Liga Mistrzów 2018/2019
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Grupa spoko, nie wiem czym się przejmujecie ale niektóre grupy to kpina. Miernoty w niebiesko-czarnych koszulkach zostaną zgwałcone w tej grupie :-)
Napoli :-)
Napoli :-)

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
dokładnie, 2 grupy a mecze rozgrywane o 4 porach... i tego nie rozumiem ;] nie rozumiem dlaczego Real nie może zagrać o 18 a Barca o 21 tylko musi następnego dniaVanquish pisze:Nie do końca. Jeśli tylko dobrze zrozumiałem...Maly pisze:tak było chyba zawsze ale teraz po wprowadzeniu 2 godzin rozgrywania meczów nie rozumiem dlaczego pary blokują się na dni a nie na godziny, chyba że ten kolo źle napisał
Mamy dwie grupy telewizyjne - niebieska i czerwona. (...)
ameryki nie odkryłeśTony Montana pisze:Ja wam powiem, że to całe losowanie grup to jest ustawka UEFA
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- kawek
- Juventino
Trzeba zacząc kibicowac United zeby do meczow z nami nie wywalili siwego Portugalczyka. Działaczom pewnie nie w smak płacic mu odprawe a on do tego czasu zdazy juz rozszadzic szatnie do cna .Grupa niezła tylko ta Valencia
Irytuje mnie juz po raz enty dziadowska grupa Robcia
Irytuje mnie juz po raz enty dziadowska grupa Robcia
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Bardzo zacne zachowanie z jego stronymrozzi pisze:Coś się zmieniło w retoryce. Marotta przyznał, że jesteśmy w gronie faworytów. Przyznał też, że uszanowali decyzję Ronaldo o pozostaniu w Turynie. Ja myślę, że on po prostu zamknął ten etap i nie chciał już być kojarzony z nagrodami zdobytymi w koszulce Realu, gdy w LM będzie reprezentował nas.

To był taki żart, nic więcej, aczkolwiek jeśli chodzi o fazę pucharową to poszczególne losowania budzą bardzo, bardzo duże wątpliwości - ale wiadomo nic się nie udowodni.Maly pisze:ameryki nie odkryłeśTony Montana pisze:Ja wam powiem, że to całe losowanie grup to jest ustawka UEFA
Starą praktyką prokuratorską można sobie zadawać pytania - kto miałby motyw, kto odniósłby korzyść? Ale to znowu gdybanie.
Mnie znacznie bardziej martwi brak VAR-u (tutaj jest olbrzymie pole do przekrętów co pokazuje każda edycja LM)

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Dziwne, że nie ma jeszcze terminarza.
Chciałbym Szwajcarów na start, najlepiej w Turynie, żeby dobrze wejść w rozgrywki.
Tak sobie czytam komentarze kibiców United i w stosunku do ich zespołu panuje tam dużo mniejszy optymizm niż u Juventinich oceniających szanse Anglików na awans.

Tak sobie czytam komentarze kibiców United i w stosunku do ich zespołu panuje tam dużo mniejszy optymizm niż u Juventinich oceniających szanse Anglików na awans.

- TheDreamer
- Juventino
Mam dziwne i dobre przeczucia co do tegorocznej LM, grupa trudna, ale nie obawiam się niczego, nawet jeśli mielibyśmy RM,BM i PSG po prostu nie obawiałbym się ich. Ostatnie finały to były niespodzianki, coś niespodziewanego, trochę farta i udało się dostać i prawie wygrać, teraz czuję że mamy moc, że to nasz rok i w końcu wjedziemy tam na biało-czarnej petardzie i wygramy uszatego, upragnionego uszatego.
Jestem mega podjarany, jak nie teraz to kiedy ? Mamy wszystko żeby wrócić na szczyt, tyle lat... tyle czekania. Jeden cel, wygrać LM, nic innego mnie nie zadowoli, koniec bycia minimalistą, czas marzyć i spełniać te marzenia !
Lecimy ! Forza Juve !
Jestem mega podjarany, jak nie teraz to kiedy ? Mamy wszystko żeby wrócić na szczyt, tyle lat... tyle czekania. Jeden cel, wygrać LM, nic innego mnie nie zadowoli, koniec bycia minimalistą, czas marzyć i spełniać te marzenia !
Lecimy ! Forza Juve !

