Serie A 18/19 (33): JUVENTUS 2-1 Fiorentina (37 SCUDETTO!)
- BlackJacky
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ludzie, zrzygam sie za chwile... Nie da sie na to patrzec (nadal), <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> decyzje trenerskie (kontynuacja), idiotyczne gatki, ze scudetto jeszcze nie wywalczone, to bedzie najmocniejszy sklad - a ze SPAL bylo juz wywalczone, ze wystawil pol-rezerwowy? Co sie w tym klubie wyrabia?! I jeszcze co chwila slysze: "calma, calma!". Przez swoj zakuty łeb, gosciu rozpieprzyl druzyne.
Rugani, to jest dramat... A Cuadrado prezentuje poziom jakiegos randomowego Błażeja z Orlika. Obrony nie ma wcale, pomocy tez nie. Ronaldo, to strzelec wyborowy, ale na "9" sie nie nadaje - tylko lewe skrzydelko.
:sciana: :sciana: :sciana:
Rugani, to jest dramat... A Cuadrado prezentuje poziom jakiegos randomowego Błażeja z Orlika. Obrony nie ma wcale, pomocy tez nie. Ronaldo, to strzelec wyborowy, ale na "9" sie nie nadaje - tylko lewe skrzydelko.
:sciana: :sciana: :sciana:
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Shadow Marshall
- Juventino

Wiem, że offtop ale sprawdzcie sobie skrót Boloni z Sampdorią dzisiaj. To co Audero odwalił w bramce to łał... :shock:
- Mati1990
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Viola powinna w tym meczu strzelić jeszcze ze 2 bramki, zasługiwali po pierwszej połowie na to.
Allegri w tym sezonie rozpieprzył całą drużynę, bo jak inaczej można nazwać to co oni robią? Mamy piłke i zamiast parcie do przodu to nikt nie wychodzi po za CR7, a ten co ma piłke puka się po czole i myśli co tu zrobić.
Kean siedzi na ławce, a nasza ofensywa Matuidi biega jak kurczak.
Allegriout
Allegri w tym sezonie rozpieprzył całą drużynę, bo jak inaczej można nazwać to co oni robią? Mamy piłke i zamiast parcie do przodu to nikt nie wychodzi po za CR7, a ten co ma piłke puka się po czole i myśli co tu zrobić.
Kean siedzi na ławce, a nasza ofensywa Matuidi biega jak kurczak.
Allegriout
- Baczu
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Błagam, niech ktoś w szatni zamknie Kałdrado w kiblu, i niech ten patafian więcej nie szarga moich nerwów. Można mu do kabiny jeszcze podrzucić Pawełka Dybałe i Mandzukica o kulach i całej trójce zakupić bilety do Mediolanu, niech sobie tam inter sabotują.
Z jednej strony takiej gry się spodziewałem, z drugiej... oglądam ten mecz tylko dla jakiegoś pojedynczego błysku któregoś z naszych. Może Pjanic strzeli cudownie z wolnego, może Berna zrobi cudowny rajd przez pół boiska, może Ronaldo strzeli z przewrotki... Moja dziewczyna oglądająca ze mną mecze Juventusu od września, stwierdziła w przypływie szczerości że nasi grają jak amatorzy i są nic nie warci...
Chiesa to diament, ale u nas pół roku przesiedziałby na ławce, zaś drugie pół roku wchodził na ostatnie 5-10 minut za przygłupiego Kolumbijczyka. Berna w jego wieku zapowiadał się chyba nawet lepiej, u nas poza przebłyskami gra z ewidentną blokadą.
Z jednej strony takiej gry się spodziewałem, z drugiej... oglądam ten mecz tylko dla jakiegoś pojedynczego błysku któregoś z naszych. Może Pjanic strzeli cudownie z wolnego, może Berna zrobi cudowny rajd przez pół boiska, może Ronaldo strzeli z przewrotki... Moja dziewczyna oglądająca ze mną mecze Juventusu od września, stwierdziła w przypływie szczerości że nasi grają jak amatorzy i są nic nie warci...
Chiesa to diament, ale u nas pół roku przesiedziałby na ławce, zaś drugie pół roku wchodził na ostatnie 5-10 minut za przygłupiego Kolumbijczyka. Berna w jego wieku zapowiadał się chyba nawet lepiej, u nas poza przebłyskami gra z ewidentną blokadą.
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2019, 18:55 przez Baczu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 83 razy
Mam nadzieję, że uda nam się dzisiaj jakimś cudem wywalczyć ten 1 punkt i zaklepać mistrza. Później z taką piłkę marzę, że będziemy przegrywać wszystko, bo może to choć trochę przybliży naszych włodarzy do wykopania na zbity pysk tego trenerskiego dyzmy.
Każdy kolejny klub zweryfikuje jego poziom trenerski. Z Realu zostałby wywalony maksymalnie po połowie sezonu prezentując taką kupę.
Na prawdę nie ma w europie brzydziej grającej drużyny niż Juventus. Pierdyliard wrzutek w pole karne na gościa, który ma 2 świetne nogi i potrafi zrobić z piłką przy nodze cuda...
Bramka jak zwykle nie po składnej akcji, a z dupy... Ronaldo zirytowany na maxa.
:giveup:
Szkoda tego Chiesy, mógł mieć 2 ładne bramki dzisiaj.
Każdy kolejny klub zweryfikuje jego poziom trenerski. Z Realu zostałby wywalony maksymalnie po połowie sezonu prezentując taką kupę.
Na prawdę nie ma w europie brzydziej grającej drużyny niż Juventus. Pierdyliard wrzutek w pole karne na gościa, który ma 2 świetne nogi i potrafi zrobić z piłką przy nodze cuda...
Bramka jak zwykle nie po składnej akcji, a z dupy... Ronaldo zirytowany na maxa.
:giveup:
Szkoda tego Chiesy, mógł mieć 2 ładne bramki dzisiaj.
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- Bobby X
- Juventino

- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
A taki fachowiec miał być z Wybitnego Stratega z Toskanii. Nie pykło. Nie oglądam meczu, flashscore dwa razy zapikał i po pierwszym nawet się uśmiechnąłem.
- Hołek
- Juventino

- Podziekował: 16 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Wyraźnie chłopaki grają na zwolnienie trenera a tu Sandro taki niefart. Wyglądał jakby chciał kolegów przeprosić za to, że wpadło.
Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 83 razy
Cały sezon ?Hołek pisze:Wyraźnie chłopaki grają na zwolnienie trenera a tu Sandro taki niefart. Wyglądał jakby chciał kolegów przeprosić za to, że wpadło.
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- Hołek
- Juventino

- Podziekował: 16 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Rugani już nawet od czterech lat.Sila Spokoju pisze:Cały sezon ?Hołek pisze:Wyraźnie chłopaki grają na zwolnienie trenera a tu Sandro taki niefart. Wyglądał jakby chciał kolegów przeprosić za to, że wpadło.
Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?
- Poprostu
- Juventino

- Podziekował: 52 razy
- Otrzymał podziękowanie: 63 razy
Viola już olewa ten mecz. Nie udało się po kozackiej 1 połowie. Ważniejszy mecz mają w czwartek. Dziękuję, dobranoc kolejne scudetto wygrane. Pora na zmiany.
- Osgiliath
- Juventino

Niby wygrana i człowiek powinien się cieszyć, bo powinien doceniać, co ma, czyli 8 z rzędu scudetto, ale jakoś średnio jednak. Nie, żeby pójść w hasło, że za dużo w tyłku i od dobroci się w głowie poobracało, ale styl, odpadnięcie z CI i LM... to boli.
Dzięki Max, ale pls odejdź. Zarządzie - czas na transfery!
Dzięki Max, ale pls odejdź. Zarządzie - czas na transfery!