc... Dobra skończmy to, bo szczerze mówiąc mam Ciebie już zupełnie dosyć, bo się uczepiłeś Mnie, jak żep psiego ogona. Koniec sprawy :!:Rasi pisze:czwarta sprawa---> Alexxx: zamilknij lepiej :? . Gdyby wiedze TomkaW przyjąc za "mniej wiecej zreo" to Twoja gdzie by była ?? Może "zero bezwzględne" ?? Albo nizej ?? Gdybys poczytał i pomyślał ( obojetne w jakiej kolejności) to dowiedziałbyś, że osoby , które widziały skróty albo cały mecz nie miały pretensi o te 7 minut. Karnego nie widziałem więc wypowiadac sie nie bede. Zdania co do niego są podzielone. Każdy ma prawo to widziec inaczej
Ps. Ja należe do "trzeźwo" myślacych i obiektywnie spoglądam na grę Juventusu jak i innych kłubów min. Realu, Milanu
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Lypsky
- Juventino
Dobra Rasi moglbys juz dac spokoj wiem ze popelnilem bledy i przyznalem sie do nich wiec nie wiem po co dalej roztrzasasz ta spraweRasi pisze: Druga sprawa-----> faktem jest, ze brakuje nam samokrytycyzmu. Sytuacje Szewczenki roztrzasało paru kolesi nie mając pojecia o czym piszą - nawet meczu nie widzieli :shock: ( Dj Juve , Wicior ). Gdyby na Onecie nie pojawił sie temat o Ancelottim broniacym arbitra nawet by o tym nie wiedzieli. To jednak tłumaczy dlaczego nie mówi sie o błedzach jakie sedziowie popełniaja na nasza korzyść - nikt o tym nie( no a przynajmniej wiekszość )

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Rasi
- Qualità Juventino
Alexxxxx pisze: Ja, mi nie chodzi, że było 7 minut. I, że sędzia doliczył jeszcze 2 za zmiany. Tylko Oto, że wogole 5 minut sie nie nalezało, a dodatkowy czas, za zmiany rozumiem.
Gdybyś oglądał skróty bys wiedział. Nawet TomekW wszystko wyliczył za co ile czasu sie należało. Skoro mój autorytet jest dla Ciebie za mały to wiedz, że Martin równierz uznał, że w tym meczu przekretu z czasem nie było.
Alexxxxx pisze:A ty Mnie nie krytkuj tak, bo, że jestes moderatorem to nie znaczy, że możesz oceniac moją wiedzę, bo Mnie nie znasz,
Najpierw spójrz na siebie :?. A Ty kim jestes żeby oceniac wiedze innych ?? A oceniłes jego wiedze na "mniejwiecej zero". Ja zdazyłem poznac mniej wiecej zasób wiedzy Twojej i jego więc moge miec porównanie i takiego dokonałem w poprzednim poście
Alexxxxx pisze: a takie wypowiedzi moge tylko zaliczyć do podlizywania się TomkowiW.
Qrde rozszyfrowałes mnie :shock: . No rzeczywiście mu sie podlizuje bo nie chce żeby przestał wpadac na forum. A wiesz dlaczego ?? Bo to jedna z nielicznych tutaj osób, które wiedzą o czym pisza :evil:
Alexxxxx pisze: I jeszcze jedna sprawa naucz się pisac mój nick, albo nie pisz o Mnie, bo sobie tego nie życze. Pomyśl najpierw jaki ty jestes i jaka masz wiedzę.
A co ma do tego jaki jestem ?? Zmam swój poziom wiedzy i wdaje sie w dyskusje tylko wtedy kiedy wiem cos na ten temat ( w przeciwienstwie do Ciebie)
Alexxxxx pisze: mówiąc mam Ciebie już zupełnie dosyć, bo się uczepiłeś Mnie, jak żep psiego ogona. Koniec sprawy :!:
Chłopie robisz sie smieszny ( albo żałosny sam nie wiem ) ja sie Ciebie uczepiłem ?? Nic mnie nie obchodzisz i tyle. Wszystkie ostrzezenia były słuszne. Inni jakos przyjmuja je bez protestów tylko Ty jeden po każdej zółtej kartce urządzałes sceny :evil:
Gdyba tak "trzeźwo" myslacy jeździli po drogach to wątpie zeby wyszedł ktos cało :?Alexxxxx pisze: Ps. Ja należe do "trzeźwo" myślacych i obiektywnie spoglądam na grę Juventusu jak i innych kłubów min. Realu, Milanu
DJ Juve---> juz okej
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2004, 14:39 przez Rasi, łącznie zmieniany 1 raz.
- kouba
- Qualità Juventino
DjJuve: Twoje poglady zmieniaja sie jak w kalejdoskopie :? Juz kiedys sie przynałeś do Twojego błędu (chodzi o mecz Milan - Chievo) a teraz znowu ta sprawe 'odkopałeś' i znowu postawiłeś na swoim. W ostatnim Twoim poście znowu sie przyznajesz do błędu ... Zdecyduj sie co masz pisać... :?
Fakt, ze TomekW troche sie 'czepia' ale gada prawde :!: Bramke z Chievo strzelili w prawidłowym czasie gry. Ale jest tez druga strona medalu :!: Dlaczego sedzia przedłuzył ten mecz (pierwotnie) aż o 5 minut
5 minut to bardzo duzo i żadko kiedy sędzia przedłuża mecz aż o tyle. Potem jeszcze 'dołozyl' 2 minuty, ale to już były prawidłowe doliczenia. Nie wnikajmy w szczegóły dlaczego tak sie stało, bo na pewno mi tutaj zaraz TomekW powie, ze było tyle przerw...Mecz ten sie skończył koniec mowy o tym...
Karny (a zarazem bramka) został prawidłowo podyktowany. Wyraźnie bramkarz Empoli sfaulował Milańczyka. Jednak zgodze sie z TomkiemW, ze bramkarz ten nie powinien dostać aż czerwonej kartki. Milan w tym meczu przeważał cały czas i prawidłow wygrali, a to ze tylko 1:0 to juz inna sprawa. Jak ktos nie widział bramki to niech ja zobaczy i sam oceni sprawe: http://www.planetmilan.com/downloads/Go ... empoli.wmv
A co do meczu z Lazio i tym błedzie sędziego to po pierwsze sędzia tego specialnie nie zrobił i mógł popełnić taki błąd. Dziś go popełnił na 'plus' Juve, jutro na 'minus', albo na 'plus' Milanu, tutaj nie ma sie niczego czepiać. A co do tego, ze nikt nie wspomniał o tym na forum to jest naturalna kolej rzeczy. Ciekawe czy jakby Milan był tej sytuacji to co Wy byście pisali na Waszym forum
Bo ja nie wierze, ze kazdy pisałby ze możemy sie cieszycz tego zwyciestwa bo nie jest oni zasłużone :!: Reakcja byłaby podobna do naszej...I jeszcze jedno jak do kogos kierujesz posta to nie pisz: "użytkownik X' albo 'kolega Moderator' bo to jest wkurzajace i prowokacyjne z Twojej strony...
Fakt, ze TomekW troche sie 'czepia' ale gada prawde :!: Bramke z Chievo strzelili w prawidłowym czasie gry. Ale jest tez druga strona medalu :!: Dlaczego sedzia przedłuzył ten mecz (pierwotnie) aż o 5 minut

Karny (a zarazem bramka) został prawidłowo podyktowany. Wyraźnie bramkarz Empoli sfaulował Milańczyka. Jednak zgodze sie z TomkiemW, ze bramkarz ten nie powinien dostać aż czerwonej kartki. Milan w tym meczu przeważał cały czas i prawidłow wygrali, a to ze tylko 1:0 to juz inna sprawa. Jak ktos nie widział bramki to niech ja zobaczy i sam oceni sprawe: http://www.planetmilan.com/downloads/Go ... empoli.wmv
A co do meczu z Lazio i tym błedzie sędziego to po pierwsze sędzia tego specialnie nie zrobił i mógł popełnić taki błąd. Dziś go popełnił na 'plus' Juve, jutro na 'minus', albo na 'plus' Milanu, tutaj nie ma sie niczego czepiać. A co do tego, ze nikt nie wspomniał o tym na forum to jest naturalna kolej rzeczy. Ciekawe czy jakby Milan był tej sytuacji to co Wy byście pisali na Waszym forum

- herr_braun
- Juventino
prosze o link do ściągnięcia bramki trezegeuta
- TomekW
- Juventino
Wyraznie napisalem kilka postow wczesniej, ze na forum Milanu nie tuszuje sie takich sytuacji. Jesli nie wierzysz to sam sprawdz. Na forum byly komentowane decyzje sedziego w sprawie karnego z Empoli, doliczonego czasu z Chievo, karnego z Ancona i jeszcze paru innych...kouba pisze:A co do tego, ze nikt nie wspomniał o tym na forum to jest naturalna kolej rzeczy. Ciekawe czy jakby Milan był tej sytuacji to co Wy byście pisali na Waszym forum
Ale ja wcale nie mowie o tym, ze kazdy ma to przyznac. Wystarczy, zeby ktos o tym wspomnial. Ale zeby wszyscy to przemilczeli...?kouba pisze:Bo ja nie wierze, ze kazdy pisałby ze możemy sie cieszycz tego zwyciestwa bo nie jest oni zasłużone :!: Reakcja byłaby podobna do naszej...
A niby z jakiej racji mam tak nie pisac? Dlaczego to niby jest wkurzajace? Hmm? Kazdy rejestrujacy sie na forum jest jego użytkownikiem, wiec nie widze problemu. Zamiennie mozna pisac forumowiczkouba pisze:I jeszcze jedno jak do kogos kierujesz posta to nie pisz: "użytkownik X' albo 'kolega Moderator' bo to jest wkurzajace i prowokacyjne z Twojej strony...

I wierz mi, jest wiele innych, skuteczniejszych sposobow prowokowania.
Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
- kouba
- Qualità Juventino
http://www.xtclips.com/JuveLazio1.wmvherr_braun pisze:prosze o link do ściągnięcia bramki trezegeuta
- OskarG
- Juventino
Chciałem zauważyć że ja wspomniałem o błedach sędziówTomekW pisze:Bo tutaj nigdy sie nie mowi o bledach sedziow na korzysc Juve. :roll:3d_man pisze:czemu nikt nie wspomina o uniewaznionej bramce Cesara (dla Lazio :roll: ) - chodzi mi o sytuacje w ktorej sedzia zagwizdal spalony, na ktorym jednak Cesar nie byl (byl natomiast na pasywnym Inzaghi)
Zreszta nie ma co sie dziwic - w opisie meczu na JP jest, ze Cesar trafil w boczna siatke :lol::lol::lol::lol::lol::lol: (Choc w sumie trafil w boczna... tylko ze od wewnatrz bramki)
pozwólcie że zacytuje:)
Oskar8 pisze: Pozatym Bardzo sła bo "zagrali" Sedziowie LINIOWI którzy popełnili kilka błedów dla Juve i dla Lazio - chodzi o spalone
Zgadzam sie że Cesar nie był na spalonym, ale nie jestem pewny co do Inzagiego jesli dobrze pamietam to był on skierowany w kierunku bramki Juve i sie poruszał w tym kierunku (ale moge sie mylić bo od tego meczu troche czasu juz minęło)3d_man pisze:czemu nikt nie wspomina o uniewaznionej bramce Cesara (dla Lazio :roll: ) - chodzi mi o sytuacje w ktorej sedzia zagwizdal spalony, na ktorym jednak Cesar nie byl (byl natomiast na pasywnym Inzaghi)
jeżeli nie oglądałeś to skąd wiesz że był nudny bo padła jedna bramka ? i to w samej koncówce ja oglądałem i powiedziałem że "mógł sie podobać" bo w moim odczuci mógł. Prawda oglądałem wiele lepszych meczy ale wiele o wiele gorszych też oglądałem.3d_man pisze: z gory zaznaczam ze niestety nie moglem obejrzec tego spotkania
oczywiscie Lazio rowniez nie zagralo ladnie - nie ma co sciemniac ze "mecz mogl sie podobac" - on byl po prostu nudny a zawodnicy obu druzyn chyba zostawili ambicje i wole walki w szatni
Z tym sie akurat zgodze remis był by sprawiedliwym wynikiem3d_man pisze: mimo wszystko taka jest pilka nozna - sprawiedliwy bylby remis 0:0 i oddawalby on w pelni to co sie dzialo na boisku, ale jeden przeblysk ( ) zadecydowal o wyniku meczu - gratuluje zwyciestwa i do zobaczenia w maju - wtedy nie bedzie juz tak latwo (przynajmniej mam taka nadzieje)
ale jak powiedziales to jest piłka nożna.
A w maju też wam nie będzie łatwo choć 2 bramki to bardzo duża przewaga. Ale piłka jest piłka wszystko sie może zdarzyć żobaczymy poczekamy