- Vinylside
- Juventino
Przejrzałem terminarz a następnie spisałem mecz przed i po spotkaniu w Lidze Mistrzów. Nie wygląda to źle. Teraz czekamy tylko na rozkład meczów ze strony UEFA.
16.09 vs. Sassuolo
18.09 / 19.09 - Champions League
23.09 vs. Frosinone
30.10 vs. Napoli
02.10 / 03.10 - Champions League
07.10 vs. Udinese
21.10 vs. Genoa
23.10 / 24.10 - Champions League
28.10 vs. Empoli
04.11 vs. Cagliari
06.11 / 07.11 - Champions League
11.11 vs. Milan
25.11 vs. Spal
27.11 / 28.11 - Champions League
02.12 vs. Fiorentina
07.12 vs. Inter
11.12 / 12.12 - Champions League
16.12 vs. Torino
16.09 vs. Sassuolo
18.09 / 19.09 - Champions League
23.09 vs. Frosinone
30.10 vs. Napoli
02.10 / 03.10 - Champions League
07.10 vs. Udinese
21.10 vs. Genoa
23.10 / 24.10 - Champions League
28.10 vs. Empoli
04.11 vs. Cagliari
06.11 / 07.11 - Champions League
11.11 vs. Milan
25.11 vs. Spal
27.11 / 28.11 - Champions League
02.12 vs. Fiorentina
07.12 vs. Inter
11.12 / 12.12 - Champions League
16.12 vs. Torino
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
No coz, wydaje sie ze powinnismy sobie poradzic z bedacym pod wodza Szalonego Krola - United. Z niebedaca topowa, europejska druzyna Valencia i dostarczycielem punktow - Young Boys. Natomiast nie zdziwi mnie, jesli przez nasz minimalizm, oszczedzanie sil na wiosne i pelna kontrole wygramy w Szwajcarii jakies 1:0 po karnym. Ani ManU, ani Valencia nie rozpoczely sezonu zbyt udanie, ale z przypadku sie w tej LM nie wzieli. Mam tez nadzieje, ze pozostale wloskie ekipy odpadna jak najszybciej, co by wiecej hajsu wpadlo do Turynu.
A tak na marginesie: moim zdaniem Liga Mistrzow powinna byc rozgrywana w formule (jak sama nazwa wskazuje) ligi. Kazdy gra z kazdym i tyle.
A tak na marginesie: moim zdaniem Liga Mistrzow powinna byc rozgrywana w formule (jak sama nazwa wskazuje) ligi. Kazdy gra z kazdym i tyle.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- mateo369
- Juventino
Stawiam w ciemno, że na wyjeździe z nimi zagramy tak po naszemu (remis), coby emocji do końca fazy grupowej nie zabrakłomrozzi pisze:Dziwne, że nie ma jeszcze terminarza.Chciałbym Szwajcarów na start, najlepiej w Turynie, żeby dobrze wejść w rozgrywki.

Bardzo silna grupa, może i jesteśmy faworytami ale hurraoptymizm niektórych mnie przeraża.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
https://www.oddschecker.com/au/soccer/u ... gue/winner
Dość wymagająca grupa ma już swoje odzwierciedlenie w kursach bukmacherów. Przed losowaniem kursy na nas były bardzo zbliżone do tych na City i Barcę. Teraz City (dzięki prostej grupie) troszkę odjechało reszcie.
Dość wymagająca grupa ma już swoje odzwierciedlenie w kursach bukmacherów. Przed losowaniem kursy na nas były bardzo zbliżone do tych na City i Barcę. Teraz City (dzięki prostej grupie) troszkę odjechało reszcie.
Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku