Liga Mistrzów 2018/2019
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
czerwo?:D ludzie nie oglądajcie meczów po pijaku
z gry nie zasłużyliśmy na awans ale oddajmy sędziom co ich bo po prostu dostaliśmy 2 beznadziejnych sędziów na boisku i 3 za monitorami, tam co Can wczoraj dostał kartkę też był faul wcześniej ale po prostu mieli gwizdać pod Ajax oba mecze i tak gwizdali
z gry nie zasłużyliśmy na awans ale oddajmy sędziom co ich bo po prostu dostaliśmy 2 beznadziejnych sędziów na boisku i 3 za monitorami, tam co Can wczoraj dostał kartkę też był faul wcześniej ale po prostu mieli gwizdać pod Ajax oba mecze i tak gwizdali
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Jeżeli widziałeś tam faul na Canie to kiepsko z tobą.Maly pisze:czerwo?:D ludzie nie oglądajcie meczów po pijaku

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Kończą kwestię. W prasie cicho także gol prawidłowy.
Ja powiem tak. Jestem za Varem, ale on ma naprawiać błędy a nie szukać na siłę jak anulować gola. Ta proporcja robi się zachwiania o czym coraz więcej się mówi. Jakby tak prześledzić wszystkie kornery, kto kogo trzymał, ciągnął to by 70% goli anulowano. Nie tędy droga.
Ja powiem tak. Jestem za Varem, ale on ma naprawiać błędy a nie szukać na siłę jak anulować gola. Ta proporcja robi się zachwiania o czym coraz więcej się mówi. Jakby tak prześledzić wszystkie kornery, kto kogo trzymał, ciągnął to by 70% goli anulowano. Nie tędy droga.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
widziałem tylko jedną kiepską powtórkę na której na pewno obrońca nie dotknął piłki, jeśli masz dobry replay podziel sięPoprostu pisze:Jeżeli widziałeś tam faul na Canie to kiepsko z tobą.
co do VAR i anulowania na siłę... nie odbieram tego tak, chociaż na pewno jest tu pole do nadużyć i pomagania komu trzeba i pewnie dlatego wczoraj sędzia został wezwany do monitora w kompletnie czystej sytuacji, najważniejsze żeby było sprawiedliwie czyli jak zacznie łapać te faule przy rożnych to dla wszystkich i wszędzie po równo, jeśli przez to będzie mniej bramek to spoko, jeśli piłkarze nie potrafią walczyć o pozycję bez faulowania to niech będą gwizdane faule i już, osobiście nie widzę tu problemu
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Sorek21
- Juventino
Zobaczyłem dzisiejszy skład Man City i już widać że tam będzie grane w piłkę a nie takie dziadostwo jak u nas. Na 9 szybki błyskotliwy Aguero, na obu flankach ( co za zaskoczenie ) dwaj skrzydłowi. W środku pola dwóch rozgrywających + na pozycji defensywnego pomocnika również kreatywny Gundogan.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
No elegancko grają. Przecież City obok PSG i Juve to najwięksi frajerzy LM. Totki ich dziś wyeliminują i właśnie pisząc tego posta Son wyprowadził ich na prowadzenia, ale Bernardo Silva zdołał wyrównać zanim skończyłem pisać. Radosny futbol dla postronnych kibiców.Sorek21 pisze:Zobaczyłem dzisiejszy skład Man City i już widać że tam będzie grane w piłkę a nie takie dziadostwo jak u nas. Na 9 szybki błyskotliwy Aguero, na obu flankach ( co za zaskoczenie ) dwaj skrzydłowi. W środku pola dwóch rozgrywających + na pozycji defensywnego pomocnika również kreatywny Gundogan.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
11. minuta meczu, 4 strzały i 4 gole - co się tam dzieje? :shock:
Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Ofensywa > defensywa. Głęboko w... mam Juventus Maksa. To co się dzieje dzisiaj na Etihad jest esencją futbolu.
Miodny mecz :uklon:
Miodny mecz :uklon:

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- TheDreamer
- Juventino
To jest LM z prawdziwymi mistrzami, nasza cyrkowa drużyna z klaunem na czele tam nie pasuje, jesteśmy zacofani do granic możliwości i kiedyś ktoś obudzi się z ręką w nocniku, bo topka ucieka a nasz zarząd jara się śmieszną serie a, trzeba wskoczyć na wyższy lv, trzeba trenera z ściesłej czołówki a nie trzymać tego nieudacznika, mamy świetnych piłkarzy ale jak nie ma kto trenować, bo możemy jedynie pozazdrościć i podniecać się takimi meczami jak dzisiaj.
Zrobiłbym wszystko zeby wyciągnąć Kloppa bądź Pepa, moje marzenie, niech zmienią tę gównianą mentalność Juventusu.
Zrobiłbym wszystko zeby wyciągnąć Kloppa bądź Pepa, moje marzenie, niech zmienią tę gównianą mentalność Juventusu.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
@TheDreamer
Klopp i Guardiola już się ślinią na myśl o objęciu Juventusu. Przecież w obecnych klubach mają wszystko - świetne zarobki, kasę na potrzebnych graczy ze światowej czołówki którzy podnoszą jakość drużyny, praktycznie co drugi tydzień mecze na najwyższym poziomie w lidze, która wciąż się rozwija. Agnelli z Paraticim pewnie już dogadują powrót Conte, który niczym Bonucci wytarł mordę Juventusem i wszystkimi wartościami z nim związanymi, bo nie mają jaj by nawet dać szansę Gasperiniemu jeśli koniecznie chcą mieć włoskiego trenera.
Klopp i Guardiola już się ślinią na myśl o objęciu Juventusu. Przecież w obecnych klubach mają wszystko - świetne zarobki, kasę na potrzebnych graczy ze światowej czołówki którzy podnoszą jakość drużyny, praktycznie co drugi tydzień mecze na najwyższym poziomie w lidze, która wciąż się rozwija. Agnelli z Paraticim pewnie już dogadują powrót Conte, który niczym Bonucci wytarł mordę Juventusem i wszystkimi wartościami z nim związanymi, bo nie mają jaj by nawet dać szansę Gasperiniemu jeśli koniecznie chcą mieć włoskiego trenera.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli